Skocz do zawartości

Grudnioweczki 2012 :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzien dobry dziewczyny 🙂 sobota zaczyna sie pelną para od porzadków a mi sie tak nie chce ze szok :/ co prawda u siostry jestem ale cos pomoc trzeba , kregoslup mnie pobolewa :/

wczoraj wieczorem taka zgaga mnie zlapala ze myslalam ze nie wyrobie a do tego nic na to nie mialam :/ tak juz od okolo 2 tygodni nie codziennie ale raz na jakis czas jak mnie wezmie to sobie poradzic nie moge pali przelyk gardlo jama ustna wszytko masakra jakas :/

uciekam cos pomoc siostrze pozniej wroce ze zdjeciem brzusia 😉

trzymajcie sie cieplutko 😉 😘

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Justta wszystkiego dobrego w małżeństwie, pociechy z męża 😁 i maluszka 🙂
Anitek no to dołączam do klubu, u mnie dziś też pojawiła się siódemka 😮 70,4 ja pierdziu, ale może to przez to, że wczoraj się objadłam pizzą na noc i popkornem w kinie 😁 sprawdzę jeszcze jutro . A jeszcze zapytam ile masz wzrostu? 😜
Skwara biedulka, oby się wyniki krwi poprawiły i oszczędzaj się troszkę 🙂 widziałam brzuszek w galerii, śliczny i duży już 🤪 mnie też się wydaje, że mój jest mały a pewnie jest duży haha 😁 wstawię w poniedziałek fotkę bo zacznie mi się 26 tydzień 😉
Anusia89k mnie też w żebrach boli, po lewej stronie, już jakoś od 18 tygodnia ciąży jak za długo jestem w jednej pozycji, najgrosze jest siedzenie bez oparcia, albo z prostym, wtedy to już po minucie się wierce.
Wczoraj mieliśmy rocznicę związku to poszliśmy na spacer, pizze i do kina 🙂 Anitek chyba wspominałaś, że brałaś poduszkę na seans 🙃 skorzystałam z rady i też wzięłam no i jak ręką odjął mogłam wysiedzieć i prawie nie bolało 😆
Dzisiaj mam studniówkę 😁 do spodziewanego dnia porodu, już się nie mogę doczekać jak będę trzymać tą kruszynkę na rękach ☺️

• Mamusia
Mnie tez juz od dluzszego czasu cos pobolewa, kluje po lewej stronie u gory.Na poczatku myslalam ze to moze serducho,ale to pod zebrami cosik 🙂 A ze nie czuje tego caly czas, tylko na przyklad jak dlugo siedze albo stoje to przestalam sie tym przejmowac. Wszystko z dzidzia jest ok,ja mam wyniki tez dobre, wiec widocznie tak juz musi byc 🙂
Sobota, wiec trzeba sie brac za porzadki :/ Czekam na kuriera, ma mi przywiezc dzisiaj posciel do lozeczka dla malego :P:P
Co do wagi to ja dobijam 6 z przodu....ale mam tylko 167cm. Jestem niecale 7kg na plusie, a juz mi tak ciezko 😁 😁 😁

• Mamusia
hej brzuchatki;d
Widze u was sobota równa sie sprzatanie 😜 a ja jak narazie wstalam u R i leze w lozku,
zajadajac orzeszki 🙂
wczesniej kanapeczka z ogórkiem 😉 mm coś mnie na niego bierze ostatnio;pp 🤪 🤪

Ogolnie dzis przespalam noc, chociaz ze 3 razy wstawalam do wc bo mnie mały na pecherz cisnoł 😜 😞
Od rana kopniaki;D 🤪 🤪 az sie brzusio ruszaaaa cały;D R nawet widział jak sie trzesie cały 😉
basia89 mnie tez cos boli w mostku ale to chyba jest z powodu sciskajacego sie zoladka?
i dlatego te zgagi..;/ 😞
ifyou widze tez sie bawilas wczoraj dobrze 😉 z mezem 😉 😁 😁 do kina z poduszka..;D 🤪 🤪tez dobrze 😉 hehehe, najwazniejsze,
że Ci bylo wygodnie 😉
skawara dobrze mam co;D jak on ma wolne to wtedy spedzamy ze soba czas, ja tam teskniaca osoba jestem a kocham jego towarzystwo i spedzac z nim czas;D 🤪 🤪 🤪 😉 mam nadzieje,ze juz tak zostanie na zawsze, ze bedziemy ku sobie 😉 mimo klotni i przeciwnosci 😉
mmmm pizza powiadasz;D tez bym wcisła 😉
biologia jaka zamowilas posciel do lozeczka, ilo elementowa? i z jakim wzorkiem?
ja wybralam 5 elementowa- poszewka na podusie i kolderke, kolderke i podusiei ochraniacz razem 100zl wyszlo 😉 w dinozaury niebieskie 😉 mnie sie podoba i R odrazu nam wpadla w oko.
Z allegro, a dokladnie od sprzedawcy ze sklepu my-baby-love.
Ja jestem z wygladu ogolnego zadowolona 😉 ciekawe jak sie bedzie sprawowac dla małego 😉
Mam tez tego samego wzoru rozek ale to kupilam w sklepie na miescie z posciela itp 😉 komplecik jest;D
oto link do tej poscieli 😉 KOLOR niebieskie dinozaury( pierwsze zdjecie)

Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

A gdzie reszta kobietek? odzywać się 😘 😘 🤪

• Mamusia
Paula piękna pościel 🙂) hehe na prawdę podoba mi się jak nie wiem 😁
Justta jeszcze raz wszytskiego najlepszego. Abyście byli szczęśliwą rodziną.
Co do bóli to ja też tak mam czasami gdzieś koło rzeber ale jak np chodzę i zbyt długo mnie to nie trzyma, ale ból dość ostry.

No i jeśli chodzi o sprzątanie to ja juz mam labę. Całe mieszkanie posprzątałam. Siostrę do bajek posadziłam i miałam spokój. Jeszcze podlogi do umycia ale to mamie zostawię na wieczór żeby się nie nudziła. zaraz się ogarniam i małą tacie jadę oddać i się do pracy szykuję. cieszę się jak nie wiem że w końcu jakieś zajęcie będę miała. W sumie muszę tylko do stołu na imprezę na 60 osób nakryć i na drugą imprezę na 30 osób i póxniej koleżance pewnie troche w wydawce pomogę. 🙂)
Do poźniej. Udanego weekendu mamusie. 😁

• Mamusia
aa dziekuje Ania92 😘 mnie i mojemu R tez odrazu wpadła w oko 😁 😁 a Ty masz moze juz jakas na oku? ja nie czekam na ostatnia chwile ze wszystkim.. ja bardzo dobrze wiem co jest potrzebne a co nie i powoli juz sie w to zaopatrywuje 😉 dla samej siebie by miec uszykowane a nie biegac po sklepach jak bedzie zimno i dezzczowo!! 😜 😜 😜 😜 😜
Ania super,ze idziesz dzis do pracy, tylko uwazaj na siebie, nie przemeczaj sie na spokojnie;D 😜 fajnie,ze zajecie masz i do ludzi wyjdziesz 🙂
Ja tez ciagle sie mala zajmuje od rana, bo mam w pracy takze mam to co ty masz czesto 😜 hehe 😁
milego dnia Aniu 3maj sie 😉

• Mamusia
Paula jak na razie mam właśnie tą na oku co ty 🙂 Ale nie wiem jeszcze, na pewno musi być zielona.
Uważała na pewno będę. Ja tylko jadę im pomoc i na spokojnie.
Ja z mojej siostry często nie widzę. Raz w miesiącu mi ja na dzień lub dwa podrzucą i tyle. W tym roku tylko na kilka dni na wakacje pierwszy raz. 🙂
Dobra teraz na pewno już uciekam. Nie mogłam się od komputera oderwać 😁

• Mamusia
http://allegro.pl/mamo-tato-6-cz-posciel-haft-90x120-hit-sezonu-i2565195615.html
Paula : Ja zakupilam posciel 6-elementowa, z przescieradlem, niestety troche drozej bo za 155zł. Ale podobaly mi sie wzory tego producenta, takie delikatne. Dokladnie mam wzor "mis na ksiezycu w kremie" 😁
Posciel dzisiaj dotarla i jestem bardzo zadowolona. Widac ze gatunkowo bardzo dobre.
Teraz czekam na 2 rożki , ktore maja przyjsc w przyszlym tyg. Na poczatku to te nasze bobasy i tak chyba beda spaly w rozkach jak beda takie malutkie 🙂
Ania92 : uwazaj na siebie w pracy. Mi tez jeszcze podlogi zostaly do mycia, ale nie mam komu tego zostawic, wiec chwila przerwy i musze to skonczyc. Moj mial dzisiaj chociaz poodkurzac i umyc wanne, ale juz polecial na motor :/

• Mamusia
Ania92 ja tez myslalam nad zielona, ale z R stwierdzilismy,ze niebieska nam bardziej obojgu sie podoba 😉 to jest wspolna decyzja 😉
mam za to mate zielona Campol Babies Wesola Farma 😉 i jest ona zielona i jest naprawde fajna 🙂 ma szeleszczace elementy i jest ciekawa kolorystycznie;D i mozna ja podnies jako kojec tzn boczki sklejami i jest ze maly sie nie wytrula 😉 dobra sprawa;D
oto ona:
Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

biologia no no fajna przyznaje ciekawa 😉 taka zarazem delikatna 😉 tez na nia patrzalam ale w odcieniu blekitu 😉 ale ta kolorowa, która juz mam w te dinozaury zlapala za serce i mnie i R no wpadla nam w oko i koniec;D hehehe nie ma opcj by jakiś inny zestawik podbił to 😉
Uuuu zostawil Cię sama?? wspolczuje.. moze niedlugo wróci i zrobi to co miał zrobic 😉

R wlasnie mnie do domu przywiozl,a on biedny idzie do pracy na 12h;/ (6-18 😞) biore sie jednak troche za sprzatanie chociaz te kurze zetre bo az sie zle spii.. okna mialam myte ostatnio takze spokoj 😜 podloge przed snem w pokoiku i gra muzyka;D 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
dobry wieczór dziewczyny 🙂 a ja posciel kolderke i podusie mam z głowy brat ze szkocji mi przysle hehe taki dobry jest 😁 dzwoni i pyta co jeszcze potrzebuje a w sumie tego wlasnie mi brakowalo poza kosmetykami dla malutkiej 😁 wiec czekam teraz na paczke 😁

jak pisalam dodaje zdjecie mojego domku no nie mojego tylko mojej niuni hehe 😁

i uciekam spac bo strasznie mnie muli i zab zaczyna bolec :/

do jutra kobitki milej i spokojnej nocy 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
basia89 to fajnie masz 😉 tylko czekac na paczuszke 😉 co do brzusia to super slodki i jaki pokazny 🙂 😁 😁
mnie tez troche zostalo do zakupu i bedzie z glowy.. ufff 🤪 🤪
Wstawilam zdj brzusia obczajcie jak urosłam.. tzn uroslismy 🤪 🤪
Dopiero wróciłam do domku;p zasiedziałam sie u Emi 🙂
Zajadam brzoskwinie chyba juz 6 z koleji 🤪 🤪 ładnie co 😁 😁
poszperam w netku i pewni elulu 🙂 🙂
Mój R w pracy do 6 rano- nic tylko wspolczuc.. 😞 😞
Spotkamy sie dopiero w poniedzialek pod wieczór 😞 ale ma za to weekend wolny, mam nadzieje,ze spedze go z nim, ze nie pujdzie do chlopakow na %%% hmmm 🤔 zobaczymy..
A reszta mamusiek widze korzysta z weekendu 😉 i dobrze, odezwijcie się 🙂

Dobranoc brzuchatki 😘 😘 😘

• Mamusia
Dzień Dobry w niedziele hehe 😁 ja wstałam juz przed 8 wczesnie ale humorek dopisuje wiec nie jest źle 😁 pospac u mojej sostry to przy dzieciach niemozliwe chyba ze sie jest głuchym hahaha pomimo osobnych pokojów dzieciaki jak wstana robia swoje i caly dom na nogi hah 😜

no nic poszperam troszke w necie wypije kawusie i pomoge siostrze przygotowac do obiadu 😁 pozniej jesli pogoda sie polepszy moze pojedziemy na festyn bo jest tu gdzies blisko w sasiedniej miejscowosci ale to od pogody zalezy bo tak jak wczoraj od rana pada mam nadzieje ze sie polepszy od poludnia tak jak dnia poprzedniego 😁

Miłego dzionka wszystkim życze pozdrowienia dla mamusi i maluszków 😜 😘 🙃

• Mamusia
Dzien Dobry
My jakos wczoraj zaginelismy u znajomych na kawce pozniej zakupy i tak czas zlecial.
W kinie dalam rade! ale ez poduszki byloby ciezko!!!
podlozylam sobie pod plecki i bylo wygodnie 🙂 film porazka! nie wiem czemu to wogole ma cos wspolnego z Bournem? na sile to wszystko robione...Zuplenie inny film...
No ale liczylo sie wyjscie 😉
Widze ze zakupowo 😁
Ja mam problem z ochraniaczem bo lozeczko ktore mam jest wieksze niz standardowe a te wszystkie piekne komplety to wlasnie na lozeczka 120x60 😞
Mam po Olafie ochraniacz jeden wiec powinien dac rade, na poczatku i tak niepotrzebny bo dziecko nie wedruje za duzo 😉
Widzialam brzusie w galerii!!! piekne 🙂 🙂 🙂 ja w pasie mam 100cm.... 😮 strasznie duzo mi sie to wydaje!!!
Biologia ja roztepow nie mam po pierwszej ciazy a przytylam ponad 20kg wiec nie jest powiedziane ze wyjda 🙂
Z pewnoscia wszystko zalezy od skory, wiadomo kremiki olejki ale mi lekarz mowil ze jesli skora jest malo rozciagliwa to zadne kremy nie pomoga niestety...
Ja mam tylko nadzieje ze w tej ciazy mi nie wyjda...Bo juz mam o wiele wiekszy brzuchol niz w pierwszej ciazy a do tego Olafa urodzilam w 37tygodniu wiec nie wiem jakby to bylo gdybym donosila do 40stego...
Za oknem szaro buro :> szkoda ze slonko juz zaginelo! z rana bylo ladnie no ale niestety :>
Ale i tak sie zbieramy gdzies pochodzic i przewietrzyc 😉
Milej niedzieli 🙂

• Mamusia
witajcie 😉 ja wlasnie co niedawno sie obudzilam zrobilam sobir sniadanko tosty z drzemem truskawkowym i kawusie;D 🤪 🤪 postawila mnie na nogi nie powiem,ze nie:P

basia 89
widze od rana juz na nogach;D hehe wiem,ze nie da sie wyspać, mam to samo codziennie 🙂 Amelka 4 latka, Zuzia 10, Sylwia 16:P mimo tak roznicy wieku 🤪 🤪i tak jest hałas w 3 pokojowym mieszkaniu i jak sie juz obudze, to nie ma szans na zasniecie:> ehh..
Fajnie,ze wybierasz sie na festyn dzis- oby Ci pogoda dopisała laska 😉
Ja zjem rosolek ogarne się i spadam do babcinki na obiadek i jakiegoś placuszka;D mmmm

Anitek 😲 😲 co ty gadasz,ze film słaby? 🤪 🤪 Dokaldnie 🤔 🤔robia tak filmy zeby tylko na sile cos wyszlo.. By siano zgarnac;/
no to fajnie, wyjdzcie na spacerek przewietrzyc sie dokladnie, ja tez niedlugo wybywam:P:P
Anitek powiem Ci,ze może są takie ochraniacze o niestandardowych wymiarach które maja sznureczki na brzegach i mozna dopasowac sobie takjak sie chce i jak musi byc do lozeczka o niestandardowych wymiarach? poszperaj w netku 😉
A jesli masz po małym to narazie tez dasz rade, dokaldnie maly sie dopiero bedzie wiercił 😜

Ogladam Tv i szperam w netku 😉
Pozdrawiam goraco i miłeej niedzieli kochane:*:*

• Mamusia
Widze, że nie jestem sama z tymi bólami w żebrach, pewnie będzie boleć aż do porodu. Tylko żeby potem szybko przeszło 🙂 . Bo ja w ogóle nie umiem usiedzieć bez oparcia.
Paula fajny ten komplecik pościeli 🙂 . Ja dwa komplety kołderki dostałam, żółtą i niebieską, ale dokupię jeszcze różową 🙂 . Brzoskwinie jedz na zdrowie 😁 ważne, że to nie 6 czekolada hehe 😁
I nawet tutaj mi nie gadajcie o rozstępach 🤢 ja mam na udach po wewnętrznej stronie po kilka kresek, widać je po kąpieli, bo w dzień w ogóle się nie rzucają w oczy. To jeszcze 'przyjemność' z przed ciąży, pzytyłam 4 kg i mi poszło w uda 😞 . Teraz się ciągle smaruje kremami przeciw rozstępom i oliwką no i na razie żadne się nie pojawiły. Oby tak zostało.
Anitek ło kurcze 20 kg, to miałaś niedowagę przed ciążą? Ja już mam 9 kg na plus 😮 w takim tempie to też będę o 20 kg cięższa na koniec.
Pogoda się u mnie zepsuła. Trochę mi szkoda, bo lato się kończy, nie raz miałam dość tego mega upału ale jednak się tęskni za ciepełkiem, ale nie przesadnym! 😜 . Wstałam o 9 zrobić mężowi śniadanko do pracy. Położyłam się i wstałam o 13 😲 odespałam sobie 🙃 . Zaraz wkleję brzuszek do galerii 🙂

• Mamusia
ifyou no ladnie pospalas hehe ja tez dzis mam nyguska.. ide niedlugo do kolezanki jakies ciuszki odebrac dla mojego malego 😉 synek juz 2 latka powiedziala ze mi je da;d kupie malemu jakas wielka ciezarowke w zamian i bedzie maly szczesliwy;D
zjadlam rosolek hehe i lezee pepkiem do gory;p ja pewnie jakies 8 kg jak nie lepiej na plusie;p hehe alee spoko laski zrzucimy po;D
pokaz brzusia;d

• Mamusia
Paula mata też super. ładne kolory ma 🙂 A co do pościeli to chyba tak jak biologia bym wolała taka spokojniejszą i delikatną chociaż na prawdę niemal wsyztskie mi się podobają, a ta w dinozaury jest szczególnie urokliwa 🙂)

basia89 dokładnie tez wiem jak jest z takimi maluchami . Tzn ja za czesto tego nie mam i to tylko jak jedna siostra u mnie jest 3 letnia to ona narobi tyle hałasu co całe przedszkole. ostatni tydzień nie było szans aby się wyspać, bo od 7-8 już buszowała i hałasowała (a ja zawsze sobie do 12 spałam) no i się nie wysypiałam, no i o 21 poszła spać to ja miałam czas dla siebie i spokoj to odpoczywałam i tak o 12-1 szlam spać.... No i gdzie czas na porządne wyspanie się. Ja nie jestem do tego jeszcze przyzwyczjona. 🙂

a co do wczoraj to o 6 rano do domu dotarłam. Wszyscy juz o 2 w nocy padali ze zmeczenia tylko ja w pelni sil 🙂) Całkiem fajnie bylo i przynajmniej mialam towarzystwo i sobota z mezem... szkoda ze w pracy. Ogolnie myslalam ze bedzie gorzej, ale robilam to co zwykle jak im pomagalam i zero zmeczenia.... pomijając niewyspanie.

• Mamusia
Dziewczyny wy tez macie juz siare z piersi?? hehee ja wlasnie teraz sie skaplam 😜 czytalam ciekawostki o moim tygodniu ciazy i było napisane,ze moge miec juz taka sprawe 🤪 🤪
Ale jak nacislam sutka to mi leci a takto nie mam sladów na bluzce.. zaczyna się 😉 hehehehe..
oo Ania92 widzę ladnie wytrzymalas.. 🙂 dobrze ze az tak nie czulas zmeczenie tylko to niewyspanie 😁 twarda babka z Ciebie!! najwazniejsze,ze jestes zadowolona i oczywiscie fajnie,ze spedzilas sobote z mezem 😉
Co do poscieli do lozeczka to wiesz kazdemu sie co innego podoba! wiadomka! 😁 😁 mi akurat to wpadło w oko 🤪 🤪 zreszta zawsze mozna kupic drugie i z lagodniejszym kolorem 🙂

witajcie po dlugiej przerwie wrocilam juz do Niemiec wczoraj wieczorkiem , teraz bede z wami mam nadzieje codziennie 😉 na tyle ile czas pozwoli 😉
nie bede was nadrabiac bo troche tego sie uzbieralo chyba bym rady nie dala ;D
podczytac podczytalam troszke 😜 ale nie do konca 😉 wybaczcie mi to 😉
milo was znowu widziec czytac 😉
teraz bede na biezaco 😉 urlop w PL<3 zaliczam do udanych 😉
teraz mam wizyte u lekarza 28 sierpnia o 9 rano 😉
jakie brzuszki piekne juz macie 😉

• Mamusia
witajcie kobitki witajcie 🙂 my wrocilismy z tego festynu no szału nie bylo wieczorem ma bym zabawa dopiero jakies zespoly itd ale i tak chyba nie miala bym sily zostac wracajac do domu zajechalismy na pizze i tak sie najadlam ze zaraz pekne to raz a dwa mnie przymulilo ze najchetniej bym siee polozyla ale nie chce bo bym zasnela a wtedy w nocy bede szalec hehe

co do rozstepow to nie mam ani jednego na razie na szczescie hehe 😁 na udach wewnatrz i na piersiach delikatne biale paseczki ktore mialam juz przed ciaza po diecie i odchudzaniu nie sa widoczne wiec nie przeszkadzaja mi i mam nadzieje ze zadne nie dojda do tych hehe 😁

ide sie troszke wyciagnac na podlodze haha najlepiej tak lubie jak mnie kregoslup pobolewa albo jak sie za duzo nachodze czy nasiedze wtedy klade sie na podloge i wyciagam delikatnie az kosci strzelaja heh 😁

odezwe sie wieczoriem do pozniej brzuszki 😘

• Mamusia
motylek to fajnie,ze masz urlopik w PL 🙂
No ja Ci wybaczam nieobecnosc ale teraz musisz byc z nami 😉 i oczywiscie pokaz swoj brzusiol 😉 Ogolnie dobrze sie czujesz?
Basia89 hhehe nie bylo szalu na festynie 😜 😲 😲 🤪 🤪 to lipkaa.. Ale pizzy Ci zazdroszcze tez bym zjadla;D mniaaam 🤪 🤪 🤪
Haha sie usmialam 😁 😁 bo fajny masz sposob na przeciaganie sie 🙂 🙂 na poprostu odpoczywam na lewym boku i jest ok 😉 bo jak sie klade na plecach cała to mnie w krzyzu strzyka i w ogole czuje małego jak naciska mi na kregoslup;(
Wrócilam do babci z mama i siostra, spacerek do i z mi dobrze zrobił bo siedziałam w domu cały dzieen! nudy na maxa 😞

Zjadlam sobie lody z owocami, orzeszkami i czekoladka na kawaleczki 😉 i tak mi zasmakowalo,ze zjadlam 3 pucharki 😉 hahaha;D zaszalałam 😜 😜 pozniej juz wiem skad te boczki mam i te kg na plusie hahaha 🤪 🤪 🤪 ale co malemu tez smakowalo, bo kopaal jak szalony 🤪 🤪 🤪 leze w lozeczku, pije cole hehehhe 😁 😁 😁 i w netku szperam juz nie mam czego czytacc ..

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂 ahh wrociłam po dlugiej nieobecnosci ale za to znow o pare cm wieksza 😁 ..ja juz na swoim mieszkaniu teraz sie urzadzamy jeszcze malowanie i bedziemy gotowi z wszystkim. Postaram sie zagladac tu czesciej.widze ze mam troche do poczytania.
Mam nadzieje ze kazda z brzuszków jest zdrowa i u kazdej bobaski rosną w sile. 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny haha ale ze mnie ranny ptaszek;p obudzila mnie siostra 😉
Dzis mam 26 tydzien razem 🤪 ale mi leca te tygodnie to szok !
Wy rowniez do przodu-kazda z was 😉
Tak jak jest napisane w moim suwaczku 'ze moge miec z piersi juz siare' i mam.. ale dopiero wtedy jak scisne sutka;> hahaha wiec nie tykam go 😜 😜

Lece na sniadanko. odezwijcie się babyy!! 😘 😘 😘

• Mamusia
Paula : Ja tez mam siare i to juz od jakiegos tyg, a dzisiaj dopiero stuknal mi 24 tydz 🙂 Jak powiedzialam o tej siarze mojemu to kazal mi isc do lekarza 😁 😁 faceci to dopiero sie znaja 🙂 Ale faktycznie wydzielina jest zoltawa. Nasze cyce przygotowuja sie do produkcji " laciatego" wiec niedlugo bedziemy "dojne" 😁 😁
Ja juz po sniadanku, a teraz zajadam sobie winogron. Tylkozawsze wypluwam pestki i skorki wiec duzo mi nie zostaje 😁
Dzisiaj kurier przywiozl mi rozek dla malego 🙂 nawet mi pasuje do poscieli do lozeczka 🙂
Wazylam sie dzisiaj jak na poczatku kazdego tyg i o dziwo waga troche poszla mi w dol zamiast do gory, dziwne....a jem caly czas chyba tak samo. Ja za tydz mam glukoze i reszte badan to zobaczymy jak wyjdzie.
A tak wogole to orientujecie sie moze, czy jak decydujemy sie na porod rodzinny to nasz facet musi sobie zakupic faruch czy dostanie w szpitalu?Bo z lewatywa tez roznie slyszalam, ze trzeba miec swoja...i czasami nawet nozyk do golenia 🙂
Ale stwierdzilam ze moj ogoli mnie w domu 😁 Ostatnio juz nawet cwiczyl, bo ja szczerze mowiac mojej pipuni nie widze juz dawno 😁 😁 Dzisiaj nawet bylo mi ciezko zawizac adidasy i zalozyc skarpetki bo troche chlodno, wiec pewnie niedlugo i to bedzie musial za mnie robic 😁 😁
Ogolnie to nawet humorek mi dzisiaj dopisuje, mimo ze moj mezus uciekl mi znowu na motor, wroci pewnie na obiad i prosto do pracy :/
Buziaki kochane brzuszki 🙂