Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Tyssiiaa 🙂 odpoczywaj 🙂 Teraz z perpektywy czasu opieka nad noworodkiem była chyba najprostsza (gdyby jeszcze ktos dołączył instrukcję obsługi takiego maleństwa) 🙂 🙂 Teraz jak kręci się na lewo i prawo, fika, ucieka, robi inne akrobacje, to padam umęczona wieczorem jak mucha 🙂 Tylko cieszmy się, że omijają nas kolki, ulewania itp 🙂

• Mamusia
Witamy się!!
U nas oki, tylko nie bardzo mam czas siedzieć...Gabi popiernicza jak mały samochodzik, wszędzie jej pełno, na wszystko włazi....
Całujemy i pozdrawiamy Pyreczki!!!

a to MOJA DZIEWUSZKA w swoim żywiole , podczas wieczornej kąpieli
🤪 🤪
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/300520122.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/8715/300520122.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
lemurek1 napisał(a):
Hej dziewczyny 🙂 Cieszy mnie, to że u Was ok.
Pam, kuruj Małą
Aga - Gabi w kąpieli przeszczęśliwa, mój Bączek wrzeszy okropnie jak wyciągam go z wanny.
Też tak macie?

no właśnie u nas to samo...najpierw jest myta, poźniej się bawi ( jak na zdjęciu) i jest szczęśliwa, a jak jest wyciągana, wycierana i ubierana do spania to wyje jak kojot... 😮

• Mamusia
hej my nadal walczymy z katarem serce mi się kroi bo mała tak płacze jak widzi gruszke i fride ze szok broni się jak tylko może a ja czasem sama jej utrzymać nie moge tak sie wyrywa 🤨 no ale cóż do wesele się wykurujemy ! Miłego dnia!

• Mamusia
Zauważyłam,że tu u Was cicho. W Poznaniu nie ma żadnych brzuszkowych aktywnych Mam. Ja byłam wczoraj w mieście i byłam przerażona tym co się dzieje w okolicach Starego Rynku. Przez tę strefę kibica same korki. Ja pieszo śmigałam, więc szybko się przemieszczała,ale jak bym była autem to masakra. Odwiedziłam sklepy w poszukiwaniu sukienki na wesele. no i znalazłam super sklep Elizabeth na św. marcinie. Była wyprzedaż i zamiast 279 zł za sukienkę zapłaciłam 60 zł.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Też zauważyłam, że forum cichnie, nigdy nie było tu zbyt gwarno, ale codziennie każda coś napisała, a teraz zupełnie wymiera, szkoda 😞 .......
Megan - ja wracam codziennie z pracy obok Placu Wolności.....nawet tramwaj stoi w korku 😞 A cena sukienki super, też mam wesele we wrześniu, więc może wybiorę się do sklepu.
Tyssiiaa coszupełnie ucichła....mam nadzieję, że u nich wszystko ok.
Buziaki Pyrki 🙂