Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Natala!! teraz musisz być spokojna, bo denerwując się na pewno nic dobrego dla Małej nie zrobisz... a jak będziesz gotowa i wypoczęta to się zacznie 😉 ostatnio moja siostra cioteczna miała cesarkę i mają piękną córeczkę 🙃
To może wspólne spacerki nad Maltą? 😉 oczywiście jak znów będzie cieplutko 😉

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no włanie nie wiem jutro z rana udam sie do lekarza rodzinnego i mu powiem ze cisnienie mi skacze:O, jak madzia mowisz ze mam wypoczywac to robie to codziennie:P hehe leniuchuje jedynie to tylko obiadki i male porzadki a tak to jeszcze spacerki z pieskiem :P ehee...3majcie kcuki bo w środe pelnia i moze sie uda cus 😁 hehe poniewaz mowia ze w pelnie duzo kobitek rodzi to moze cus mi sie wykula:P hehe pozdrowki i dzineki za wszystko 😁

• Mamusia
Heh dziewuszki mąz? hahaha on sie boi seksu:P hehe boi sie ze cos malenstwu zorbi 😁
ale wam powiem numer 😁 poszlam do kibelka i czuje ze siusku mi sie zatyka patrze na papier a tu czop śluzowy caly mi juz wypadł wiec 😁? teraz co tylko czekac:d na efekty 😁 hehehe i czekam dalej:P hehe ....

• Mamusia
no przyczynił sie ale nie namawiam jak nie to nie:] nieche go stresowac:P hehe a wogule to kazdy facet nie boi:P bo jak czuje ze dzidzia sie rusza:P to mysla ze je bija:P hehe , to normalne:P
😜, a tak pozatym czekam na same efekty 😁 jak juz czopek wypadł cały to elegancko teraz tylko skurcze zeby dały sie ale ostanio ich wogule nie czuje i sie martiwe troche ale mam nadzieje ze sie uda........ 3majcie kcuki:O

• Mamusia
Natala... jak każdy się boi?? mój się nie bał :P i nie raz mówi, że nie może się doczekać kiedy znów będę miała taki słodziutki brzuszek 🙃 🙃 Kochany jest co nie?? 🙃 🙃

No to powodzenia 😉 ja bym go przekonała niech korzysta już może ostatni raz... potem to minimum 6 tygodni :P

Uciekam spać 😉

Pozdrawiamy 😉 i spokojnej nocki 😉 tylko nie Tobie Natala... Ty weź się w garść i wykurz Małą w końcu... 😉 :P no bo co Ona sobie wyobraża kurcze blade 😉 :P 😁 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
czesc laseczki

po tej modernizacji cały dzien walczylam z zalogowaniem sie myslalam ze monitor przegryze 😁
ale wreszcie jestem
no i cora jestem od grudnia trzeci raz kaszel i katar
kaszel taki ze cały czas sikam cholerka w zyciu chyba tyle podpasek nie zużyłam no i jeszcze do tego cholerka owsiki dostalam 😠 ja to mam pecha
dosyc ze najchetniej bym w pampersie chodzila to jeszcze dupsko mnie swedzi 😠
i spac nie moge oszaleje chyba dzisaj

• Mamusia
no widzicie hehe :d ja juz wstalam i idzie jakos:/ ale boje sie troche eheee... wczoraj dzownilam na raszeje zeby mnie przyjeli a tu dupa miejsc nie maja na patologii:/ suchar jak nie wiem a teraz mam starcha siedziec w domku i tylko obserowac:/ nie wiem co robic:/ ehee, dzineki dziewyczny:] milka wspolczucia 🥴 ale i zebys wyzdrowiala 🙃, pozdrawiam was:] i zycze milego dnia ja teraz mysle co zorbic:/

• Mamusia
cześć Dziewczyny 🙂
Milka - Kobito Ty to się w tej ciąży namęczysz... jak nie jedno to drugie.... Ech... Mam nadzieję że Maleństwo jak się narodzi wszystkie te dolegliwości zrekompensuje 😉

Natalia - może faktycznie Madzia ma racje i są to sączące wody płodowe... Ja bym na Twoim miejscu pojechała do szpitala i sprawdziła. Kurcze - od tego one tam są jak dooopa od.... żeby sprawdzać wszelkie niepewności. Bo niby skąd mamy wiedzieć co i jak jak to nasza pierwsza ciąża?

Jejku... mam nadzieję że u mnie bedzie terminowo (albo i wcześniej) bo czytając te Wasze poterminowe perypetie to aż ciary przechodzą... 🤔

Od paru dni w nocy czuję ból w podbrzuszu (szczególnie przy przekręcaniu z boku na bok). Dziś byłam na dwugodzinnym spacerku i czuję jakbym dół brzucha miała ściśnięty ciasno szerokim pasem... 😮 A i pobolewa przy chodzeniu.... może i u mnie coś się ruszy... 😉 Wizyta w czwartek więc zobaczymy czy rozwarcie większe czy nie 😉

• Mamusia
Przepraszam ze wam sie tu wtrace ale tez jestem z poznania.Natalia mnie z Raszei wywalali az dwa razy bo miejsca nie bylo a juz bylam prawie dwa tygodnie po terminie ale nic sie nie dzialo i wysylali mnie do domu.wkoncu narobilam szumu i nagle miejsce sie znalazlo na patologi.
pozdrawiam 🙂