Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja chodziłam na NFZ do dr Nycza..przyjmuje na Polnej w poradni (śr,pt do południa) i w Bamberskim dworze (pn,wt od 16.30 do 17.00 tu też można prywatnie- 80zł) tel. 061 848 14 10 begin_of_the_skype_highlighting              061 848 14 10      end_of_the_skype_highlighting ale i tu i tu są obsuwy ok. godziny 🙃 polecam 🙂

Spotkanie z dzieciaczkami chyba byłoby fajne 🙂

Aduś ja mieszkam w Rokietnicy 🙂

Rokietnica no to tuż pod Poznaniem 😁
Szkoda tylko,ze nie jest ciepło,byłoby super urządzic takie spotkanie latem,ale nie da rady już 😞
Dzisiaj paskudnie na dworze,zimno jak cholera,ja właśnie od 7 na Polnej byłam u Nycza i juz wróciłam.Co piątek u niego jestem

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Rokietnica no to tuż pod Poznaniem 😁
Szkoda tylko,ze nie jest ciepło,byłoby super urządzic takie spotkanie latem,ale nie da rady już 😞
Dzisiaj paskudnie na dworze,zimno jak cholera,ja właśnie od 7 na Polnej byłam u Nycza i juz wróciłam.Co piątek u niego jestem

ja olewałam kolejki jeździłam ok. 11-12tej..słabo mi sie robiło w kolejce do rejestracji i w potem w poczekalni(a lato straszne było 🤢) a tak i tak godzinka ale bez kolejki w rejestracji i na ktg 🙂

no to super 🙂 ja w sobote niestety jestem w szkole;/ wiec odpadam ale w piatek jak najbardziej mi pasuje 🙂 Dzielnica dębiec 🙂 a o tej Pani na polnej tez duzo slyszalam i czytalam 😉 a czy wizyta u niej jest na kase chorych czy cos sie placi?

Dr.Nycz to facet 🤪 😁,na Polnej nic nie płacisz,za badania tez nie.Niestety jak idziesz prywatnie to za wszystkie badania płacisz 😞,ja w pierwszej ciąży tak miałam.

Ja do przychodni jadę na 7,zawsze jestem pierwsza i dzisiaj juz o 8.50 wychodziłam,bo lekarz wcześniej przyszedł,tak jest od 9 zawsze

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Dr.Nycz to facet 🤪 😁,na Polnej nic nie płacisz,za badania tez nie.Niestety jak idziesz prywatnie to za wszystkie badania płacisz 😞,ja w pierwszej ciąży tak miałam.

Ja do przychodni jadę na 7,zawsze jestem pierwsza i dzisiaj juz o 8.50 wychodziłam,bo lekarz wcześniej przyszedł,tak jest od 9 zawsze

to i tak 2h czekasz.... 🤢 🤢 🤢 no ale co zrobić a w Bamberskim dworze na NFz tez przyjmuje w tych samych godzinach tylko krócej sie czeka na wizytę (z dnia na dzień)

Wiesz,ja wole od rana,bo synek w żłobku a jak jest chory tak jak teraz to siostra czy teściowa mi go przypilnują,wstaje i tak zawsze ok.5-6,jak mąż do pracy wstaje,mały leci bajki oglądać.Niby 2 godziny tracę ale potem mam przedpołudnie juz wolne 🙂

Aduś napisał(a):
Jeju bliźniaki...nie wyobrażam sobie tego 🤪 😁,ale z drugiej strony ja mma 1,5 rocznego synka i za 8 tygodni ma sie urodzić drugi synek...prawie jak bliźniaki ha ha 🙂
Ja jestem z Kopernika 🙂

to ale mamy bliziutko do siebie 🤪

• Mamusia
khlonik napisał(a):
hej pewnie ze zadowolone:P a jak sie Jaś czuje?

Hm, dzisiaj coś kiepsko 🤢 ładnie spał w nocy do 8.00, ładnie zasnął na poranne spanko i od 11.00 mamy pod górkę 🥴 popłakuje, żali się, coś Jasiowi nie pasuje, spacer w miarę spokojny ale wracaliśmy na syrenie 😎 teraz godzinkę się użalał i zasnął...zobaczymy ile pośpi... najgorsze, że w takich sytuacjach nie wiem jak mu pomóc tulimy się, buziaczkujemy ale to tylko na chwilkę pomaga, a niby kolki za nami 🤢... a jak Twoje/wasze samopoczucie? zakupy udane?

no zakupy udane 🙂 kupiłam balsam by smarowac brzuch 😉( tak jak mowiłyście)w tym tygodniu czuje sie troszke gorzej ale daje rade 🙂 a ta poza tym to dobrze 🙂 A Jasia ukochaj ode mnie (buziak w czolko). :* Widac ze silny z Niego chlopaczek wiec da rade 🙂 tez nie oszukujmy sie ,ostatnio czesto sie zmienia pogoda ktora ma na nas zly wplyw a co ma powiedziec takie malenstwo:* jestem z Wami 🙂 pozadrawiam