Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hejka bylo superowo ... karola polecam my bylismy na piatkowie w Atlantisie 🤪 maja kojec, przewijak , majty kupujesz w kasie i wchodzisz o ktorej chcesz, jest male basenik i zabawki dla maluchow 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
anycool napisał(a):
hejka bylo superowo ... karola polecam my bylismy na piatkowie w Atlantisie 🤪 maja kojec, przewijak , majty kupujesz w kasie i wchodzisz o ktorej chcesz, jest male basenik i zabawki dla maluchow 🤪 🤪 🤪

Ach, byłoby superrr jak na razie Jasiu złapał jakąś infekcje skórną i muszę go dobrze wyleczyć żeby ni złapał czegoś nowego mam nadzieje że się razem wybierzemy 🙂 i zabierzemy Kajtuche z Szymkiem..małym rozrabiaką 🙂

No to super ze sie dobrze bawiliscie 🙂 A Jasiu napewno szybko "stanie na nogi" 🙂 Ja chyba zlapalam jakas depresje bo zupenie przestalam sie zajmowac soba jako przyszla mama kidys przezywalam kazdy ruch wszyskto co wydawalo mi sie ze sie dzieje w moim brzuchu. Teraz stało sie to dla mnie zupelnie obojetne 😞 A zdałamsobie z tego sprawe gdymoj mezczyzna zapytal sie czemu juz nie mowie zupelnie o dziecku.

• Mamusia
khlonik napisał(a):
No to super ze sie dobrze bawiliscie 🙂 A Jasiu napewno szybko "stanie na nogi" 🙂 Ja chyba zlapalam jakas depresje bo zupenie przestalam sie zajmowac soba jako przyszla mama kidys przezywalam kazdy ruch wszyskto co wydawalo mi sie ze sie dzieje w moim brzuchu. Teraz stało sie to dla mnie zupelnie obojetne 😞 A zdałamsobie z tego sprawe gdymoj mezczyzna zapytal sie czemu juz nie mowie zupelnie o dziecku.

Paulinko - wierze,że jest Ci ciężko i nawet nie próbuje sobie wyobrazić co przeżywasz 😞 sama nie wiem jakbym się zachowywała ale musisz być silna dla drugiego Maleństwa ono odczuwa wszystkie Twoje smutki...za chwile będziesz czuła jak się rusza w brzuszku i prosi o trochę uwagi i ciepła 🙂 porozmawiaj z Twoim mężczyzną o tym co czujesz o Twoich obawach , troskach na pewno on to na swój sposób również przeżywa 🥴 razem będzie Wam łatwiej skupić się na przyszłości i czerpać radość z tego co macie 🙂

dziek za wsparcie nie chce by wyszlo ze sie uzalam tu na tym forum ale jakos nie potrafie porozmawiac o tym z moim mezczyzna mam wrazenie ze On mniej emocjonalnie podchodzi do tego tematu albo po prostu jest ta dobrym aktorem 🙂

• Mamusia
khlonik napisał(a):
dziek za wsparcie nie chce by wyszlo ze sie uzalam tu na tym forum ale jakos nie potrafie porozmawiac o tym z moim mezczyzna mam wrazenie ze On mniej emocjonalnie podchodzi do tego tematu albo po prostu jest ta dobrym aktorem 🙂

Po to tu jesteśmy 😘 Jest 🙂 więc chyba troszku lepiej sie czujesz...faceci z zasady muszą być twardzi 🙂 ale ciepło i wsparcie bliskiej osoby jest najważniejsze a za chwile poczujesz to ciepło i radość z brzuszka 🙂 wtedy Twój facet zobaczy na własne oczy to cudo w Tobie(jak jest bardziej namacalne to lepiej reagują 🙂)

no coz tu za cisza mamki 😉 jak tam wasze malenstwa:P ja wyladowalam na L4 niestety anemia dosc "mocna" mnie dopadla 😉Ale przynajmniej jest okazja aby odpoczywac 🙂Poza tym cos utyc nie moge i zamiast przybierac na wadze to trace dosc szybko mase ciała;/pozdrawiam cieplo:*

• Mamusia
khlonik napisał(a):
no coz tu za cisza mamki 😉 jak tam wasze malenstwa:P ja wyladowalam na L4 niestety anemia dosc "mocna" mnie dopadla 😉Ale przynajmniej jest okazja aby odpoczywac 🙂Poza tym cos utyc nie moge i zamiast przybierac na wadze to trace dosc szybko mase ciała;/pozdrawiam cieplo:*

hej, no to w końcu masz czas dal siebie i Maleństwa 🙂 Ja na początku też mocno chudłam ale taki mój urok w całej ciąży utyłam aż 10kg 🙂Mam nadzieje, że u Ciebie to tylko przejściowe - ale plus taki ,ze nie musisz się oszczędzać z jedzeniem i wam dogadzać 🙂 u nas spokojnie choć Jaś marudek...nie wiem czy nie kręcę na siebie bata bo dużo go zabawiam i nosze ☺️Jutro mąż mnie trochę porozpieprza bo mam urodzinki a W sobotę mamy chrzest 🙂
3maj sie cieplutko dbaj o Was i pisz bo ja chętnie usłyszę jak się miewacie buziaczki od Jasia

No to pozniej przeslij fotki z tego waznego wydarzenia 🙂 🙂 A my mamy musimy rozpieszczac nasze malenstwa, wiec pewnie ja na Twoim miejscu bede robila dokładnie to samo 🙂 Trzymajcie sie ciepło a Tobie zycze aby kolejny rok zycia jaki przyszedl byl jeszcze piekniejszy niz poprzednie 🙂 :*

• Mamusia
Paulinko jak samopoczucie? my troszku zmęczeni po imprezie 🙂 było duże zamieszanie i troche nerwów ale synuś spisywał się na medal 🙂 🙂 🙂
Jasiu z rodzicami i chrzestnymi i ciocią Zosią 🙂
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-11/af47bda5/img_9281.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-11/af47bda5.jpg[/IMG][/URL]

Genialna fotka 🙂 widac ze rodzce dumni z Synka 🙂 No u mnie juz duzo lepiej 🙂 pare wizyt u psychologa pomoglo no i wsparcie mojego partnera jest w tym niezawodny 🙂 Ja rosne! powoli nie mieszcze sie w ciuchy ale jak na drobna osobe az tak tego nie widac 🙂Choc ja zauwazam ogromna róznice. Ukochaj synka i meza 😁
ps: otaczaja cie napawde przystojni mezczyzi 😉buziaki

• Mamusia
khlonik napisał(a):
Genialna fotka 🙂 widac ze rodzce dumni z Synka 🙂 No u mnie juz duzo lepiej 🙂 pare wizyt u psychologa pomoglo no i wsparcie mojego partnera jest w tym niezawodny 🙂 Ja rosne! powoli nie mieszcze sie w ciuchy ale jak na drobna osobe az tak tego nie widac 🙂Choc ja zauwazam ogromna róznice. Ukochaj synka i meza 😁
ps: otaczaja cie napawde przystojni mezczyzi 😉buziaki

Dziękuje za miłe słowa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ciesze się,że już lepiej się czujesz 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 to już prawie połowa ciąży 😉 czas najwyższy urosnąć 😁 ja w 18tc brałam ślub= 0 brzucha 😆no Twój partner na medal się spisuje- to najważniejsze 🙂 a ruchy Maleństwa juz czujesz? bo jakoś w 17 tc 🙂
ps. moje gg 4095445

paulinko super ze sie poprawilo ... rosnij rosnij okraglutka czekamy na fotke brzuszka 🤪 🤪 🤪

karola sliczna fotka 🤪 🤪 ale fajowy ten bialy kombinezonik gdzie kupilas????
karola to twoj maz trzyma malego??? kurcze jak bym widziala swojego bylego az niewiarygodne jaki podobny 😮 😮 😮

• Mamusia
anycool napisał(a):
paulinko super ze sie poprawilo ... rosnij rosnij okraglutka czekamy na fotke brzuszka 🤪 🤪 🤪

karola to twoj maz trzyma malego??? kurcze jak bym widziala swojego bylego az niewiarygodne jaki podobny 😮 😮 😮

Dziękuję 🙂 kombinezon pożyczony od Kajtuchy 🙂 Tak mój mąż 🙂 Jeśli mail na imię Krzysztof to wszytko możliwe 😁

Karulina napisał(a):
anycool napisał(a):

Dziękuję 🙂 kombinezon pożyczony od Kajtuchy 🙂 Tak mój mąż 🙂 Jeśli mail na imię Krzysztof to wszytko możliwe 😁

przystojniacha 😉 😉 uffff na szczescie nie Krzysztof 😜 😜 ale by był numer co 🤪 🤪 a co do kombinezonu to takiego szukalam dosc dlugo i chyba dzis udalo mi sie 😮 😮

no ja jeszcze zapakowana 🙂 a tak poza tym no byla by akcja jakby to byl ten sam mezczyzna:P nie jeszcze nie czułam takich konkretnych ruchów bardziej mi sie w brzuchu dziwnie przelewalo:P jakby miala grybe jelitowa hehe:P buziaki

• Mamusia
Witam serdecznie!!!
Szukam osob, ktore oddały by honorowo krew dla 9-latka (oczywiscie ze swiadomoscia ze mamsie ciezarne tego nie zrobia ale moze maja zdrowych niebojacych sie tatusiow albo innych znajomych..)
Chlopiec jest chory na mukowiscydoze Dostal krwotoku z zylakow przelyku.. wskazniki krwi ma bardzo kuepskie.. dlateg kazda pomoc sie liczy.. Grupa krwi nieistotna!!!!!

Krew mozna oddac w Poznaniu na ul. Marcelinskeij 44. Dzis bylam najmniej ludzi i najszybciej mozna zalatwic sprawe w sobote ok 7-9..
Byłabym wdzieczna... jesli ktos by sie zdaecydowal prosze o kontakt podam imie i nazwisko chlopca...

• Mamusia
Witam serdecznie!!!
Szukam osob, ktore oddały by honorowo krew dla 9-latka (oczywiscie ze swiadomoscia ze mamsie ciezarne tego nie zrobia ale moze maja zdrowych niebojacych sie tatusiow albo innych znajomych..)
Chlopiec jest chory na mukowiscydoze Dostal krwotoku z zylakow przelyku.. wskazniki krwi ma bardzo kuepskie.. dlateg kazda pomoc sie liczy.. Grupa krwi nieistotna!!!!!

Krew mozna oddac w Poznaniu na ul. Marcelinskeij 44. Dzis bylam najmniej ludzi i najszybciej mozna zalatwic sprawe w sobote ok 7-9..
Byłabym wdzieczna... jesli ktos by sie zdaecydowal prosze o kontakt podam imie i nazwisko chlopca...