Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anitek łooo ale urósł 😆
a co do zdjęć do Skwary dalej nie widzę, odświeżam i nic, puste pole 🤨
ja dodam jakoś w przyszłym tygodniu 🙂 mi pępucha jeszcze nie wypchnęło, jest troszkę \'płytszy\' ale dalej w środku, czytałam że niby powinien się już wypchać? No ale kreska mi się pojawiła, jest jeszcze blada pod pępkiem, bardziej widoczna na kości łonowej, też tak macie? 🤔

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziekuje Babeczki 🙂
brzusio urosl sporo heh 😁
Justta musisz miec iles tam postow zeby moc wklejac linki ale chyba cos ok 20 wiec duzo Ci nie zostalo 😉
Brzusio mega slodki i taki malusi jeszcze 🙂
W pierwszej ciazy tez taki mialam teraz to juz balon heh 😁

• Mamusia
hehe dzieki Ania 😉 jest co pokazac co;p wieczorem mam wieksza kulke 😉 ale no maly rosnie 😉
Mój mezczyzna jest wysoki i duzy tez sie urodzil, wiec pewnie dlatego mam tak widoczny brzusiol 😜 i Dawid sie prwnie urodzi duzy ;D
ahh wazne zeby zdrowy 😉 10 ide na ush takze zdjecie wstawie 😉 ciekawe jak jest duzy 😉 hmmm 😉 czekam na wasze zdjecia, chwali się no!!!!

• Mamusia
No Paula rośniesz 😆
Dzięki dziewczyny, teraz wasza kolej na pokazanie domku maluchów 🙃
ja wstawię zdjęcia z usg jakoś w przyszłym tygodniu, bo mam w sobotę połówkowe, ale mój mężu nie ma skanera, a będę znów kilka dni u niego. Mam nadzieję na jakiś filmik albo chociaż dużo zdjeć 😁

• Mamusia
Dziewczyny sliczne brzusie!!! kazde sa piekne i te male i te duze 🙂
Paula duzy urosl hehe 🙂 tak patrze ze masz inny ksztal niz ja a obie nosimy chlopczykow 🙂
Moj Mezus tez wysoki bo 194 a ja 175 Olaf byl urodzony 3tyg przed terminem a juz mial 2900 az strach pomyslec ile by wazyl gdybym dotrwala do terminu heh 😁 ale wysoki chlopczyk rosnie 🙂 fajnie wysokim facetom latwiej 😉

• Mamusia
anitek nom moj maluch tez bedzie dlugi a pozniej wysoki, po tatusiu .. tak uwazasz,ze wysokim latwiej;p hehehe no ja sie boje skoro jjuz maly wazy 409 gram tydzien temu w szpitalu mi powiedzieli, a co dopiero bedzie tez jak sie urodzi 😜 Nom moj jest szpiczastyyy;p

• 2 tygodnie później...
Jak basia89 mówiła brzuszki ujawniać się
to ja 20 tydzień 4 dzień :-)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/580/p8050008q.jpg/][IMG]http://img580.imageshack.us/img580/2182/p8050008q.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Paula pewnie ze wysokim latwiej 😉 nie beda mieli problemow typu fajna kobieta ale nie dla mnie bo wyzsza ode mnie 😉 heh 😉
Justta Wikarynka brzusie pierwsza klasa 🙂 🙂 🙂 Wikarynka ja tam brzusia widze u Ciebie 🙂 slodki jest jak kazdy inny!!!! i co najwazniejsze ma ten brzus w sobie zycie 🙂