Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny jakie sliczne brzusie!!!
Super sie oglada jak tyle zdjec przybylo 🙂
Ja juz pepka nie mam 😉 teraz odstajacy wentylek 😉 jestem w szoku bo z Olafem dopiero na sam koniec sie zrobil plaski ale nigdy nie odstawal mocno 😁 🤪

• Mamusia
biologia masz bardzo sliczny brzuszek z przodu moj wygladal identycznie jak twoj a na chwile obecna wyglada tak 😁

a do dziewczyn ktore maja mniejsze 🙂 nic tylko cieszcie sie bo dluzej bedzie wam lepiej pozniej za to wam wytrzeli ze nie bedziecie wiedzialy kiedy 🙂
ja juz niebawem ropakowuje sie ale za to bede was bacznie sledzila 😁 was i wasze domeczki 😁

• Mamusia
Łooo matko kochano to jest dopiero domek 😁 Chałupka porządna jak nic hehe 😁 sliczny taki dużżży jest 🙂 Ale zapewne ma swoje plusy i minusy tyle, że te minusy niwelowane są szcześliwymi myślami o maleństwie 😉)) Przepiękny 🙂

• Mamusia
basia89 napisał(a):
Łooo matko kochano to jest dopiero domek 😁 Chałupka porządna jak nic hehe 😁 sliczny taki dużżży jest 🙂 Ale zapewne ma swoje plusy i minusy tyle, że te minusy niwelowane są szcześliwymi myślami o maleństwie 😉)) Przepiękny 🙂

czym bizej konca tym ciezej spac sie nie da i ciazy strasznie jak by nie patrzec ponad 3kg sobie tam zyje ale naprawde juz mam dosc cieszcze sie ze jeszcze tylko chwila i po wszystkim 🙂

hejka ja na chwile tylko jeszcze jestyem w pl wszystko dobrze u nas 😉 prawdopodobnie bede miec dziewczynke 😉 !! pozdrawiam was goroaco wysylam brzusia !
wklejam brzusia 😁
i do uslysenia po 25 sierpnia ;****