Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kkasia troche podwyzszony, ale zobaczysz co lek powie.Nic sie nie martw tragedii nie ma 🙂
Tak dziewczyny golenie czegokolwiek w naszym stanie jest nie lada wyczynem, ja podobnie jak Komsi lece po omacku albo w chwilach desperacji prosze malzowinka mego 🙂
natka fajnie, ze wizyta sie udala i co teraz czekamy do 29.04?

Znowu zrobilyscie mi ochote na piwo ostanio napilam sie troche i sobie zaspokoilam moja ciezarowkowa zachcianke a tu znowu...ja tego nie wytrzymam 🙂
Ide pozamiatac czy cos, bo moje pachwiny bola tak cholernie, ze zaraz nie wytrzymam, czuje sie jakbym miala kroczowy zakwas 🙂

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tez bez problemu wchodze na giltery....cosik u Cibie Komsi
Waja kilka lykow i po zachciance 🙂 ja jak teraz bylam w wawce to sobie malego zywca kupilam niskoalkoholowego (jakos 1%) ale taki byl paskudny ze go wylalam no i od szanownego kufelek wydebilam 😜
A wiesz ja takich boli pachwinowych nie mam ale w sumie to musi byc upierdliwe

• Mamusia
Kkasia ja tez miałam taki wynik i byłam w szpitalu pobierali mi krew co godzine i pozniej powiedzieli ze niemam cukrzycy.I pytali sie czy robiłam to badanie naczczo a ja powiedziałam ze tak to powiedzieli ze co za id.... kazała mi naczczo robic to badanie jak tak sie nibu nie robi.Jak karzdy tak robi normalnie debilizm lekarz sprzecza sie z drugim lekarzem.Pozdrawiam

• Mamusia
Waja doskoale cie rozumiem z tymi pachwinami... mnie od rana męczą i zaczęłam się zastanawiać co jest nie tak...
W ogóle zamiast cieszyć się z pięknej pogody ja siedze w domu z dala od wszystkich bo jakaś rozdrażniona jestem.

Dziewczyny jak robiłyście badanie na glukoze to najpierw pobierali krwe potem pije się glukoze i potem znowu badanie czy jak??

• Mamusia
ello dziewczynki 😉

komsi dzieki za zaakceptowanie 😉 fajne fotki masz 😁
co do golenia się "tam" to faktycznie wyczyn ja albo poprosze mojego męża żeby mi pomógł albo kupie sobie krem do depilacji... bo posmarować tam się jeszcze mogę 🙂 a niedawno tez malowałam paznokcie u nóg... masakra wygimnastykowałam się bardziej niż na gimnastyce sportowej która trenowałam kiedyś 😁 hehe

ja osobiście teraz nóg nie czuje bo chyba 3h spacerowałyśmy z moją siostrą porobiłyśmy pełno fotek 🙂 zaraz bede wrzucać na fb i NK 😉 a chciałam wrzucić aktualne zdjęcie brzusia ale nie wiem jak O_o?

• Mamusia
Laaf, rozmawialiśmy z teściami na oba tematy nie raz, ale jak grochem o ścianę 😞

Zuziek, ja z kolei wrzucam fotkę na glitery.pl, pobieram link url i wklejam poprostu na posta, ale możesz też skorzystać z tego programu co Laaf.

Komsi -ja na glitery.pl zalogowałam się bez problemu.

Palenie - ja rzucałam palenie, opalając męża, własnych fajek nie miałam, jak postanowiliśmy mieć dzidzię to od ręki rzuciłam - na 2 m-ce przed ciążą i ani jednego nie zapaliłam do tej pory, nawet nie ciągnie mnie. Mam postanowienie już nie wrócić, ale kto wie może kiedyś na imprezce do piwka - nigdy nic nie wiadomo. Mąż pali, ale w pracy, ogólnie poza domem, ma też elektronicznego papierosa - kupiłam mu w zeszłym roku na urodziny.

• Mamusia
A jeżeli chodzi o golenie, to nogi golę już tylko siedząc w wannie, na stojąco nie jest wygodnie, małą przed lustrem, a z obcinaniem paznokci u nóg jeszcze daję radę, ale zajmuje mi to 2 razy więcej czasu i też mam zadyszkę 😉

Natka, dobrze że ogólnie wszystko ok.

Jeżeli chodzi o glukozę to robiłam na czczo, przy 50 g piłam najpierw glukozę i po godz. pobrano krew, a przy 75 g pobiera się krew, pije glukozę, odczekuję 2 godz. i znowu pobiera się krew - tak mówiła mi pani w laboratorium. Ja miałam do tego badania krew pobraną z żyły, ale czasem pobierają też z palca - moja kuzynka tak miała w ciąży, ale wynik wyszedł zafałszowany i drugi raz pobierali już z żyły.