Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kwasiek na stanowisku doradcy klienta 🙂

Marysia zjadła obiadek bardzo ładnie 🙂 ale niestety trzeba było do tego sposobu albo musiałąm zdąrzyć przed waflem ryżowym albo przed butelką z herbatką... maakra wiem, że tak nie powinno się robić ale to jedyny sposób na mojego bąbla

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agulka, uważaj na tego szefa. Mi się to od początku jakieś dziwne wydawało, a teraz to już w ogóle 🥴

Aga zasnęła, zupa się kończy gotować. Jutro będę musiała wybłagać męża, żeby pojechał do sklepu z artykułami dla "artystów-plastyków", bo kilka rzeczy mi się skończyło, bez których nie mogę nic zrobić 🤢 a koniecznka już miesiąc czeka na swoje kuferki 🤢

• Mamusia
hej dziewuszki

a ja właśnie gotuje obiad i troszkę was podczytałam

u nas zamieszanie od rana bo koparka wreszcie zajechała i zaczęło się tyle że mokro i problem bo zaczoł się zakopywać ledwie co wylazł z tej ziemi i trzeba było wywrotke dobrać żeby stał w miejscu i kopał bo nie da rady przewozić w miejsce co było przyszykowane

• Mamusia
Indyczek z jabłuszkiem i kaszą jaglaną w miarę przypadł do gustu, ale całej porcji nie zjadła. Trochę zjadła z łyżeczki krztusząc się i wykrzywiając minę, trochę wyladowało na podłodzę i blacie krzesełka, ale największą frajdę miała jak sama jadła używając rączki wtedy nic nie działo się. Dopchałam cycem i teraz grzecznie bawi się w kojcu.

Waja, to mamy tak samo - Ola chodzi spać tak jak Julka o 20, czasami zaśnie przed 20 i podobnych godzinach wstają. A Julka śpi Tobie w dzień? Olcia znowu przestała ucinać sobie krótką drzemkę pomiędzy 9.30-10.30, więc tylko pośpi na spacerku. A w nocy to mam przeważnie 1-2 pobudki, czasem zdarza się też po 22.

Zuziaku, to nie fajnie, że to jest od dawna. Trzymam kciuki i życzę z całego serca, żeby ten koszmar szybko się skończył. Kurcze gdyby ojciec zamieszkał u tego kolezki pijaka i udało po 0,5 roku wymeldować, to jak tamten kopnął by go w tyłek to nie miałby gdzie wracać, a wtedy to już nie Wasza broszka.

Kwasiek, Agusia jak zwykle rozkoszna i ten uśmiech 🙂 Słodziak 🙂

• Mamusia
Madalena, to Olcia ma odwrotnie niż Piotruś ona uwielbia sklepy, jak jesteśmy w CH to zadowolona patrzy się na światła, wystawy, asortyment w sklepie, wgapia się w ludzi i jarzy się do nich i cieszy się jak ktoś do niej usmiechnie się, chociaż zdarza się jej też zawstydzać - uroczo to robi i z uśmiechem 😁

• Mamusia
Kubus jak widzi gdzies pobcych ludzi to smieje sie do nich na głos, nawet jak był na pogotowiu i n osek go bolał to smiał sie do jednego pana. Nigdzie nie posz łam bo szwagierka zmezem i Mateuszkiem przyjechali na kawe, teraz Kubus siedzi na kocyku i sie bawi, na brzuszku nie chce i płacze, moze 2 min wytrzyma a tak to lipa.

Kwasiek z kuferkami się nie śpieszy. Nie przejmuj się.

My mamy 3 ząbka, Mały śmiga wzdłuż mebli i odpychając się od pudła na zabawki. Także jest wesoło.

Pozdrawiamy wszystkich, dziękujemy za pamięć i wszystkim spóźnione ale szczere życzenia.

• Mamusia
no i hej 🙂
napisalabym wczesniej ale ten moj lobuz cos wcisnal i tak pomniejszyl brzuchacza ze ni hu hu nic nie widzialam, przyjechal mirek i "naprawil" (ja sierota jestem) 😜 😜 😜

Zuziaku to wszystko musi byc mega meczace!!! najlepsze roziwazanie on sie wyprowadza ale kasy na te pol roku mu starcza...ale kurcze czy nie ma mozliwosc wywalenia go bo maltretuje psychicznie i fizycznie rodzine? przeciez musi byc jakis sposob!!! a czy on jeszcze podnosi reke na Twoja mame?

Komsi mam nadzieje ze pamietasz o mnie jak jedziesz do polandii ☺️

Agulka ja bym sie za wiele nie dopatrywala, moze facet jest ekscentrykiem i tyle ale czy zauwazylas podczas spotkania jakies dziwne, seksulane zachoawania?
ja mam do czynienia z wieloma ludzmi na stanowiskach i czasami zachowuja sie tak dziwnie ze nie sposob za nimi nadazyc...zdaj sie na inuicje a zreszta moze nie ma sie czym martwic i Marysienka bedzie miec rodzenstwo 😜 😎

Agusia cymesik-pucuś nasz kochany 😘:kiss 😁awid ostanio kilka razy zaksztusil mi sie chlebem i poki co nie daje mu bo dziaselka nie daja rady pogryzc, poczekamy na te zebiska 😉

• Mamusia
Słyszeliście jak dzisiaj podsumował Kaczynski Bierdonkę : Biedronka to sklep dla biedaków- 😠 🥴

Dałam Piotrusiowi Bobo Fruta i wymiotował mi po nim a tak wogule to zaczynam watpic w dobra jakos tych słoiczków dla dzieci. Ostatnio został mi w lodówce nie dojedzony słoiczek dania z BoboVity i wiecie ze po tyg nie była na nim sladu pleśni 🤪 Zostawiłam go jeszcze na tydz i dopiero po tym czasie pojawiła sie maleńka plamka pleśni. Swojej roboty na 4 dzien by już zaczęło wychodzić z lodówki

• Mamusia
Anulka Julka spi w dzien dwa razy, raz kolo 8-9 czasami 1h czasami 45 min, zalezy czy zrobi w czasie snu kupe czy nie.A pozniej na spacerze srednio 1h.Wlasciwie to od 15. nie spi w ogole i kolo 20 juz sie poklada, ale mimo to budzi sie w nocy czasami raz czasami dwa razy i budzi sie kolo 5-6.

• Mamusia
Madalen atego posumowanie nie slyszalam ale ja wogole malo interesuje sie politą a to dlatego ze jak swojego czasu sie zaangazowalam to nikt nie byl w stanie sie wywiazac z obietnic....moze to ignoracja...jak dla mnie nie ale wiem jedno: liczyc wylacznie na siebie na swoje pomysly i tak tez robie...jak narazie nie trace

• Mamusia
ja już po pracy :P powoli się wprawiam a od kwietnia bede od rana sama 😎 😎 stresik jest ale dam rade 😁 hehe

Laaf tylko by spróbował podnieść teraz to ona się nie da i on o tym wie że jak to zrobi to idzie na dołek a on nie chce iśc bo się wtedy nie napije! 🤢 ale jest nie obiczalny i nie wiadomo co mu do łba strzeli... 🤢 🥴 a dowiedziałam się że nawet po 3 miesiącach można złożyć żeby go wymeldowali jesli tylko on wogóle nie pojawi się nie bedzie mieszkanie zadlużone i my bedzie opłacac wszystko (musimy mieć to na papierze) wtedy tak jak Anulka piszesz to nie nasza broszka co z nim bedzie...

slodka Agniesia 😉 a moja Zuzka puszczona zrobiła dzisiaj kilka kroczków sama ale potem padła do przodu :P nie nazwałabym tego samodzielnym chodzeniam 😁 hehe ale już coś 🤪 😉 ahhh i katar powrócił 😞

• Mamusia
Ja też nie siedzę w polityce ale na to zwróciłam uwagę, bo tego nie dało się przeoczyć. Polityką lepiej sie nie zajmować bo by człowiek oszalał z resztą tam tylko się kłócą i nic więcej nie robią.

Ja też robie zakupy w biedronce a tak właściwie kto teraz nie robi w niej zakupów. Wychodziło by na to ze 80 % polaków to biedaki.

• Mamusia
Mowia, ze w Polsce nie ma klasy sredniej, bo srednia krajowa to 7tys... a wiec sa albo biedni albo bogaci. I patrzac na tak wygorowana srednia krajowa to w sumie racja...nie wiem kto wymyslil taka srednia... z tego co mi proponowano po studiach 1300zl ... gdzie wynjaecie mieszkania 800zl-kawalerka w zapuszczonym bloku... to ja nie wiem po jakiej szkole trzeba byc zeby miec 7klockow...
a kaczynski to kaczynski... polityka jest bez sensu 😉 walic to, najwazniejsze jest ze musimy przezyc obojetnie jak i ile zarabiamy 😉 a takie texty...poza sie boze, ale luz...

Laafiku nie zapomne o Tobie 😉 kurna chata 😉 ze ten wroclove tak daleko... a moze na majowke wpadniecie nad morze 😉 jakis hotel bym wam znalzla 😉 he?

jutro randka z laska maxymola w terenie bo ma byc gorrraco 😉 wiec bronek nad renem spity bedzie 😉

• Mamusia
Kwasiek miałas może stycznosc z górskim jadeitem fioletowym. Szalenie podoba mi sie ten kolor tylko nie widziałam go na żywo a na zdjęciu wszystko ładnie wygląda.

A który kamień jest ładniejszy turkus zielony czy marmur szklisty zielony? Chodzi mi o coś zielonego ale stonowanego. I coś z naturalnego kamienia a nie sztucznego.
Doradziłabyś mi coś ☺️

• Mamusia
Madalena, górskiego jadeitu fioletowego nie miałam. Ale miałam kasztanowy i odcień jest identyczny, jak ten na zdjęciach (zakładam, że patrzysz na stronę qnszt.pl, bo tam jest chyba największa i najbardziej czytelna baza kamieni), więc jestem niemal pewna, że fioletowy tez będzie taki, jak na zdjęciach 🙂 ładny, nasycony odcień.

Marmur zielony szklisty odradzam. Ocień wyblakłej, sztucznej choinki. Taki nijaki ten kolor. Niby żywy, a zdechły. Fe. Turkus zielony zdecydowanie lepszy, choć nie idealny. Jeżeli szukasz czegoś o nasyconym odcieniu, to polecam malachit
.
Piękny jest też awenturyn zielony, ale to jest raczej półprzezroczysty kamień, bardziej "delikatny".

• Mamusia
Bardzo dziękuje za odpowiedz 🙂 na tej stronie patrzyłam bo tam jest najwygodniej cos kupić a ja robię tylko dla własnych potrzeb. Teraz zachciało mi sie dorzucić coś fioletowego i zielonego do moich zbiorów 🙂 a i tam mogę kupić srebrne dodatki bo ja kocham srebro a na metal mam uczulenie.
O malachit jest piękny 🙂

Jeszcze raz dziękuje 🙂