Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mamusie, a więc

Żeby Wielkanoc w tym roku
przyszła z sukcesem u boku
Aby żyło się Wam zdrowo
Wielu, wielu chwil radosnych
i cudownej, ciepłej wiosny.
Dla Was i całej Rodziny

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zuziaku, zawsze możemy coś wykombinować na urodziny naszych Maluchów - zrobi się wielkie kinder party w czerwcu 😉

ja to bym z chęcią po jakichś górach połaziła - z rocznym dzieckiem już spokojnie można na spacerek się wybrać i zjeść jakiegoś ziemniaczka z ogniska albo gorącą kiełbachę 🙂 ach, rozmarzyłam się...

• Mamusia
Sylwia dzieki za przepis, zanotowany i jak tylko bede miala chrapke to go zrobie 😉
Laaf Gigancie za rok w gorach czyli? Jakies wedrowki, ziemniaki itd 😉 ja jestem zaaaa!!!!!!! 🤪 a szanowny to strzelec, ale wiesz zblizal sie wielkimi krokami do koziorozca...18.12. urodzony, u know what i mean 😉 Jelsi chodzi o facetow koziorozcow 😉 🤔

A tak poza tym to Wesolych Swiat Dwupaki 😘

• Mamusia
kwasiek ja to bym się zgłosiła do szpitala jesli nawet leki nie pomagają w szpitalu ci zrobią wszystkie badania i KTG czy ty czasem skurczy nie masz bo może jednak cos jest nie tak... fakt nie fajnie w świeta leżec ale dzidziusiowi może się coś stać...

buziaczki dwupaki kochane nie objedzcie sie za bardzo 😁

• Mamusia
my już w domku (byliśmy u cioci, bo u niej więcej miejsca - jutro z kolei ciocia przychodzi do nas na ciasteczko 🙂 )

jak to zwykle u mnie w Święta nie obyło się bez kilku nieporozumień, trudnych tematów, kontrowersyjnych poglądów i zażartych dyskusji. Ale przynajmniej moja prababcia (za tydzień ma 95 urodziny) sobie pogadała z rodzinką i wróciły jej rumieńce na buźkę 🙂

i mimo, że jestem najedzona, idę sobie ukroić kawałek serniczka i się kimnę trochę, bo ciężką noc miałam 😉

a jak u Was samopoczucie?

• Mamusia
Witajcie 🙂
No cóż trzeba trochę poświętować 🙂 Po tylu pysznościach to moja mała też całyczas szaleje w brzuszku z małymi przerwami. Byliśmy dzisiaj też na spacerku, póki trochę słonka jeszcze było.
Jeszcze trochę pokasłuje, ale zaczynamy z mężem zastanawiać się, czy to przypadkiem nie alergia, bo temperatury nie miałam, gardło nie bolało i nie boli, osłuchowo oki. Ogólnie mam alergie wziewną i na pewno mam uczulenie jak topole kwitną - katar, kichanie.Może to coś nowego co uaktywniło się w ciąży - muszę zacząć pić wapno albo jeszcze raz pójść do lekarza i niech coś na to poradzi, jeśli się da. A tak to samopoczucie rewelka 🙂

• Mamusia
hejka baboszczaki 🙂

Kwasiek kurcze a moze na ten ostry dyzur...sama nie wiem, pytanie czemu boli...z tego co rozumiem to leki pomogly na chwilke...jej zeby sie nic tam zlego nie dzialo....

My wlasnie wrocilismy z szanownym z chrzcin, fajnie bylo zarelko extra klasa, przyjecie bylo w remizie strazackeij po wawka a na tyle osob co nie jedno wesele 😉 Malutka ma 3 miesiace jest jak tatus malowana i...placzka 😜 Mam kilka zdjec jak beda sie nadawac to wkleje na brzuszka 🙂

Teraz siedze sama w wielkim domu bo m. wyskoczyl na pifffko z kumplami z "podworka", kurna i tak juz jest nieco wstawiony ma wrocic za pol h bo jak nie to tydzien sie nie odezwe 😉

Co do zjazdu jestem za a nawet naprzeciw, Kwasiek mowisz góry hmmmm pomysl jest ale to musza sie wszystkie wypowiedziec ale 1 roczek naszych maluchow termin uwazam super. Zuziaku a co Ty tak sceptycznie nastawiona, poczekaj a zobaczysz ze i Tobie sie to spodoba 🙂

• Mamusia
Witam mamuśki 🙂
Pierwsze świeto zaliczone u moich rodziców i drugie zresztą też spędzimy u nich 🙂
A teraz zmykam juz do łóżka, bo jak na razie przeziębienie nie odpuszcza a taka śliczna była pogoda że aż żal było w łóżku leżeć.
Pozdrawiam cieplutko 🙂