Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
laaf nie mam pojecia czy maluszka tez boli, ale wydaje mi sie , ze nie.Jak sie dowiem to Ci powiem.Wczoraj wieczorem troche przestalo mnie bolec, ale mowie wam tak mnie dziąsła swędzialy, ze myslalam, z padne trupem.Dzisiaj jest o niebo lepiej 🙂
Laaf Kochana wracaj do zdrowia wysyłam Ci dobre fluidki, zeby szybko przeszło 😘

kkasia powinnas miec teraz usg jakos tak na przelomie ciazy okolo 22-23 tydzien ciazy.

Milego dnia dziewczynki i do przeczytania 🙂

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
laaf jaki tam ze mnie łobuziak :P :P taki malutki tauażyk hihihi ☺️ wracaj do zdrówka kochana

Angela super że taka niespodziankę ci zrobił 🙂

ja dzisiaj wieczór panieński :P jaka jestem podekscytowana :P 🤪 🤪 🤪 boje się co wymyśliły te moje panienki :P hyhy

• Mamusia
witajcie mamuńki 🙂

ja dopiero dzisiaj ochłonęłam i dotarło do mnie że bedziemy miec synka , wczoraj było za dużo emocji jednak .... zaskoczenie , łzy ze wzruszenia i radość że malutki jest cały i zdrowy 🙂 🙂
Dziękuję Wam za gratulacje 🙂 🙂

Brzuszki macie przefajne , dziewczynki ... bardzo zgrabniutkie ,,,hi hi -mój jest raczej bardziej baloniasty 🙂

LAAF - skoro bierzesz augmentin to musisz się niestety uzbroić w cierpliwośc .... to antybiotyk że tak powiem "średniej mocy" , tak jak się spodziewałam z resztą ...Dasz radę Kochana , nie martw się 🙂 🙂 🙂
Za to z całą pewnością mogę zapewnić Cię że dzieciaczka nic nie boli , nie odczuwa Twojego bólu , tylko zmianę nastrojów , ewentualnie , więc nie martw się niepotrzebnie!!!!!!

Angela , cieszę sie że Twój mąż już na miejscu!!!!

pozdrawiam Was moje drogie i życzę pięknego dnia !!!!!

ZUZIAKU , BAW SIĘ DOBRZE!!!!!!!!

• Mamusia
Laaf, dziecko bólu nie czuje. Ale wyczuwa, że jesteś zdenerwowana i czuje, że coś dziwnego się dzieje, więc też może być ciut poddenerwowane. Odpoczywaj dużo i życzę szybkiego powrotu do zdrówka :*

Zuziek, baw się dobrze! 🙂 wybaw się i za mnie, bo ja panieńskiego nie miałam 😉

Angela, fajnie że Twój mężuś już wrócił 🙂 teraz pewnie będzie jedno wielkie przytulańsko :>

Tak w ogóle dziewczynki, to już rzadko dostaję subtelne kopniaki od dziecka. Zwykle tłucze mnie tak, że mi się cały brzuch trzęsie 😉 a dziś nawet dało ojcu kilka kopniaków w ucho 😉

no dobra, niedawno wstaliśmy, więc trzeba się wziąć za sprzątanie. Miłego dnia kobietki! 🙂

• Mamusia
kochane moje cos mnie napadło i zamiast kupic sobie cos jak zwykle wydalam kase od meza na rózowe ubranka bo brakowało mi kaftanikow takich w rozm 56 i kupilam nowe kapcie bo te niebieskie to juz nieaktualne sa ustawilam na moj awatar ale oczekuje aktualizacji.

• Mamusia
laaf powtarzasz się :P ale jeszcze za tydzień to powtórzysz :P hihi a potem już koniec imprez :P na długi długi czas 😁 hihihi

kwasiek 😉 na pewno się wybawię za ciebie i całą resztę naszych mamusiek 🙂 hihihi

ania też czekam na aktualizacje mojego zdjęcia od wczoraj :P

• Mamusia
dzieki Natka przynajmniej wiem na czym stoje...zaczyna mnie pobolewać drugie ucho ale mam nadzieje ze jak zakrapiam i biore antybiotyk to mnie nie weźmie taka infekcja 😞

Natka w takim babińcu jak się facecik pojawi to bedzie mial jak w raju 🙂

Ja ostatnio czekalam 3 dni na akceptacje zdjecia...

Kawsiek to na pewno czulo moje zdenerwowanie bo ja na glos wylam 😞

• Mamusia
hej dziewczynki
Ja tylko na chwilkę..
U mnie remont pokoju-po prostu masakra, miał byc skończony w czwartek a cały czas nam coś wypada 😞 mam nadzieje, że jutro już koniec. I już się nie mogę doczekac kiedy nadrobie zaległości na brzuszku 🙂

Pozdrawiam was dziewczynki 🙂

• Mamusia
laaf, nie przejmuj się Maleństwem, ono sobie świetnie daje radę 🙂 i szybko się uspokaja, jeżeli Ty jesteś spokojna. Mój Maluch uwielbia kąpiele, więc jak chcę, żeby Dziecko trochę "wyluzowało", to biorę sobie cieplutką kąpiel, co i mnie dodatkowo relaksuje 🙂 może spróbuj...?

Anulka, mnie koleżanki wyciągały na panieński, ale jakoś wolałam z mężem posiedzieć w domu, tym bardziej że on nie chciał kawalerskiego 😉 fakt faktem podstępem wywabiły mnie dwie baby z domu, ale poszłyśmy na piwko i po 2 godzinach grzecznie wróciłam do domu, więc taki panieński się chyba nie liczy 😉 jakoś nie żałuję tej decyzji 🙂 teraz będę robić KINDER PARTY! 🤪

Dobra, babeczki, ja lecę smażyć faworki :P paaa!

• Mamusia
Mój mąż miał wieczór kawalerski, a ja miałam właściwie też umówić się na piwo wieczór, ale pechowo wyszło, że w wybranym przeze mnie terminie akurat wszystkim coś wypadło. Później już nie było czasu, ale nie żałuje. Rok później fajnie bawiłam się na panieńskim mojej kuzynki.

Laaf, na uspokojenie siebie i dzieciątka dobra właśnie jest kąpiel albo posłuchanie spokojnej muzyki.

• Mamusia
Chetnie bym wziela taka kapiel ale problem polega na tym ze mam prysznic:P Po za tym boje sie moczyc...narazie jak jestem na tabletkach nie jest tak zle (wczoraj bylo gorzej) ale to juz 3 dzien przeciwbolowych co 4h po 2 tabletki, mam nadzieje ze zacznie mijac, ucha jak bylo spuchniete tak jest nadal

• Mamusia
witajcie dziewczynki 🙂

było super chociaż wytrzymałam tylko do 1 i chciałam się położyć to imprezę przeniosłyśmy do mnie do domu :P i tak do 4 posiedziałyśmy i gadałyśmy :P dostałam prezenty :P hehe oczywiście z sex shopu :P jakaś gra erotyczna rożki itp. 😜 hehe fajnie było bede mieć zdjęcia na NK to zobaczycie sobie 😉

buziaczki dziewczyny dzisiaj nie wychodzę raczej z łóżka jakaś taka nie w sosie jestem 3majcie się ;*

• Mamusia
Hej, a ja w przyszłą sobotę idę na zabawę z okazji pożegnania karnawału i nie mam pojęcia jak to przeżyję, skoro nawet jak trochę postoję, to mnie plecy tak bolą 😮
Nie mówiąc o zawrotach głowy, które jeszcze mi się przydarzają. Ale umówiliśmy się już dawno i trzeba się wreszcie spotkać z ludźmi, bo moje własne odbicie już ma mnie dość 😉
Najwyżej posiedzę sobie przy stole i poplotkuję i zaliczę jakiś wolny taniec z mężusiem, Jemu się też od życia coś należy, co?

• Mamusia
hejka dziewuszki, widze ze u nas pusciutko...

Zuziaku i fajniutko ja tez panienskiego nie mialam...
Lien ile wytrzymasz będzie dobrze, niby teraz trzeba korzystać z wolnego czasu ale co tu robić jak się idzie n aimpreze nawet nic wypić nie można a z "pijakami" się kiepsko rozmawia:P

Infekcja przeniosła mi się na drugie ucho i teraz jestem głucha jak pień. Czytam z ruchu ust. W sumie niesądziłam że jak biore już 4 dzień antybiotyk jest to możliwe...bol jest oczywiście teraz z dwóch stron głowy co powoduje ze musze brac częściej apap. Dziewczyny próbuję walczyć ale to jest nie do wytrzymania... 😞

Najważniejsze że czuje malucha to chyba nic mu nie jest...jeśli coś będzie z nim/nią nie tak to sobie tego nie wybaczę!!! 😞

• Mamusia
laaf- kochanie musisz sie wyleczyc i brac leki kochana
malenstwu napewno nic niejest jestem tego pewna ja w 1 ciazy (niewiedzialam o niej ) przeszłam operacje i potem brałam silne leki psychotropowe i jak dowiedzialam sie o ciazy niektórzy mowili ze bede musiala usunac bo moglo to zabic dziecko ale obeszłam kilku lekarzy i oni powiedzieli ze to od organizmu zalezy i ze wszystko bedzie ok i Dmian ma dzis 4 latka i jest zdrowy jak rybka w skali apgara miał 9/9/10 czyli super 🙂
wiec ja jestem pewna ze niezaszkodzisz malenstwu kochana lecz sie i zdrowiej nam tu !

a ja spróbuje dodac zdjecie które mi meżul zrobił 🙂

• Mamusia
Aniu jaki ty masz bębenek już :P :P ja to chyba mam najmniejszy :P

Laaf na pewno wszystko jest w porządku 😘 musisz to wyleczyć i tyle... ;*

teraz siedzę z moim Adasiem i oglądamy prezenty... jedyne co pada to to nam się przyda na pewno 🤪 🤪

• Mamusia
Ania, śliczne zdjęcie i piękny brzusio 🙂

Laaf, bidulko,to dopadło Ciebie z tym zapaleniem ucha i te jeszcze dwóch.
[size=4]Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
Mi też wydaje się, że z maluszkiem będzie ok., lekarze dobierają teraz łagodne leki, najważniejsze żeby nie było bardzo wysokiej temperatury, a jak już jest to trzeba ją szybciutko zbić.

Zuziek, myślałam że już zobaczę jakieś fotki na NK 😉 Super, że fajnie się bawiłaś i ile radochy i ubawu z takich prezentów 😉

• Mamusia
Dzieki dziewczynki za slowa pocieszenia 🙂

Ania czy Ty jesteś pewna że to nie ciąża co najmniej blizniacza? 🤪 Piękne zdęcie wyszłaś tak uroczo 🙂
Widzę że i Ty przeszłaś trochę w pierwszej ciąży...dzieki Bogu Damianek urodził się zdrów i pewnie jest przykładem kwitnącego chopczyka 🙂
Zuziek no to od czego zaczynacie próbowanki? 🙂 Przyznaj się dopiero jak spróbujecie:P

• Mamusia
hehe laaf na razie nie wypróbujemy... ale po ciąży na pewno wszyściutko bedzie sprawdzone :P

Anulka nie mam jeszcze zdjęć bo kumpel robił profesjonalnym aparatem i czekam aż je podeśle :P a na moim aparacie jest mało porobionych... :P

• Mamusia
Powiem Wam że jestem tak otumaniona lekami ze pierdoly opowiadam, moj mezus moze boki zrywac:P
Obiecuje Wam że jak wyjdę z tego choróbska to będę najoptymistyczniejszą czerwcóweczką i nie będę narzekać nawet na poród:laugh:
Ale poważnie to boli gorzej i dłużej niż rodzenie, no i oczywiście nie ma za to nagrody jakim jest maluszek 🙂

Zuziek w związku z tym iż mam nadzieje że nie zerwiemy kontaktów jak już nam bobasy wyskoczą licze na to że się pochwalisz, kto wie moze jakis pomysł wykorzystam:P