Skocz do zawartości

Przyszłe mamusie z Jeleniej Góry - łączmy się:) | Forum o ciąży

Coco

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej mona to masz luksus, oby nasze malenstwa byly takie spokojne 🙂 no pogoda ostatnio nie dopisuje u nas, chodz dzis juz jakies sloneczko wyszlo 🙂 ja wlasnie po sniadanku, najedzona 🙂 niedlugo znowu do lekarza, dobrze ze to juz przed ostatni raz 🙂 w niedziele idziemy na komunie 🙂

• Odpowiedzi 156
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Alcia sama sobie zazdroszczę, że mam taką kochaną córeczkę 🙂 i uwierzyć w to nie mogę 😉
Właśnie wróciłysmy ze spacerku i teraz widzę, że deszcz zaczął padać. Ehhh dość mam juz tych samotnych spacerów, dobrze, że jutro sobota 😉
Życzę Wam udanych komunii 🙂

• Mamusia
Alicia moj syn miał komunie tez na morcinka heheh 😁 😁 😁 ale sie ciesze ze to juz po wszystkim moge sie skupic na przygotowaniach do porodu . Było ciezko nerwówka latanina wogule nie miałam czasu na odpoczynek przez ten weekend , ale juz po wszystkim teraz musze dojsc do siebie doprowadzic dom do ładu po takiej ilosci gosci 😎 😎pozdrawiam

• Mamusia
hej kasia 🙂 widzialam cie wlasnie 🙂 mialas biala koszule? bo nie bylam pewna czy to ty 😁 hehe no bylo zamieszania z ta komunia, dobrze ze pogoda dopisala, a jak tam przygotowania do szpitala ??ja jak zdarze to bede rodzic w lubaniu bo tam jest moj lekarz, a jak nie to w jelonce. ostatnio jakies klocia mam w podbrzuszu, w piatek ide do lekarza i sie okarze co to 🙂 przygotowujemy pokoj do przyjscia corci.

• Mamusia
hej, wlasnie ze szkoly wrocilam i jestem padnieta... w piatek bylam u lekarza, i kazal sie przygotowac, bo termin porodu moze byc wczesniej o 2 tyg. kazal przygotowac wszytsko i teraz nie nosic nic i uwazac na siebie, mam lekkie bole ale nie jest zle. a ty jak sie czujesz?

• Mamusia
hej kasia, rozkrecam sie, mam bole ciezko mi czasami chodzic , czekam na Mariczke 😁 i sie doczekac nie moge. Jest ciezko, pokoj juz zrobiony , ciuszki poprane, torba spakowana i oczekujemy hehe 🙂 moze na gg pogadamy? bedzie wygodniej

• Mamusia
ja dzisiaj strasznie... noc miałyśmy straszną 😞
1.same w domciu
2. ból lędźwi, przekręcić się z boku na bok prawie nie możliwe 😞
3. do tego chyba się czymś podtrułyśmy... pewnie skórka z pomidorka... 😞
chodziłam po domu z okna do okna płakałam i modliłam się żeby już było rano ;(
kiedy zasnęłam około 4 jakoś .... obudziłam się bez bólu... tylko strasznie zmęczona.

jedynym pozytywem jest dzień dziecka 🙂 co prawda jeszcze w brzusiu u mamuni ale prezenciocha Majeczka dostanie 🙂

pozdrawiaMY i życzyMY milszego nastroju niż mój...
:*:*

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 2 miesiące później...