Skocz do zawartości

Mamuśki z Opola | Forum o ciąży

razorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Racja, pomyliło mi się 🙂 A dziękuje, czuję się świetnie, brzuszek rośnie i spodnie coraz ciaśniejsze, już zaopatrzyłam się w takie fajne z gumą i jest super wygodnie 🙂 Tylko im bliżej tym coraz bardziej się boję tego wszystkiego.. Czy podołam..

• Odpowiedzi 552
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A wiesz że to w sumie nie tyle ja co mój M?? Jak wpadł do sklepu, zobaczył to wszystko to skutek jest taki że sporo rzeczy mamy albo w kolorach uniwersalnych albo podwójnie he he a ja nie chciałam odbierać mu tej przyjemności 🙂 W końcu tyle wyczekał.. wszyscy jego koledzy ze szkoły juz dawno dzieci do szkoły posłali.. a my dopiero zaczynamy 🙂

• Mamusia
od niedawna wspólnie ze szwagierka prowadzimy sklep odzieżowy i nie stać nas jeszcze na to, żeby móc kogoś zatrudnić, dlatego nie mam wyboru...
Ale najcieplejsze i najmilsze miesiące będą już tylko dla mnie dla Dzidzi i dla wspólnego odpoczynku 🙂
Anulab, Tobie już dużo czasu nie zostało! 🤪 jak się czujesz, wszystko przygotowane?

• Mamusia
no Anulab w każdej chwili już teraz Twoje maleństwo może chcieć się wydostać 🙂, grunt to zachować spokój i pozytywne nastawienie że wszystko pójdzie dobrze i szybko, Trzymam kciuki! kiedy Ciebie juz tu nie będzie zostanę sama na forum, dziewczyny chyba się rozmysliły 😞

• Mamusia
anulab
3mam kciuki!! a może już po wszystkim?? 🙂
ja dopiero wróciłam ze szpitala nie miałam czasu śledzić co się tutaj dzieje
od teraz jestem na L4 więc pewnie nadrobię zaległości 🙂
ściskam mocno wszystkie kangurzyce 🙂

• Mamusia
hej brzucholki

jestem czerwcóweczką, jeżeli jeszcze nie macie wyprawki dla swoich maluszków to zapraszam serdecznie na nasze aukcje ubranka w 100 % POLSKIE (właśnie próbujemy rozkręcić z mężem firmę)

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16562293

pozdrawiam