Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
claudy napisał(a):
Rudzielec napisał(a):
claudy napisał(a):
ja w niedziele mam urodziny tyle pyszności będzie a ja nic nie mogę tknąć eh masakra 😞

a dlaczego?? Kochana ale w ciazy tez sie je 😁

hehe wiem ze sie je...ale czas zapomniec o roladkach i kluseczkach..i torcik 😞

Ja Ci powiem ze pochlaniam wszystko no w czasie kiedy nie mam juz mdlosci czyli od ok.20 🙂 a taka mam ochote na ser plesniowy a tu nam nie wolno 😠

Claudy masz slaba krzepliwosc moze i tez na raz tyle probek to wiesz...bedzie dobrze 😁

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rudzielec napisał(a):
claudy napisał(a):
Rudzielec napisał(a):
claudy napisał(a):
ja w niedziele mam urodziny tyle pyszności będzie a ja nic nie mogę tknąć eh masakra 😞

a dlaczego?? Kochana ale w ciazy tez sie je 😁

hehe wiem ze sie je...ale czas zapomniec o roladkach i kluseczkach..i torcik 😞

Ja Ci powiem ze pochlaniam wszystko no w czasie kiedy nie mam juz mdlosci czyli od ok.20 🙂 a taka mam ochote na ser plesniowy a tu nam nie wolno 😠

ja to zajadam sie warzywkami:P no od czasu do czasu pochłone jakiegos cukieraszka:P

• Mamusia
Rudzielec napisał(a):
Claudy na ostatnim zdjeciu nawet raczki widac 🙂 mialam robione to usg w 9 tygodniu tym samym sprzetem 🙃 i tak porownalam z moim no u mnie lapek nie ma a u Ciebie sa 🙂

ja widziałam rączki nóżki i ogromny brzuch i ogromną głowę 😁 ten brzuch to pewnie ma po mamusi:P mama lekka nadwage:P

• Mamusia
madzik_1234 napisał(a):
czy wy tez tak panicznie boicie sie pobierania krwi? ja potem mam wrazenie ze mdleje i ze zwymiotuje jestem kolorowa i strasznie to przezywam hehe...

ja zawodowo pobieram krew, ale nie zmienia to faktu, że nie lubię tego za bardzo. W końcu to byłby masochizm 🙂

• Mamusia
Rudzielec napisał(a):
madzik_1234 napisał(a):
rudzielec no to witam w klubie wiedzm hehe 😁 ja mam ciemny blond a maluje na rudy tez nie ciekawie haha 😁

Halloween sie zbliza czyli bedziemy na topie 🤪 na jakis czas 🙂

hi hi, spryciule 😜 to ja teraz jestem jakaś taka niedopasowana, nietrendy 🤨

• Mamusia
claudy napisał(a):
madzik_1234 napisał(a):
claudy, ja raczej nie mam niedawno mieszyla mi babcia cukier i jest w normie, teraz mialam badania na glukoze zobacze 5 listopada jak to wyszlo

hm...bo u mnie jest cukrzyca ale lekarka sie zastanawia czy dawac insuline a z racje tego ze boje sie igly teraz w ciazy to nie wiem kto mi to bedzie wbijal 😁

a nie wystarczy dieta i ruch? moja koleżanka miała cukrzycę ciążową i rano mierzyła cukier, jak za wysoki, to na spacer, później posiłek o niskim indeksie glikemicznym, itd. Tak że może da radę bez insuliny?

• Mamusia
Dziewczyny jesteście niesamowite! Przez cały dzień nie weszłam, a tu tyle stron do nadrobienia!!!
Witam Cię cloudy. Śliczne te Wasze maleństwa!!! Słodziaki. Zaraz i ja spróbuję dodać moją kruszynkę.
Uśmiechnięta, szkoda że nie będziemy mogły na żywo zobaczyć miny Twojej mamy 🙂 Szczegółowo musisz nam zdać raport!

• Mamusia
martam83 napisał(a):
Dziewczyny jesteście niesamowite! Przez cały dzień nie weszłam, a tu tyle stron do nadrobienia!!!
Witam Cię cloudy. Śliczne te Wasze maleństwa!!! Słodziaki. Zaraz i ja spróbuję dodać moją kruszynkę.
Uśmiechnięta, szkoda że nie będziemy mogły na żywo zobaczyć miny Twojej mamy 🙂 Szczegółowo musisz nam zdać raport!

witaj 🙂czekamy na twoją kruszynkę 🙂