Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zajrzałam,bo zauważyłam,ze Was nie ma i zrobiło mi sie przykro ☺️
Najprosciej jak dodacie mnie do znajomych Karolina Motylewska (wyslijcie wiadomosc bo czasem nie sprawdzam kto mnie zaprasza i przez to zapominam akceptowac) i ja Was dodam do grupy lub podaje link-tylko nie wiem czy sie wyswietli jak w niej nie jestescie,bo grupa jest zamknieta(nie wszyscy maja do niej dostep) https://www.facebook.com/groups/491629770916166/495083520570791/?notif_t=group_comment_reply

P.S haha no we 3 jakbyscie tak pisaly to faktycznie troche kiepsko 😉 😉 ale liczy sie jakosc,a nie ilosc przeciez 😉 niemniej czekamy na Was na MAJOWKACH KOCHANE:*

P.S Agus nk?o matko ja nawet hasla nie pamietam do nk 😉 A fb super sprawa,naprawde nawet nie musisz dodawac swojego zdjecia,tylko zaloz sobie konto aby z nami gadac 🙂

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka, Rudzielec wyslij zaproszenie name nk Agnieszka Pisarek albo podaj swpje.
Ja tez wyslalam zaproszenie Karolinie I czekam aby mine dodala no juz bym stesknilam sie za dziewczynami z brzuszka. Albo Ty Rudzielec nas dodaj 🙂

• Mamusia
Hej mamuski!
Zalozylam fb i 10 lipca wyslalam zaproszenie Karoli, ale cisza. Potem wyslal wiadomosc ze to ja agus z brzuszka, moze cos nie tak zrobilam. Dodajcie mnie prosze bo czekam i czekam 😞 Niech mi ktos wysle zaproszenie na fb 🙂

• 1 miesiąc później...