Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marcysia86 napisał(a):
a powiedzcie mi kochane czy farbujecie włosy?
a jeśli tak to jaką farbę kupujecie najchętniej?

Ja farbuje ale ostatni raz farbowalam w lipcu i teraz wygladam jak potworek...bo podobno do 3 miesiaca lepiej nie farbowac..a ja na swieta planuje zafarbowac ale chyba na ciemny kolor zeby odrostow nie bylo widac:P
ja farbuje LOREA\'L feria preference..ale teraz chyba lepiej bedzie przerzucic sie na cos lagodniejszego jakas pianke czy cos oczywiscie bez amoniaku

• Mamusia
madzik_1234 napisał(a):
ja malowalam pare dni przed tym jak dowiedzialam sie o ciazy zawsze na karmelowa czekolade, teraz dopiero w styczniu na slub ale do stycznia bede wygladala jak wiedzma 😁

to pomysl sobie jak ja mam ciemny kasztan odrastaja prawie czarne a farbowalam na intensywna miedz 🤪

• Mamusia
madzik_1234 napisał(a):
czy wy tez tak panicznie boicie sie pobierania krwi? ja potem mam wrazenie ze mdleje i ze zwymiotuje jestem kolorowa i strasznie to przezywam hehe...

oj przechodze to samo...jak przed ciaza nie balam sie niczego tak teraz lece z fotela...blada z bialymi obrazkami przed oczyma 🙂

• Mamusia
madzik_1234 napisał(a):
claudy, ja raczej nie mam niedawno mieszyla mi babcia cukier i jest w normie, teraz mialam badania na glukoze zobacze 5 listopada jak to wyszlo

hm...bo u mnie jest cukrzyca ale lekarka sie zastanawia czy dawac insuline a z racje tego ze boje sie igly teraz w ciazy to nie wiem kto mi to bedzie wbijal 😁

• Mamusia
madzik_1234 napisał(a):
claudy ja mam takie schizy ze nigdy sama nie chodze, potem musze siedziec pol godziny i mam wrazenie ze umieram.... 😁

jak mi ostatnio pobierali krew to jakies 20 min po pobraniu dopiero wywalilam zakrwawiony wacik, myslalam ze juz krew nie leci a tu trysk i cala bluzka ufifrana:P