Super ze wszystko w porządku ☺️
Ja później na spokojnie przejrzalam jeszcze raz zdjęcia z wczorajszego usg i też doszłam do wniosku że ta waga musiała wyniknąć z tego że mały źle się ułożył i lekarz niedokładnie wymierzył, bo tydzień temu wszystkie wymiary odpowiadały tygodniowi ciąży (20tc+5d wtedy był), a tu nagle wczoraj wyszło, że np kość udowa odpowiada 19tc. Tak więc się uspokoiłam i zobaczymy czy mały będzie lepiej współpracować na kolejnym badaniu za miesiąc ☺️
Hej dziewczyny 😃
Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 19 lat, a drugie 22... Pierwsze jest z wpadki a i drugie też nie było jakoś specjalnie planowane... I teraz gdy chłopaki są już duzi, zdecydowaliśmy się na trzecie dzieciątko... Było w pełni planowane... Udało się w około 4 cyklu... Więc w miarę spoko, choć już zaczynałam się denerwować... My mieszkamy na wsi, ale nie takiej "zabitej dechami"... Są pola i lasy, ale wszędzie blisko i zwierzęta goispodarskie tu hoduje chyba tylko jehen rolnik.. Cisza i spokój.. To jest coś pięknego... Od urodzenia tu mieszam, pobudowaliśmy się obok boich rodziców... Działka z ogrodem to jest coś czego bym nigdy nie zamieniła na miasto... 😍
A odchodząc od tematu, wszystkie już czujecie ruchy? Mi się zdarzają delikatne ale bardzo nieregularne są jeszcze...
Ja nie chciałam właśnie na sznureczek ani włącznik w kinkiecie bo zanim bym do niego doszła go włączyć to bym pewnie w coś przywaliła 😅 więc szukałam na pilocik i znalazłam 🙂 chyba jutro zamówię 🙂
dzisiaj jeszcze wszystkie pudełka i organizery rozstawilam które kupiłam i nie wiem czy jeszcze jakiejś półeczki nad komoda nie zrobić na dwa organizerki 🙂 bo jak zostaną na komodzie to będę musiała je przestawiać żeby postawić wanienke. Muszę to przemyśleć 🙂
tesciu jednak wpadł dzisiaj na kolację więc jutro jadę rano zrobić brwi i później mam czas na dalsze porządki cały dzień 😁