Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
malinka24 tak mi się miło zrobiło, że ktoś o mnie pamięta, że postanowiłam się odezwać:*
Na forum zaglądam często, nawet bardzo i staram się być na bieżąco, chociaż czasem jak się rozpiszecie to ciężko nadrobić 🙂 Ale jakoś weny do pisania nie mam dlatego milczę. Poza tym przez te hormony mam takie wahania nastrojów, że może i lepiej, że nie piszę hehe. A poza tym przechodzimy z mężem ostatnio dość spory kryzys...no ale już powoli zaczyna się układać.
Tydzień temu miałam USG (poszłam prywatnie bo od 27 tygodnia nie mogę się doprosić skierowania:/) i maleńka ważyła dopiero 2,7kg. Ale wszystko dobrze. No i wybraliśmy w końcu imię 🙂 Będzie Joanna. Aśka 🙂 Od wczoraj piję herbatkę z liści malin, wolałabym urodzić póki moja kruszynka za bardzo nie urośnie hehe. Jak ja zazdroszczę Kasi, że ma już maleńką przy sobie 🙂 I trzymam kciuki za AGATKE, aż mi trudno uwierzyć, że to już się zaczęło 🙂
Też mam obawy jak to będzie z dwójką maluszków. Mój Nikoś w styczniu dopiero 2 latka skończy więc może być wesoło 😉 Tak jak Wasi chłopcy też nie miał kolek i ładnie spał ale różnie to bywa.
O mój malutki właśnie wstał. Lecę 🙂
I pamiętajcie, ja Was obserwuję 😜

• Mamusia
A ja jeszcze nie chcę ;-) w ogóle ostatnio mam dola i się zastanawiam, czy dojrzałam do drugiego dziecka. Jakieś takie głupie myśli mnie nachodzą, że przecież Pawełek to mój najukochańszy synuś, a tu zaraz drugi i jak ta miłość podzielić itp.... Nie chcę, żeby Pawełek czuł się odtrącony.

• Mamusia
Ja się od jutra uspakajam bo będzie równe 37 a od 37tyg przyjmuje szpital w którym chce rodzić (bo nie mają oddziału wcześniaków).
Niunia26 to pewnie tylko chwilowy kryzys, hormony szaleją i różne myśli przychodzą do głowy.
Natalia pisz częściej 😉
Ciekawe jak Agatka sobie radzi 🙂

• Mamusia
Ja tez cieszę sie ze jutro koncze 37tydzien...ciaza donoszona... 🙂teraz juz tylko czekac na poród.
Chociaż tez mam obawy jak ty Niunia...czy bede tez tak kochac drugie dziecko...czy gracjan nie poczuje się odtracony. .. 🤨
Matko kochana ale bym sobie piwko szczelila....co za zachcianki na koniec ciąży. .. 😲

• Mamusia
Ja też czasem mam wątpliwości czy to była dobra decyzja mieć drugie dziecko, tym bardziej, że do cierpliwych osób raczej nie należę:/ Boję się, że zostanę z maluszkami sama bo mąż pracuje od 7:00 i często wraca 20-21 więc dzieciaczki już pewnie będą spać... No ale warto się troszkę czasem przemęczyć dla tych uśmiechów słodkich 🙂
malinka24 ja też już się do piwka doczekać nie mogę hehe ale to może jeszcze trochę poczekam, zobaczę jak wyjdzie z karmieniem, bo przy Nikodemie się niestety nie udało.

• Mamusia
A ja zawzięcie dzisiaj sprzątam 😉 kurcze ale już mi brakuje siły i tak sobie myślę że odkurzanie i mycie podłóg zostawie chyba mężusiowi ,zrobiłam sobie przerwę bo taka ochota mnie naszła na jabłka że zjadłam 3 duże 😜
swoją drogą ciekawe jak tam Agatka czy się biedna męczy ? a może już ma dzidziusia ? szkoda że żadna z nas nie ma kontaktu z nią

• Mamusia
Ja sie staram a bede ostatnia hii... 🙂znajac moje szczescie... 🙂mlodemu za dobrze w brzuchu zwlaszcza ze apetyt mi dopisuje... 😁piwko bezalkoholowe wypilabym...ale nie mam gdzie kupic...jedynie karmi ale nie przepadam za nim... 😉co chwile szukam czegoś do jedzenia. ..teraz pije mleko... 😜

• Mamusia
Tak dotrwalysmy... 😉teraz juz spokojnie mozemy czekac na rozwiązanie. ..w nocy tez mnie brzuch bolał. ..pojawila sie dziwna wydzielina a dzis cisza he he... 😁ale dzis zamierzam troche pospacerować. .. 🤪ble nie dobrze mi po tostach... 😠nic nie moge zjesc. Wszystko sie konczy zgaga... 😠