Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
goshe napisał(a):
jak mi brzuch smiesznie skacze 😁 😁 😁 robi sie prawie plaski (tak maly chyba nozki na boki wyciaga) i znowu okrągły - spowrotem nozki do siebie albo tez rączki 😁 kto to wie ale boli mnie masakrycznie to jego rozciąganie 🙂

moj maly tez sie gimnastykuje...najgorzej ze czuję takie uderzenia jego główki w dole...i kluje od razu..chyba wyjscia szuka hi ale w sumie to jesli trzeba to niech sobie jeszcze posiedzi w brzuszku byle nie za dlugo 😉

• Mamusia
też mam zachcianki na fast food-y 😁 hehe a w szczególności frytki ale już nie bardzo moge jesc takie ciężkie rzeczy bo później strasznie się źle czuje .. 😞 nie dobrze mi i słabo i cisnienie zaraz złe... ale słodyczami sie opycham na zapas 😁 puki moge 😁 na szczescie duzo nie przytyłam bo schudłam -10kg a później przytyłam +12kg z tym że teraz pod koniec troche puchne wiec te 2-3kg to zatrzymana woda w organiźmie...
a co do mojej teściowej to nawet Wam nie bd opowiadać bo szkoda czasu... gorzej chyba sie trafic nie dało 😁 hehe
uciekam spac bo ostatnio budze sie w nocy na siku i nie moge pozniej zasnąc... i tak zazwyczaj od 2-5 nie spie a pozniej jeszcze jakas krótka drzemka
i po 6 znowu pobutka i córcia wstaje i nie ma spania 🙂 dobranoc

• Mamusia
Malinka a ja ze swoją mieszkalam w UK wlasnie 1.5 roku ale sie nie dało i przez nią teraz w rozłące z mężem jestesmy bo on tam a my tu w pl ale już niedlugo i my do niego dołaczymy 🙂

u mnie dalej cisza i mialam dzisiaj takie sny ... 😞 kurde boje sie isc jutro do tego szpitala ... no chyba ze by sie cos dzisiaj zaczelo dziac to inaczej a tak to nie wiem co mnie czeka.... 😞

• Mamusia
giga737 napisał(a):
Malinka a ja ze swoją mieszkalam w UK wlasnie 1.5 roku ale sie nie dało i przez nią teraz w rozłące z mężem jestesmy bo on tam a my tu w pl ale już niedlugo i my do niego dołaczymy 🙂

u mnie dalej cisza i mialam dzisiaj takie sny ... 😞 kurde boje sie isc jutro do tego szpitala ... no chyba ze by sie cos dzisiaj zaczelo dziac to inaczej a tak to nie wiem co mnie czeka.... 😞

oj to wspolczuje,..ale najważniejsze to walczyc o małżeństwo,..a niech tesciowa sie wypcha,., 🙂

• Mamusia
hej u mnie tez zimno ale nie pada...za to tez wiatrzycho straszne... 😞nudze sie strasznie i nie wiem co mam ze soba zrobic...zaczne chyba po scianach chodzic... 🤨jestem zmeczona,chcialam sie zdrzemnac ale nie moge zasnac...bo a to siku a to nogi mnie bola a to brzuch...mam dosyc normalnie... 🤨teraz zjadlam obiad i mi nie dobrze znowu 🤨
Byłam dzis w miescie z moim mezem po zakupy...5minut do cenrum a ja wloklam sie za nim jak słonica...bo takie mnie klucie i twardnienie brzucha dopadlo... 🤨moj stwierdzil ze wiecej ze mna nie pojdzie do miasta bo jak widzi jak sie mecze...powiedzial ze najlepiej jak bede sobie tylko spacery kolo domu robic... 😠
Ciekawe jak tam Giga...?

• Mamusia
Witajcie! 😁

Rok temu byłam na Waszym miejscu i pisałam na tym forum. Dlatego doskonale wiem, że większość z Was szuka teraz miejsc gdzie będzie można kupić wszystkie potrzebne rzeczy dla Waszego maluszka.

Aktualnie startuję z własnym sklepem, gdzie można kupić oprócz nowych markowych produktów, także używane ubranka i zabawki.

Sprawdźcie same!

Pozdrawiam,
Emilia.