Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja to tylko czekam jak mój maż kupi jakiś samochód sterowany i pewnie sam go sobie najpierw wy testuje tzn sam się nim najpierw pobawi 😁 hihi
dziewczyny a wy jak się czujecie bo ja dzisiaj nawet dobrze i do tego ta cudna pogoda 😉
mężulek mi placuszek piecze hihi juz sie doczekac nie moge bo ostatnio wkólko mam ochote na cos słodkiego 😜

• Mamusia
Umowa podpisana...mamy klucze...jupi 😜 😜 😜
Ja na uplawy nic nie biore podobno to normalne pod koniec ciazy... 😉
Goshe biedny twoj synek...Gracjan sie kiedys w noge tez uderzyl...ale nic mu ni bylo...ale bal sie te noge wyprostowac i przez pol dnia chodzil doslownie na czworaka... 🤨
Zmeczona jestem...chyba nadmiar wrazen...a juz mam ochote wziasc sie za ogarnianie wszystkiego...mąż mnie hamuje buuu.mówi zaczekaj do jutra... 😠

• Mamusia
Umowa podpisana...mamy klucze...jupi 😜 😜 😜
Ja na uplawy nic nie biore podobno to normalne pod koniec ciazy... 😉
Goshe biedny twoj synek...Gracjan sie kiedys w noge tez uderzyl...ale nic mu ni bylo...ale bal sie te noge wyprostowac i przez pol dnia chodzil doslownie na czworaka... 🤨
Zmeczona jestem...chyba nadmiar wrazen...a juz mam ochote wziasc sie za ogarnianie wszystkiego...mąż mnie hamuje buuu.mówi zaczekaj do jutra... 😠

• Mamusia
Malinka super!! gratulacje teraz mozesz spokojnie cieszyc sie koncowka ciązy 😁
Z Oliwkiem juz moim zdaniem jest ok ale on nadal boli sie wyprostowac nogi 🙂 ale widzialam jak czasem prostuje przez nieuwage heh i tez chodzi na czworaka hehe
Agatka powiem Ci ze my kupilismy malemu taki sterowany samochodzik na pilota i juz ma ponad rok a nadal super dziala i mnóstwo z nim zabawy 🙂 mąż sie z synkiem bawi nawet ja lubie nim pojeździc heh 😁
U nas dzisiaj tez taka piekna pogoda byla ze naprawde jak z koncowki lata cieplo, sloneczko 🙂

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂
dawno nic nie pisałam , bo mam tak kiepski internet że szkoda gadać 😠 ale staram się być na bieżąco 😉 Goshe szkoda mi twojego synka ,wiem coś o tym , ja dzisiaj poszłam po mojego malucha do szkoły , a on tak do mnie biegł że aż się wywalił i całe łapki sobie pościerał 🤨, szkoda maluchów 🤨
Ja byłam wczoraj u lekarza i łożysko mi się już starzeje i około 11 listopada cesarka 😜 😜
więc dzisiaj zrobiłam sobie ostatnie badania , mam uważać na siebie i się nie przemęczać ,bo mam krótką szyjkę a maluszek, jest ułożony pośladkowo
malinka gratuluje mieszkanka 🙂

• Mamusia
hej malwa 🙂 ja tez bede miec cc ale okolo 15 listopada 🙂

Oli poszedl juz normalnie do przedszkola choc rano jeszcze probowal udawac ze nie moze stanąć i wyprostowac nóżki heh maly cwaniaczek a juz w przedszkolu pokazywal paniom jak biega i ze go nie boli kolanko hehe 🙂 🙂

pochwale sie brzuszkiem a co 😁 😁 mam 101cm wczoraj mierzyłam 😁

jakosc nie najlepsza bo swiatlo mi przeszkadzalo 😁
dziewczyny pokazujcie brzuszki 😁

• Mamusia
Hej.
Byłam wczoraj na wizycie na 19. Musiałam jechać na leżąco, bo brzuszek inaczej bolał..
Rozwarcie bez zmian-całe szczęście...
szyjka mega krótka. Mała wazy 2900, ale lekarz uprzedził, ze z tymi usg róznie bywa i w rzeczywistości waga może być inna.. Dalej mam brac luteinę i lezec tak jak dotychczas...może za tydzień i dwa dni pozwoli mi wyjść na 10 min. na spacer, ale nie więcej..powiedział, ze jak tak będę się pilnować to wytrzymam jeszcze 2 tygodnie. Jeśli wizyte będę mieć 31 to prawdopodobnie wyznaczy mi termin cc.
Wczoraj szykując się na wizytę normalnie się zmęczyłam jakbym pracowała bez ustanku w kopalni ze dwa dni;p. Człowiek wiadomo, ze jak lezy to słabiutki , a tu dodatkowo w ciązy..-masakra.
Piękna pogoda, a ja wyjść nie mogę 😞.
Czytałyscie o tej kobitce co urodziła w pociągu??Wydaje mi się być to trochę przekolorowane...
Goshe wyglądasz pięknie. Gdybym nie wiedziała kogo nosisz w brzuszku i spojrzała na foto to bym powiedziała, że chłopca 🙂.

• Mamusia
Hej Dziewczyny - dawno mnie tu nie było 🙂
U mnie też już ciężko - jak przez całą ciążę czułam się dobrze, tak teraz te ostatnie tygodnie ..... masakra :/ Wiktorek kopie cały czas, czasem już nie mam siły - już bym chciała urodzić i Go przytulić 🙂
Ale mam nadzieję że już niedługo 🙂))

• Mamusia
hejka kobietki ja dopiero teraz wchodze bo dzisiaj mnie odwiedziła połozna i strasznie jestem zadowolona z tej wizyty duzo mi opowiedziała o porodzie o karmieniu o pielęgnacji dziecka bardzo przydatne rzeczy 😉
Malinka gratuluje 🙂 podpisania umowy teraz tylko szybka przeprowadzka i możesz rodzic hihi 😜
Gosha cudnie wyglądasz i jaka ty szczupła jesteś jedynie co masz brzuszek no bardzo ładnie 🙂
Niuneczka nio troszke szkoda że musisz leżec ale badz dobrej myśli nastaw się ze już nie długo będzie po wszystkim więc musisz dać rade kochana 😉

• Mamusia
heh przynajmniej dobrze widac 😁 no nie powiem tez laseczka z Ciebie Agatka 🙂 super wyglądasz i powiem Ci ze brzuchy to mamy bardzo podobne 🙂 🙂

mnie od pół dnia ciągnie w pachwinach ale nieprzyjemne uczucie 🤨 jeszcze bylam z Olim na spacerku i myslalam ze do domu juz nie dojde bo maly tak napieral na krocze 🤨 🤨

• Mamusia
Hej laski 🙂ale macie super zgrabne brzuszki. 🙂ja cały dzien zalatana...najgorzej ze chcialabym wszystko naraz zrobic a mam świadomość ze nie moge 😞mąż dziś tam łazienke szorowal a ja ogarnialam na ile moglam kuchnie... 😉teraz leżę. ..bo nie mam siły. .. 🤨 😞oj to będzie ciężki tydzień i wekend dla nas... 🤨ale w nastepny piatek koncze 37tydzien i niech sie dzieje wola nieba.... 🙂 🙂 🙂Goshe ja tez 101cm mam w brzuszku. .. 🙂