Skocz do zawartości

Wyprawka dla Maluszka | Forum o ciąży

henimedes

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja uzywalam go dopoki sie nie skonczył. z tego co piszą - to bardzo delikatny szampon ktory nie tylko leczy ale i zapobiega. to jest spory wydatek wiec stosowalismy do konca

http://www.mustela.pl/pl/main.html#/gamy-produktow/soin-bebe/kapiel-dziecka/szampon-dla-noworodkow

• Odpowiedzi 106
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
ja uzywalam go dopoki sie nie skonczył. z tego co piszą - to bardzo delikatny szampon ktory nie tylko leczy ale i zapobiega. to jest spory wydatek wiec stosowalismy do konca

http://www.mustela.pl/pl/main.html#/gamy-produktow/soin-bebe/kapiel-dziecka/szampon-dla-noworodkow

Ale codziennie??? Czy może rzadziej??? Czy jak się pojawiała ciemieniuszka???

• Mamusia
Henimedes - zaczelismy uzywac gdy zaczely sie poczatki ciemieniuszki.

henimedes napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):

Ale codziennie??? Czy może rzadziej??? Czy jak się pojawiała ciemieniuszka???

• Mamusia
I później cały czas, czy jak przechodziła ciemieniuszka to odstawialiście???

Więc jak to jest z tymi szamponami, stosowałyście je dodatkowo od samego początku??? Nie chodzi mi o ten na ciemieniuszkę tylko o te ogólne, od pierwszego dnia życia. Bo już zgłupiałam. Jedni mówią tak, drudzy tak. Czytałam w gazecie, żeby sobie darować na początku ale czy to dobre...

• Mamusia
Czytałam ostatnio że jak masz 2 w 1 to możesz tego używac też na główkę. Ale jeżeli masz płyn do kąpieli czy tam żel to nie powinno się go brac na włoski czy skórę głowy bo się przetłuszcza i inaczej działa niż na ciałko. Dlatego proponowali szampon.

• 1 rok później...
  • Mamusia
Dokładnie- lista rzeczy bardzo ułatwia kompletowanie wyprawki, sama miałam taką listę i skreślałam to co mam, na wizazu jest fajna lista. Jeżeli kompletujecie wyprawkę to teraz w Rossmannie są fajne chusteczki nawilżające Tami MyBaby Cotton, kosztują niecałe 5zł, używam ich już od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Są bardzo delikatne.