Skocz do zawartości

Marcóweczki 2014 :] | Forum dla mam

czarnyloczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziś pisałam z koleżanką z pracy i jestem zdołowana.
Po tym krwawieniu 2 tyg temu lekarz kazał mi leżeć i dał zwolnienie mówiąc że do końca 12-tygodnia powinnam odpocząć
Byłam wtedy na urlopie, który przerwałam. W przyszły poniedziałek powinnam iść do pracy (gdybym kończyła urlop). Tydzień po mnie urlop miała zacząć moja koleżanka. To jest praca w urzędzie. Bardzo zrobiło mi się przykro gdy dowiedziałam się że nie puszczą jej na urlop przeze mnie 😞
Ona ma dwie córki w wieku szkolnym planowała wyjazd z nimi nad morze a tak będą się nudzić kolejny miesiąc w domu - wyć mi się chce.

• Mamusia
czarnyloczek napisał(a):
Honoratko ale koleżanka raczej zrozumiała? Czy ma jakby "pretensje"?

Ja po wizycie, dzisiaj już wszystko było pięknie widać, więc koniec strachu 🙂

no to super buziaki dla ciebie
koleżanka w sms pisała że mam sie nie martwić ale nie wiem jak jest na prawdę

• Mamusia
Czarnyloczek to super że wiesz ,że jest wszystko w porządku, gratuluje, ja mam wizyte we wtorek, też mam nadzieje, że bedzie wszystko widać, bo 2 tygodnie temu nie było nic widac a test pozytywny już tydzień wcześniej był.. I to mi spokoju nie daje, Niech już będzie ten wtorek 🙂

• Mamusia
Angela1987 napisał(a):
Fajnie czarnyloczek ze było widac,ja tez jeszcze troche i we wtorek zobacze maleństwo 🙂 Honoratka nie martw sie,bedzie dobrze,mysl o dzidziusiu,a nma chorobowe nie chcesz isc juz do konca ciązy?

wczoraj poszłam do pracy na kilka godzin - chyba ze 4 - chciałam pokończyć parę spraw
efekt jest taki że wieczorem lekko plamiłam w nocy przeszło dziś już nie plamię ale boli mnie dość mocno brzuch sama nie wiem co ze sobą robić - mąż robi mi wyrzuty że to przez pracę 🥴

• Mamusia
Moze lepiej isc do ginekologa sprawdzić,bo nigdy nic nie wiadomo,warto słuchac ginekologa jak mówi aby lezec chociaz to trudne,bo czasem mozna zaszkodzic dziecku,a to Twoje 2 dzieciątko tak jak moje 😉 ja tez nie mogę się już doczekac wtorku,bo i tak mam na 20 dopiero...

• Mamusia
Hej, Dziewczyny mam pytanie. po ostatniej wizycie u ginekologa ten wypisał mi skierowanie na stos badań. wiem, że w ciągu ciąży trzeba zrobić różyczkę toksoplazmozę itd. itp., ale czy muszę to wszystko robić teraz? tak samo HIV? moja siostra będąc w ciąży dostała zalecenia, żeby HIV zrobić jako ostatnie badanie przed porodem, tzn. w 8 miesiącu ciąży, żeby mieć "na świeżo" idąc do szpitala. a Wasi lekarze już też Wam kazali zrobić tyle badań? Będę wdzięczna za info! 🙂 pozdrawiam 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny, wczoraj miałam pierwsze usg i dzidziuś rośnie zdrowo ! co prawda wedlug usg jest parę dni wcześniej, ale serduszko pięknie bije a maleństwo ma się dobrze ;-) to tak sie chciałam podzielić moją radością :-)