Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fifilandia napisał(a):
Hej mamutkii!

Jak tam u was?
Ja strasznie sie boje. Wczoraj troxhe pochodzilam i mialam za swoje...lecialo ze mnie mocniej. O jeszcze te skrzepy! Jutro mam wizyte...chcialabym wiedziec na czym stoje...
Buziaki dla was i maluszkow

Hej,
oj najlepiej lleż jak najwięcej, a nie chodz tyle...
trzymamy za ciebie kciuki, i napisz nam koniecznie jak będziesz jutro po wizycie!

• Mamusia
No od piatku do wczoraj mialam taki skapy okres..od wczoraj po poludniu jak wrocilam ze sklepu krwawienie jest mocniejsze i tr skrzepy to tak wielkosci paznokcia u kciuka..moze ciut większe. Jak bedzie gorzej musze do szpitala isc a dzisiaj busy strajkuja i z malym w domu sama zostalam i jak tu sie nie ruszac???

• Mamusia
Fifilandia napisał(a):
No od piatku do wczoraj mialam taki skapy okres..od wczoraj po poludniu jak wrocilam ze sklepu krwawienie jest mocniejsze i tr skrzepy to tak wielkosci paznokcia u kciuka..moze ciut większe. Jak bedzie gorzej musze do szpitala isc a dzisiaj busy strajkuja i z malym w domu sama zostalam i jak tu sie nie ruszac???

Matko... masakra..
ja na twoim miejscu od razu bym jechała do szpitala wczoraj!

• Mamusia
Boli jako takich nie mam. Raczej mecza mnie wzdecia 🙂 Piersi mam już wieksze nabrzmiale i bolace. Mdlosci nie mialam nawet w poprzedniej ciazy. Spodnie mi sie nie dopinaja 🙂 Mam nadzieje ze to tylko jakis krwiak...Jutro o 9:00 mam wiizyte a teraz ppki co staram sie lezec....

• Mamusia
Fifilandia napisał(a):
Hej mamutkii!

Jak tam u was?
Ja strasznie sie boje. Wczoraj troxhe pochodzilam i mialam za swoje...lecialo ze mnie mocniej. O jeszcze te skrzepy! Jutro mam wizyte...chcialabym wiedziec na czym stoje...
Buziaki dla was i maluszkow

I jak wizyta ? mam nadzieje że wszystko OK.! DAJ NAM ZNAĆ 🙂