Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hej witam
coś nie mogłam spać , nie dość że usnęłam póżo to jeszcze co chwilę się budziłam 🤔

ja tez ostatnio nie potrafię spać. Dzis w dodatku mucha ciagle mnie budzila jak mi sie juz dobrze spalo. To siedzialam i na nia polowalam. Jak byl już spokój z mucha to sasiad samochodem buzowal i tak nie spie od 5..;o

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
O a Asia mówiła ostatnio ze zwariowalam jak o 4.30 wstałam hehehe 😁 Pati super ze po wizycie wszystko ok i ze córcia nie jest synem 🙂 my wczoraj w Krakowie byliśmy a dziś jeszcze w wyrku gnije bo mnie nogi bolą 🙂

bezsenność nas dopadla... odpoczywaj 😉 ja dzis mam dzien lenia tez jeszcze leze w lozku 😉

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
W ogóle jak dzis weszłam na wage to prawie dostalam zawalu.. mam tyle na plusie ze szkoda gadac ;o

ja mam 7,5 kg 😞 a Ty ?

no ja mam 9 na plusie ;/

ja jestem przerażona tym tyciem , nie obżeram się a waga ildzie jak szalona , nawet z ginem na ten temat rozmawiałam to stwierdził że jem za 2 😠

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
No pewnie tak Asiu ja najstarsza to zarazam 😁 🙂 ja pewnie też kolo 9 będę na plusie ostatnio było 5 a byłam prawie miesiąc temu

no na pewno nas zarazilas ;p hah
Dzis jest troche chlodniej ale i tak mi sie nic dzis nie chce.. nie lubię takich dni co muszę się zmuszać ;/
Mam w planach dzis przejrzeć male ciuszki zeby wiedzieć co nam brakuje ;p ciekawe czy mi sie dzis uda..

• Mamusia
ale nie będę już szaleć z ilością ubranek jak przy Tymonie bo to bezsensu taki noworodek szybko wyrasta wiec bede miała tylko po kilka sztuk rozmiaru . Ja betów mam mnóstwo bo same chłopaki w rodzinie ale selekcje też muszę zrobić które lepsze .

• Mamusia
a my własnie mamy w planach zamówić 4 metrową przesuwną żeby wszystko pomieścić a nie kupować kolejnej szafki czy komody dla Małego a tak będziemy mieć wszystko w jednym miejscu 🙂
leje u nas , ochłodziło się znacznie i czuje że żyje 😆

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hejka
miałam dziś jechać wypić glukozę i zapomniałam ☺️ muszę to zrobić albo jutro albo w sb , dobrze że się ochłodziło może jakoś to przetrwam 🤢

dasz rade 😉 jesli nie lubisz takich slodkosci to wez ze soba cos kwasnego. Kawalek cytryny albo cos 😉

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hejka
miałam dziś jechać wypić glukozę i zapomniałam ☺️ muszę to zrobić albo jutro albo w sb , dobrze że się ochłodziło może jakoś to przetrwam 🤢

dasz rade 😉 jesli nie lubisz takich slodkosci to wez ze soba cos kwasnego. Kawalek cytryny albo cos 😉

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
hejka

taki też mam zamiar bo dla mnie ta glukoza to najgorsze świństwo 🤢 przy Młodym miałam 50 tkę wypić i siedzieć godzinę a teraz się pozmieniało i pije się 75 i siedzi 2h 😮
kiepsko to wspominam i o mało nie zwróciłabym wszystkiego