Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej wam 😉
Zamowilam wczoraj balsam do koloru i bieli z dzidziusia do prania. Do tego koncentrat do plukania z tej samej firmy. Wiec jedno z glowy 😉

Oh boli mnie dzis podbrzusze i mocno kluje w kroku. To chyba przez to ze bieglam za synem, bo ten biegl za pilka w strone ruchliwej ulicy. Najgorsze bylo to ze pilka dmuchana i byl wiatr i ja porwalo, a ten za nia ;/ biedak, widzialam ze byl wystraszony a ja tym bardziej..

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Hej wam 😉
Zamowilam wczoraj balsam do koloru i bieli z dzidziusia do prania. Do tego koncentrat do plukania z tej samej firmy. Wiec jedno z glowy 😉

Oh boli mnie dzis podbrzusze i mocno kluje w kroku. To chyba przez to ze bieglam za synem, bo ten biegl za pilka w strone ruchliwej ulicy. Najgorsze bylo to ze pilka dmuchana i byl wiatr i ja porwalo, a ten za nia ;/ biedak, widzialam ze byl wystraszony a ja tym bardziej..

myślałam nad dzidziusiem ale w końcu udało mi się kupić w fajnej cenie Loveli proszki i płyn do płukania Lenor sensitiv .
No to mieliście chwilę zgrozy 🤢

• Mamusia
Okey 😉

Ja piore juz pierwsza ture ciuszkow jak sie wysusza spakuje je do workow prozniowych zeby sie nie kurzyly potem tylko poprasuje i poukladam do półek 😉

juz z tym ruszylam bo musze isc do pracy na koniec ciazy.. a we wrzesniu musze isc na przeszlo dwa tygodnie zamieszkac u rodzicow bo oni wyjezdzaja na wczasy i nie ma kto byc przy zwierzakach ;p w dodatku mlody do przedszkola.. wszystko na raz.

• Mamusia
hejka
u nas mały galimatias bo składanie mebli , wynoszenie starych , przekładanie wszystkiego eh wykończona jestem ale na pocieszenie widać koniec 🙂
Ja tak jak wcześniej pisałam biorę się za pranie i prasowanie jak Tymon będzie w przedszkolu .
Czuje że Mały jeszcze się nie obrócił , mam tak obolałą prawą stronę pod piersią takie wybrzuszenie jakby miał tam główkę , momentami dziwne uczucie i trochę bolesne 🤢 a Wy jak się czujecie ??
zgagi miewam takie że prawie wymiotuje 😮 🥴 a tak to powoli się turlam i odliczam 🙂

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Okey 😉

Ja piore juz pierwsza ture ciuszkow jak sie wysusza spakuje je do workow prozniowych zeby sie nie kurzyly potem tylko poprasuje i poukladam do półek 😉

juz z tym ruszylam bo musze isc do pracy na koniec ciazy.. a we wrzesniu musze isc na przeszlo dwa tygodnie zamieszkac u rodzicow bo oni wyjezdzaja na wczasy i nie ma kto byc przy zwierzakach ;p w dodatku mlody do przedszkola.. wszystko na raz.

o fajny pomysł z tymi workami 🙂
Gdzie pracujesz ? czemu tak musisz wrócić pod sam koniec ?

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
ja na razie sie usmiecham bo nie mam czasu potem cos naskrobie 🙂

Gosia Tobie coś za szybko te tygodnie lecą 🤪

Bo ja mam termin na hallowen czyli 31 pażdziernika i to dlatego 😁 😁 😁 hej babolki u mnie czasu brak normalnie doba jest za krotka młody był chory to siedział w domu wiec same wiecie jak to jest jak za uszami marudzi do tego starszy to samo i tylko podczytuje bo nie mam kiedy napisac 😮 u mnie ok młoda wariuje czuje sie nawet niezle oprocz boli kosci łonowej ałc boli cholernie 🥴 juz pisałam ostatnio wozek kupiłam bo potem nie bede miała siły jezdzic a jak sobie sama nie kupie to nikt tego za mnie nie zrobi bo rodziny tu nie mam jestem sama z mezem i dzieciakami wiec wiecie jak to jest 😎 a moj całymi dniami w robocie ostatnio siedzi wiec sie wnerwiłam wziełam kolezanke i pojechałam kupic wiec jedno mam juz z głowy 😁 jej teraz przez 3 dni tak mnie łamało ze masakra bol gardła katar kaszel ale wyleczyłam sie herbata z miodem i cytrynom i sok malinowy mojej mamusi mnie uratował bo myslałam ze ducha wyzione dzis juz jest ok gardło pobolewa ale tyle to juz nic 😁 własnie tez ciuszki wstawiłam bo powoli musze poprac bo jezu juz 31 tydzien mi leci a we wrzesniu bedzie bieganie na zebrania na zakupy do szkoły wiec powolutku musze sie za to zabrac

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hejka
u nas mały galimatias bo składanie mebli , wynoszenie starych , przekładanie wszystkiego eh wykończona jestem ale na pocieszenie widać koniec 🙂
Ja tak jak wcześniej pisałam biorę się za pranie i prasowanie jak Tymon będzie w przedszkolu .
Czuje że Mały jeszcze się nie obrócił , mam tak obolałą prawą stronę pod piersią takie wybrzuszenie jakby miał tam główkę , momentami dziwne uczucie i trochę bolesne 🤢 a Wy jak się czujecie ??
zgagi miewam takie że prawie wymiotuje 😮 🥴 a tak to powoli się turlam i odliczam 🙂

dobrze, ze juz widac koniec demolki 😉
ja czuje sie nawet dobrze 😉 zgaga przeszla. Jak na razie 😉 jedynie ciezko mi sie chodzi.. mloda chyba glowka naciska mi na wszystko i chodze jak kaczka.

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
Okey 😉

o fajny pomysł z tymi workami 🙂
Gdzie pracujesz ? czemu tak musisz wrócić pod sam koniec ?

ah bo moj kontrahent musi mnie przywrocic do pracy na umowe o prace. Wywalczylam, tak to bym zostala bez zasilku macierzynskiego. Warunek jest ze musze iles tam przepracowac.. dopoero sie wszystkiego dowiem juz w tym tyg. Tzn. Dopiero w tym tyg... ;/ mam nadzieje ze wszystko potoczy sie po mojej mysli. Pracuje/ pracowac mam w sklepie odziezowym jako zastepca kierownika.
Trzeba walczyc o swoje!!

• Mamusia
Gosia bardzo dobrze ze nie dalas sie chorobie 😉
Fajnie ze mloda tak bryka, przynajmniej jestes spokojniejsza ze wszystko jest ok. Bo moja to leniuszek z niej, jakbym tak miala liczyc ruchy to bym chyba zwariowala.. i tak czasami odchodze od zmyslow. Serio. Bartek tez tak malo sie ruszal..

w sumie ja tez 2 tyg do przodu z terminem. 31 tydzien mi leci.. ;o

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
jaki wóz zakupiłaś Małej ??

https://www.google.at/search?q=bugaboo+cameleon+czerwony&client=firefox-a&hs=DJ1&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Mr78U-_fMq2w7Aaw-4DwAw&ved=0CDgQsAQ&biw=1536&bih=827#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Pob2-jLkJCvfsM%253A%3BdLGJLLc7zx2EuM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.audios.nazwa.pl%252FWOZKI%252FBugaboo%252520czerwony%252520z%252520letnia%252520budka%252F1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fallegro.pl%252Fbugaboo-cameleon-czerwony-mega-zestaw-poznan-i4232374272.html%3B1000%3B750

o taki Pati widziała na pazdzierniku 🙂 wziełam czerwony zeby w razie czego chłopak tez mogł jezdzic 😁 😁 😁Pati jak to wracasz na sam koniec do pracy kurcze przekichane masz wspolczuje 😞 jezu kupiłam sobie sliwki miałam ciasto francuskie i zapiekłam to w piekarniku mniam zjadłam wszystko a teraz na zgage umieram hehehee 😁 o deszcz sie rozpadał a przed chwila słonce u nas było 😁

• Mamusia
Ide do pracy przynajmniej na miesiac bo kontrahent musial przyjac mnie z powrotem na umowe o prace i bede mogla skorzystac z zasilku macierzynskiego. Najgorzej bedzie przepracowac i przetrwac tam miesiac na pelnym etacie ;/ no ale coz.. zasilek po drodze nie chodzi, troche sie pomecze.

Gosia to sobie pojadlas 😉 ja jakos stracilam apetyt przez ostatnie dni.. i bardzo dobrze bo juz duzo przybralam i ciezko z tym..

• Mamusia
My mamy taki http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.babyplace.cz%2Ffiles%2Fimages-goods-cache%2F32851_prew_800.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.babyplace.cz%2Fkocarek-tako-laret-black-2012-kopie%2F&h=508&w=800&tbnid=Oi0gu2JnLV1UrM%3A&zoom=1&q=tako%20laret&docid=hi8vcEcsKU_GPM&ei=YcP8U8W6I8PR4QT_gYHoDA&tbm=isch&ved=0CBwQMygUMBQ4ZA&iact=rc&uact=3&page=19&start=119&ndsp=7

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
My mamy taki http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.babyplace.cz%2Ffiles%2Fimages-goods-cache%2F32851_prew_800.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.babyplace.cz%2Fkocarek-tako-laret-black-2012-kopie%2F&h=508&w=800&tbnid=Oi0gu2JnLV1UrM%3A&zoom=1&q=tako%20laret&docid=hi8vcEcsKU_GPM&ei=YcP8U8W6I8PR4QT_gYHoDA&tbm=isch&ved=0CBwQMygUMBQ4ZA&iact=rc&uact=3&page=19&start=119&ndsp=7

o bardzo ładny widze ze tez w czerwieni gustujesz 😁 moja waga ostatnio w miejscu stoi cały czas waye 54 kilo ale do 60 na pewno dobije jeszcze 2 miesiace przeciez 😁