Skocz do zawartości

Marcóweczki 2016 | Forum dla mam

Kahira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 792
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No właśnie też się zastanawiałam co tak wszystkie zamilkły 🤨
Ja wczoraj mialam fajny dzien maz zabrał mnie do restauracji i miałam wizytę u gina. U nas wszystko ok obyło się bez leków i małą przez chwilę mi na usg pokazał. Ponoć on przy każdej wizycie praktykuje takie podgladanie 😁 i zdjęcie dostałamgdzie Wika macha raczka 🤪
A teraz siedzę u fryzjera Precz paskudne odrosty!!!

• Mamusia
hej hwj 😉 dawno mnie nie bylo jakos taka zakrecona jestem. gratualcje dziewczyby ze wszysko ok z dzieciaczkami 😉

kahirs Ty juz wiesz ze coreczka 😉? niby nadrabialam zaleglosci na forum ale chyba cos przeoczylam 😉 ?. ja to w ogole mam jakies dzowne mysli ostatnio 😞 czesto lubie spaf na brzuchu, niby nie tak bezposrednio ale wiecie takie kombinacje i tak mysle ze moze cos dziecku zrobilam, ze ten moj brzuch jakis dziwny 😞 zaczynam swirowac ...dorbze ze juz w poniedziałek usg....ehhh. tak sie boje czy wszytsko ok ;(((. samopoczucie juz lepsze fizycznie ale placzliwy okres mam, i jakas taka przybita jestem...

• Mamusia
Hejka 🙂 badanie przełożone. Aparat do USG się zepsuł i nici a tak się denerwuje. Ostatnio mam dziwne mysli, czy ją naprawdę jestem w ciąży czy wszystko jest ok,czy dzidziuś jest i wszystko z nią w porządku. Nie wiem dlaczego, ale w pierwszej tak nie panikowalam. Nie wiem jak wy ale mnie bardzo często boli głową tak migrenowo zatokowo. A jak wstaje to mam chwilę kołowrotek w głowie. Boje się o ta ciążę i nie wiem dlaczego. 🥴
Cesii ciesze się że wszystko ok. Obu tak dalej. Ją mam badanie przełożone wstepnie na piątek,zobaczymy.
Pozdrawiam i lece lepic pierogi. Może to poprawi samopoczucie 🙂

• Mamusia
Cesii super ze wszystko jest ok. Na takie wieści czekałam.
latka u mnie na usg lekarz stwierdził że na 90%dziewczynka. A że sprawdzalnosc jak na razie ma 100% wsrod znajomych i znajomych znajomych,to tego sie trzymam, ze Wiktoria i juz. Mąż nawet tak do brzucha zaczął mówić 😜
Małgorzata powodzenia jutro. Mocno Zaciskamy kciuki. Napewno wszystko jest ok i niepotrzebnie się martwisz. Pierwszy trymestr za nami wiec teraz może być już tylko dobrze 😉

• Mamusia
hejka jak tam sobota mija?? 🙂 moja dopiero sie zaczeła ale zapowiada sie bardzo pracowicie :P zobaczymy co dalej bedzie 🙂 wczoraj badanie i jestem nieco spokojniejsza. niestety maluszek albo spał albo nie chciał pokazać buzki bo mimo wszelkich zabiegów Pana technika nie zmienił swojego polożenia i nic sie nie udało zobaczyc. Jednak Pan uspokoił mnie ze wszystkie "inne cechy anatomiczne" sa w porządku 🙂 i to mnie troche uspokoiło 🙂

• Mamusia
Małgorzata to już całkiem spore to twoje maleństwo. Ja weekend spędziłam wyjazdowo. I tak się zastanawia kiedy wreszcie poczuje ruchy bo już się doczekac nie mogę. W pierwszej ciąży poczułam w 17 tyg w drugiej w 15 wiec po cichu liczę e może juz niedługo. 😎

• Mamusia
Małgorzata to już całkiem spore to twoje maleństwo. Ja weekend spędziłam wyjazdowo. I tak się zastanawia kiedy wreszcie poczuje ruchy bo już się doczekac nie mogę. W pierwszej ciąży poczułam w 17 tyg w drugiej w 15 wiec po cichu liczę e może juz niedługo. 😎