-
Użytkownicy online
-
Najnowsze odpowiedzi
-
to u nas tak samo, a istotne informacje zostawia dla siebie, albo czasem ktoś inny mi powie 😵 nie bardzo masz jak rozegrać tą sytuacje po za tym, co już było napisane, czyli skonfrontować go i wyjaśnić czemu się tak nie robi... z sklepikiem zawsze trzeba ostrożnie bo ostatecznie nie wiemy co tam będą kupować i jak często
-
Przez banasiatko · Napisano
Tylko że on na prawdę zjada te obiady, bo przy jedzeniu zawsze się cały brudzi i wtedy wiem, że coś tam zjadł. Ja bym mu nawet była skłonna dawać parę złotych na coś że sklepiku, gdyby tylko wyraził taką chęć. A on nic nie mówi... Wyciągnąć z niego informację graniczy z cudem. Tak to mu się buzia nie zamyka i opowiada o kamieniach, dinozaurach czy planetach, ale jak chcę się dowiedzieć czegoś konkretnego, to muszę najpierw wypić wiadro melisy 😔 -
A ja czekam na przelew z ZUSu bo dzisiaj ma być i będę zamawiać laktator. To już będziemy mieć komplet. Teraz powoli zaczynam kombinować już z pieluchami wielorazowymi co kupić. Dzisiaj odbieram pierwsza paczkę z tetrami i zapinkami ❤️ jadą też już dwie pierwsze pieluszki i w marcu podjadę po kolejne 2 do naszego lokalnego producenta 🙂 dobrze że mamy chłopca bo mniej wzorów które mi się podobają, więc może nie popłynę 🤣
-
-
Nasze kluby
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 42 klubowiczów
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 27 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 21 klubowiczów