Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej hej 🙂
Kasiu duzo zdrowka 😘
a u nas Kacperek ma ospę, my bylismy w pracy, a tu dzwonia ze zlobka, ze trzeba Kacperka odebrac, bo jest podejrzenie ospy. No i rzeczywiscie, bylismy o 17 u lekarza i mamy biedroneczke w domku 😜 hehe W niedziele przyjezdza moja mama na sluzbe 😉

• Mamusie
Marzena, w sumie to dobrze, że teraz przechodzi ospę 🙂 parę dni i po krostkach 🙂 ja męczyłam się 3 tygodnie, a przechodziłam w wieku 16 lat.

a tak w ogóle to dowiedziałam sie dziś od teściowej, że MIchał od początku miał zapalenie płuc, ale nie chciała nas martwić więc nam nie mówiła. No i od jutra jeszcze 2 antybiotyk dostanie bo charczy trochę...

mykam zmyć farbę z głowy 🙂

• Mamusie
?uwierz Kasiu, ze bym chyba zastrzleila tesciowa, jakby takie cos przede mna ukrywala.. gr....

Padam na twarz chcialam odpoczac od dzieciakow, a wczoraj caly dzien z nadia i jej kuzynem, a pozniej na noc z kolezanki synem.. bo na nocke szla do pracy, i nie miala z kim mlodego zostawic...wiec odpoczelam od dzieci jak nic 🙂))

• Mamusie
Ogladalyscie Mamma mia??? Wlasnie powtorka leci i sobie drugi raz ogladam 🙂) hehe 🙂

Troszke sie za porzadku wzielam dzisiaj, wiec padnieta bede 😉 ale coz trzeba te moja mama odciazyc troche... 🙂
Mloda od wrzesnia bedzie chodzic do rpzedszkola od 8 do 13... bo ja i tak bede w domku, a po co placic niepotrzebnie 🙂)

Prasowanie mnie jeszcze czeka i powieszenie prania!!! ehhhhhhh

• Mamusie
hej 🙂
Kasia jeszcze nie wyjechalam ale ku*** moj nowiutki laptop juz musialam do naparwy odeslac do serwisu bo juz wysiadł!!!!!!!!!!!! zlom mi wyslali oszusci !!!!!ale maja nowy przyslac niby...zobaczymy i dlatego wogole prawie na kompie nie siedze bo ten mojego brata to tak muli ze masakra! 🙂
bylam u Miska w Niemczech na weekend ale juz wrocilam sama bylam bez malego 🙂
Ogolnie u mnie okej wszystko Oli grzeczny je jak słoń heheh naprawde gdzie mu to sie miesci nie wiem ale chudy dalej 😁
Mojego btara zwolnili z pracy bo redukcje etato sa i tez jedzie za granice do Angli juz 15marca 🙂kolezka mu zalatwil a my wyjezdzamy jak tylko dadza Michalowi znac ze przedluzaja z nim umowe czyli pewnie na poczatku kwietnia bo mieszkania pomaga mu szukac kolega z pracy 🙂

• Mamusie
Hey, ja jestem mega niezadowolona po wizycie i na pewno wiecej nie pojde do tej kobiety.. jednak pozostaje przy wizytach tylko u mojego prywatnego...
Badanie zajelo jej 45 sekund doslownie!! Serce bije z dzieckiem wszystko w porzadku i to wsio..
Ani mi nie sprawdzila NT ani nic... no po prostu myslalam, ze padne... juz mnie korcilo, zeby jej powiedziec ze jestem polozna i zapytac, ale mnie tak wkula, ze stwerdzilam, ze szkoda moich nerwow!!!

Mlody 😉) ma 4,7 cm , wiec kawal chlopa z niego hahah!

• Mamusie
jej, rośnie Ci maluszek 🙂 widzę, że chciałabys chłopczyka 🙂
a teraz byłas na wizycie na NFZ? mówisz, że 45 sekund? masakra, nie chodź więcej bo tylko stresu się najesz ..
przechodzisz ciąże dosłownie w tym samym okresie co ja z Michałkiem 🙂 jakoś w marcu na poczatku tez miałam usg te pierwsze robione 🙂
super 🙂 ale nie zazdroszczę już brzuszka 😜

• Mamusie
Oooo kolejny znak , ze synus 😉)

Dobra nie nakrecam sie, bo pozniej bedzie mi przykro 🙂) hehe 🙂
Zartuje!!!
Byle zdrowe i juz!!!! ale wiecie co Wam powiem, ze mega mnie ciekawisc zzera 🙂)) ale chyba nie ma takiego sprzetu dobrego zeby juz zobazyc w 13 tc 😉

Co bedzie to bedzie 😉 Dzis snilo mi sie, ze bylam na USG i kto byl??? Synek 🙂

• Mamusie
Sandra zycze Ci synusia chlopcy sa tacy slodcy ze szok 😁 😁 😁
mi w sumie szczerze powiem obojetne co przyniesie druga ciaza czy chlopca czy dziewczynke 😁 kiedys chcialam bardzo coreczke a teraz to obojetnie 🙂
Super ze wszystko dobrze z maluszkiem 🙂