Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej mamuski 🙂
a ja leze chora, do piatku mam zwolnienie, angina mnie dopadla 😞 Kasia jak sie wykuruje musimy sie spotkac jakos 😉
Kasia no to przezycie pewnie takie pasowanie, a on caly tydzien chodzi do przedszkola?? my jeszcze miesiac mamy otwarty zlobek i koniec, pozniej dopiero od wrzesnia do przedszkola.
Gosia no to fajnie ze Oli bedzie chodzil tam do przedszkola, szybko nauczy sie szprechac 🙂 a ty jak sie tam odnajdujesz???

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂
Sandros mam pyt. do ciebie bo ty o ile dobrze kojarzę jesteś pielęgniarką ☺️
chodzi o to co może się stać dziecku po szczepionce doustnej (po której nie można pić soków i jeść owoców) a dziecko zje kilka ?
szukałam po necie ale z moją zdolnością nic konkretnego nie znalazłam ☺️

z góry dzięki za informację 😉

• Mamusie
hej 🙂

Marzen,a własnie tez myslałam, żeby jakos się zobaczyć 🙂
Grześ chodził tam 2 razy w tygodniu na 2 godzinkiu popołudniu. dzieki tym zajęciom oswoił się z przedszkolem i będzie mu łatwiej we wrzesniu 🙂
a co do 30 urodzin.. hmm... sprzedaj Kacpra dziadkom, a męża weź na kolację 🙂 a co do prezentu.. hmm.. https://www.ministerstwogadzetow.com/gadajacy-pilot---steruj-kobieta.html 🤪 😁 😁

co racja to racja 😁
ja też zaglądam ale przy tej pogodzie to mi nawet palce tak osłabły, że pisać nie mogę...
zasypiam w takim tempie, że nawet nie wiem kiedy.. chłopcy też idą super spać tacy wymęczeni...

Kasia ja też mocno trzymam kciuki!
ja wysłałam całe 1 cv 😮 bo nie ma nawet gdzie wysłać! :/

Sandra zazdroszczę!!!! też bym chętnie gdzieś wyjechała... 😞

Sandra ja bym to bardzo chętnie zrobiła.. Ale mój wolnego niet:/ a nawet jak się uda coś załatrwić to jesteśmy na takim minusie, że nawet na autobus szkoda:P a sukienkę muszę przecież na wesele kupić więc oszczędzać trzeba :P

poza tym moje potwory takie rozdarte i niedobre, że na myśl o wakacjach z nimi to mi się wszystkiego odechciewa :P heheh

haha a myślisz, że ja się nie drę? Niby staram się jak najmniej ale niestety nie zawsze mi wychodzi:P ale próbuję chociaż trochę ciszej 😁

ja sama bym z nimi nie chciała jechać.. chociaż zwykle jak jestem sama do nich to są grzeczniejsi :P

• Mamusie
hej hej 🙂

Sandra, podziwiam Cie że sama z Nadią wyjeżdżasz i to jeszcze w ciąży 🙂 dzielna babka z Ciebie 🙂

kupiłam wczoraj buciki dla Michała, pomyka sobie po dworze jak go trzymam pod pachami - bardzo rwie się do chodzenia.. za to wciąż nie raczkuje 😁