Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Sandra, czy musze czekać cały rok od porodu by móc oddać krew?
chciałabym oddac krew bo stacja krwiodawstwa apeluje o pomoc.. no ale nie wiem czy mogę.
I takie głupie pytanie - ile to trwa? oddawałabym krew po raz 1, pobieranie krwi przezyłam bo to kilka sekund, ale tu nie wiem ile trzeba leżeć z tą igłą wkłutą..

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia ja teraz niedawno oddawałam krew właśnie i tak, powinnaś odczekać rok po porodzie. A co do trwania (nie licząc całej kolejki dwugodzinnej:P) to z igłą w ręku jesteś dosłownie 5 min 🙂
mnie się teraz w końcu udało 2 raz oddać (po 5 latach przerwy bo albo dzieci albo coś) 😉
i czekam na kolejną okazję! 🙂
a co z tą pracą? odezwali się??? ja czekam do 10.08 na odzew...

Sandra ja bym na Twoim miejscu już wyprawkę miała gotową 😁 hehe

GRATULACJE 😘 😘 😘

ja mam w prawdzie chyba dość "popularną" grupę bo ARh+ ale jak tylko będę mogła będę oddawać 😉 mam takie dziwne przeświadczenie, że przyjdzie czas, że ja też będę potrzebować i moim obowiązkiem jest podzielić się teraz, kiedy ja jestem zdrowa, swoją 🙂

Kasiu a odezwali się dopiero dzisiaj? bo tak się zastanawiam czy jak od rozmowy minął tydz a powiedział, że na odezwanie się daje sobie czas do 10.08 to czy już powinnam przestać się łudzić, że zadzwonią?

• Mamusie
Gosiu, do 10.08 jeszcze sporo czasu. Moze nadal rekrutacja trwa???

Kasia gratulacje...

Ehhh, raz na jakis czas popijam sobie Bavarie 0.0% jedyne takie zerowe piwo bezalkoholowe. i wlasnie sobie spr sklad i ono ma chmiel, ktory ponoc ma niekorzystne dzialanie na plod i sie zeschizowalam na koniec...
Przesadzam chyba co???

• Mamusie
Kasiu Gratulcje,super,że będziesz miała pracę,faktycznie jest bardzo trudno coś znaleźć w miarę satysfakcjonującego po dlugiej przerwie z dziećmi bo pracownicy krzywo patrzą.
Tym bardziej możesz być z siebie dumna 🙂A co to za praca?
Gogr trzymam kciuki,żebyś też znalazła 🙂
Sandra ale cię ciągnie do piwka...nie schizuj się,wszystko na pewno będzie dobrze,ale może nie pij nawet tego piwka zbyt często.
Ale dzisiaj się pogoda spieprzyła...ciągle leje.a u Was?
Mój M w piatek kupił nam taki fajny basen rodzinny do ogrodu i wczoraj się z Julką chlapałyśmy w nim,super 🙂
Buziaki laski,miłego dnia!!!

• Mamusie
Nie , pije juz, bo dzisiaj sie obudzilm z mega kacem 🤢
a dwa nie bede sie na koncu schizowac niepotrzebnie...

Nio, bo ja uwiebiam piwo ☺️

Choc zla jestem na siebie strasznie,bo w ciazy z Nadia to sobie raz na Karmi pozwolilam.. a teraz....;/// jakos sobie popuscilam ;/ Choc tych co zawieraja alkohol nie pijam...

Inka u mnie tez leje 🙂) hehe 🙂

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Aaaaa!!! zadzwonili!!!! 😁 jutro mam drugą rozmowę 🙂 zobaczymy co z niej wyniknie.

Kasia jak u Ciebie? już znasz szczegóły pracy? 😉

łaaa, to super!! daj znac jak poszła 2 rozmowa.
byłam dzis wypęłnic kwestonariusz, a 20.08 w dniu rozpoczecia pracy będzie umowa.
No to będę doradcą klienta ds microsoft windows 8 🙂

No mi to jeszcze nie ma czego gratulować 😉 bo tu gdzie składałam jest 2 albo 3-etapowa rekrutacja... no i nie wiem czy to, że zadzwonili na drugą rozmowę zaprosić już znaczy, że mam tę pracę.. stresuję się 😞

• Mamusie
GoGr napisał(a):
JUTRO SIÉ WSZYSTKIEGO DOWIEM 🙂

no iii ? 😁

tak w ogóle to witam 🙂
heh
ostatnio zauważyłam, że chłopaki zaczęli się ze sobą ładnie bawić, potrafią razem usiąść i puszczac autka, Michał ciągle wyciąga ręce do Grzesia i chce by ten go gilgotał po brzuchu -aż łzy wzruszania stają w oczach. Cieszę się, że jest taka mała różnica wieku między nimi bo jako się dogadują między sobą 🙂

aa, za tydzień 12 sierpnia mamy chrzciny 🙂 właśnie zakupiła szatke i świece
http://allegro.pl/show_item.php?item=2472462963
ostatni wzór 13 KA2 🙂

mykam Laski się wykąpac, buziaki

• Mamusie
no ii ??? :P:P Gosia, jak tam rozmowa??

coś nam wątek zamarł, Gosi Oliwierek skończył juz 3 latka, Grzesiu i Kuba ostatnio też, niedlugo chyba czas na Gabrysię Marty, potem Julka Inki i Nadia .

Gosia, super tort miał Kubuś 🙂 robiłas sama czy zamawiałas zpecjalnie? ja nie zamawiałam, pojechalam i kupiłam co było, akurat dostałam śmietankowy w czekoladowe kropki, wyglądał jak biedronka 🙂

buziaki