Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
sandroos napisał(a):
Nie daje rady.. czekam na krwawienie... 😞

jak kladlam nadie spac ro jejmowie ze nie moge jej nosic...
A nadia na to: bo mama ma dzidzie w brzuszku! pokaz!
ja na to: ze dzidzi juz nie ma i rycze
a nadia : mamusi nie placz!!!

Wysiadlam

Sandra, a nie chciałas od razu w szpitalu zrobić zabiegu? bo nie wiem czy jak dostaniesz krwawienia to czy do szpitala i tak nie trzeba będzie pojechać 😞

Dori - ale dziwnie sie pokazało, że masz syna Maciusia :> ustaw sobie Gabrysie 😜

Gosia2, no to serum jest fajne, ja je dodatkowo używam na całe mokre włosy jako "odżywka" i czasami przed prostowaniem

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
moglam, ale po co?
zabieg lyzeczkowania i hegarowanie szyjki zwieksza zdecydowanie ryzyko niepowodzenia kolejnej ciazy, wiec dziekuje...wiem jak to wyglada... i poza tym juz raz to mialam, wiec licze na to, ze samo sie oczysci...

jak dostane krwawienia to moze uda sie bez tego... a jak juz bedzie taka koniecznosc to nic nie zrobie 😞

Sandra biedulko 😘 dasz radę!! dużo siły dla Ciebie 😘 😘

Marta - już kiedyś ktoś miała taki numer, że logował się na swoim koncie a wyskakiwało zupełnie coś innego 😮 😮

Kasia no właśnie tak sobie pomyślałam żeby używać tego serum np. zamiast jedwabiu... podobne ale serum wydaje mi się fajniejsze:P

• Mamusie
Dori1982 napisał(a):
Sandruś...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Kasiu, ja mam ustawioną Gabrysię, nie wiem czemu pojawiam się jako dori ;/

zgłoś to adminowi, tak nie moze byc ze na czyjś profil Cię przekirowuje...

a tak poza tym..
na kilka dni wyłączam się z aktywnosci na forum, nie mam do tego głowy, ogónie zwaliło mi się dużo rzeczy. Mój mąz miał wypadek, czołówka z murem, auto do kasacji, on uszedł z życiem.. jest w domu.

odezwę się za jakiś czas, buźka :kiss

• Mamusie
Bedzie , trzeba czasu... najbardziej mnie, boli, ze nadal mam dolegliwosci ciazowe i w sumie cala sprawa sie jeszcze nie zakonczyla...Strasznie to frustrujace,bo jakby nie patrzec nadal jestem w ciazy 😞(

Kasiu, z tymi facetami wiesz jak jest, jak do slupa, grochem o sciane... i wogole i w szczegole... nie mysl, co by bylo gdyby bylo, bo dziekowac, ze skonczylo sie szczesliwie i M. wyszedl bez szwanku....

Cześć MAmusie!
Jak Wam dzień mija? u nas masakra bo deszcz pada i na ple nie wyjdziemy.. Kuba od rana bajki ogląda... na przemian z kredkami, autkami i czytaniem książeczki 🙂
a Matik nic tylko kupy robi 😠 ja niewyspana i wściekła...

Sandra, mam nadzieję, że się trzymasz dzielnie!!!! 😘
Kasiu jak Ty sobie radzisz? jak chłopcy? Grzesiowi przeszło coś?
Marzenka co z Kacperkiem? mam nadzieję, że biedaczek nie cierpi za bardzo bo półpasiec podobno boli 😞
Marta-lion - czemu nie zaglądasz jak Cię widze na forum:P jak dziewczynki?
Gosia i Marta - gdzie się podziewacie?

• Mamusie
Hehe hej. Czuje się przywołana do porządku 😉 😉 😉
Dziewczynki oki. Rozrabiają. Dzień nauczyciela i nawet Emilka ma wolne 🙂
Z Julką teraz muszę więcej ćwiczyć i jakoś czasu coraz mniej.
Hmmm U nas pogoda nie wiadomo jaka. Raz wychodzi słońce raz ciemno jak w nocy.
Więc na razie też siedzimy w domu. Rysujemy, rozganiamy awantury 🙂, oglądamy bajki.

• Mamusie
cześc Kochane 🙂

u mnie już lepiej! Kupiłam sobie dziś botki na jesień i od razu gęba mi sie cieszy 😁

Gosia2, Grzesiowi hmm.. chyba nie przeszło do końca, ale zaczełam mu poświęcać więcej uwagi, więcej tulić itp i widzę że nie chodzi już taki smutny!

Marta, a co jest Julce że chodzicie na rehabilitację?

Sandra, ważne żebyście się nie poddali i walczyli o kolejną dzidzię.. wiem, że teraz nie jest Ci łatwo, ale mam nadzieję że masz w męzu wsparcie!

a co do mojego męza.. no cóż.. więcej tak już jeździć nie będzie.. to był chyba jakiś znak z góry by się za kółkiem uspokoił i mam nadzieję że tak będzie.

• Mamusie
hej w koncu sie zalogowalam a tu takie wiesci złe 😞 😞 😞
Sandra wspolczuje przykro mi naprawde 😞 😞
Kasia jezu dobrzez ze mąż cały!!!! samochod to tam wiesz...kupi sie nowy wazne ze on zyje i jest caly i zdrowy
u nas bez zmian Michal pracuje na nocki tam daleko 😞ja tesknie strasznie Oli tez teskni ... ja praktycznie tez pracuje caly czas (druga polowa pazdziernika bedzie lzejsza 🙂 )
OLi tez od sierpnia tylko na nocnik albo na kibelek robi siku i kupe w majteczki wogole w nocy tez 🙂 Mowil ładnie a teraz to tez wierszyki niektore umie Panie w zlobku ich ucza 🙂i ma takie teksty czasem ze normalnie zwala z nog...skad on je bierze??? 🙂 niechoruje naszczescie 🙂
a i bylam u gina i to co kiedys pisalam ze wydaje mi sie ze jakis palec mi wyrosl heh to jest szyjka macicy 🙂 obnizyla sie lekko ale juz jest znowu na swoim miejscu 🙂
lece zaplacic za garaż 🙂