Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 Anitko niezłą przygodę zafundowałaś Nadusi 😉
a my powoli siadamy 🤪 dziewczyny żebyście widziały moją minę gdy Majka podpierając się lewą rączką wstała z leżenia do siedzenia 🤪 to niesamowite,że tak z dnia na dzień nasze maluchy robią coś nowego...myślę,że jak już spróbowała to będzie to robić częściej 😉

• Mamusie
Cześć Iwonko 🙂
Nadusia była zaskoczona, że nie musi siedzieć przypięta w foteliku. Chyba jej się podobało bo jechałyśmy ponad 30 min i nawet nie zapłakała (a bałam się, że nie wysiedzi) - wszystko jakieś takie inne niż w domu czy samochodzie - była bardzo zajęta otoczeniem 🙂
Ooo....to Majunia robi postęp y 🙂 - na pewno teraz spodoba się jej siadanie i będzie kombinować....Nadia też jeszcze nie siedzi dobrze, trochę się przewraca, ale już bardzo chce wstawać na nóżki......

• Mamusie
Iwonko jak fajnie, że jedziecie odpocząć.....ja mam nosidełko, dostałam od siostry mojego męża - po jej małej (firmy Womar - podobno dobra firma)....nawet dzisiaj miałam ją w nosidełku.....zabieram je jak jestem bez męża i muszę sama nosić Nadię. Całkiem fajna sprawa - ma się wolne ręce (mi to się sprawdza np jak idę do sklepu przy zamykaniu drzwi, płaceniu przy kasie).....mój mąż niestety nie może jej nosić w nosidełku - tatuś nie mieści się w nosidełku - poluźnione są paski na maxa, ale i tak nie może się dopiąć (a wcale nie jest taki potężny - taki normalny). Małej chyba jest wygodnie - bo dzisiaj to nawet mi się uśpiła.....nóżki są szeroko (ale to dobrze)....jest miękka gąbka i usztywnienie na pleckach więc chyba nic ją nie uwiera.....na pewno lepiej niż na rączkach....bo tak to tylko nóżki dziecku drętwieją a nam ręce .... 🙂

• Mamusie
Iwonko musiałabyś zadzwonić do sprzedawcy i zapytać jakim kurierem wysyłają i jak szybko przewidują przesłanie. Ja ostatnio zamawiałam ubranka i wysyłali "siódemką" - zamówiłam w poniedziałek, we wtorek dzwonił do mnie sprzedawca potwierdził wysyłkę, a w środę ok. 15 miałam paczkę w domu.... 🙂