Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie miały o czym gadać?? 😜
mój do 2 w pracy 😠 a ja z koleżanką 2 butelki wina obaliłyśmy ☺️ więc pewnie będę mocno spać jak wróci :P

branoc 😘

A miałam Wam jeszcze pisać :P bo wczoraj pomiędzy obgadywaniem mojej sklromnej osoby pisałyście o tym co dzieci już mówią 🙂 Magda u mnie jak u Ciebie - Kuba na ten czas już pierwsze zdania składał i szło się z nim pięknie dogadać. Matik mówi dużo mniej niż Kuba ale coraz lepiej mu idzie 🙂 powtarza coraz więcej słów i mówi już co chce 🙂 wczoraj powtórzył bardzo wyraźnie "muszkieterowie" hehehe
No i jak powie, np. że chce soku i czy jeść i to dostanie to mówi "ekuje" 🙂 Bo widzi, że pilnuję kubę, że trzeba podziękowac i jemu też zawsze mówiłam co się mówi i teraz pamięta 🙂

A co do Matika to powiem Ci, że coraz wyraźniej mówi i często nawet osoby nie z naszego otoczenia potrafią go zrozumieć 🙂 strasznie mnie to cieszy, że zaczął się posługiwać językiem a nie dalej stęka :P
poszedł teraz spać 🙂

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Moi chłopcy raz jeszcze 🙂
http://youtu.be/tWZMgQNklig

Matik został zdeptany przez Kubcie 😁 😁 😁 😁

to to było nic :P nawet sobie nie wyobrażasz co Kuba potrafi z Matikiem zrobić :P

• Mamusie
Hej Dziewczynki moje drogaśne 🙂 zaczyna się okres kieedy będę mieć już mało czasu.... 😞
w weekend szkoła, w tygodniu kwiatki, pomidory, rzodkiewka, dom, dzieci....po nocach niewyspana jestem bo co chwila wstaję Maję przykryć....
jutro też o 6 wstaje żeby wyszykować sie, wziaść prysznic, przygotować śniadanie Amelci, nastawić obiad....potem pewnie Majka wstanie więc ją ubieram, karmię i dopiero jadę do szkoły na 8...mój mi oczywiście nie pomoże bo do prac domowych ma dwie lewe ręce, będzie umiał tylko rosół wyłączyć :/
😠 😠 😠 jak sobie doprawi tak będzie jadł 😠 😠 marzy mi się wreszcie taki prawdziwy odpoczynek a to do komunii Amelki raczej niemożliwe i potem tym bardziej bo chryzantemy 🤨 tak mnie to wszystko stresuje, że drugi dzień mi głowa pęka....
🤔
Dobranoc i dobrej niedzieli 😘 😘 😘

• Mamusie
hej laseczki witam was goraco jak tam u was ja wlasnie mam posiedzonko w gronie przyjaciol Dyzia i Krolika mlodziutki slodko nyna ale nurofen na zebiska juz w pogotowiu a mamuska sie relaksikuje przy piwu
Iwonko witam i buziolki bo my sie chyba nie mialysmy przyjemnosci poznac 😜 😉