Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Iwona ja miałam nosidełko pożyczone i zajebista sprawa 🙂 i miałam dla Kamcia kupić mi się już nie opłaca 🙂 teraz wózek i heja 😁 😁 😁

moja droga na Św Krzyż wózkiem nie wjadę 😜 cały czas góra i kocie łby ,a po drugie taka wędrówka to sama frajda i musimy Majkę wnieść 😉

• Mamusie
anita123 napisał(a):
ząbków brak - ale ślini się bardzo......moja też wariuje i muszę ją pilnować - żeby nie zlądowała z łóżka ....... 🙂

chyba wszystkie te nasze skorpiony takie żywiołowe 🙂 moja ostatnio strasznie nerwowa, a gdy czegoś nie dostanie to z tych nerwów tak rozpaczliwie płacze ,że ciężko ją ukoić 🙂

• Mamusie
Iwona napisał(a):
anita123 napisał(a):
ząbków brak - ale ślini się bardzo......moja też wariuje i muszę ją pilnować - żeby nie zlądowała z łóżka ....... 🙂

chyba wszystkie te nasze skorpiony takie żywiołowe 🙂 moja ostatnio strasznie nerwowa, a gdy czegoś nie dostanie to z tych nerwów tak rozpaczliwie płacze ,że ciężko ją ukoić 🙂

Oj chyba tak - moja Nadia też jest nerwusek - a zabierz jej pilot lub telefon - to krzyk i pisk - "bo ona siama chce cyku robić"

Tak w ogóle to Dzień Dobry Mamusie 🙂
My dzisiaj idziemy na szczepienie, więc jak wrócimy to napiszę ile waży moja "Kruszynka" 🙂
Nadia ostatnio strasznie się poci (niby w mieszkaniu nie jest tak strasznie gorąco), jest cała mokra (nawet dzisiaj rano musiałam ją kąpać) - czy wasze dzieciaczki też tak mają?

Kasiula!!! zabierzesz mnie ze sobą?:P strasznie mi się podoba jak facet śpiewa 😁 nawet w finale sms wysłałam na niego 😁

heh.. jestem po pierwszym endermomasażu brzucha 🙂 łał.... ale mnie skóra boli 🙂 ciekawa jestem czy pomoże 😁

czemu nigdzie nikogo nie ma?? pada deszcz i w domu uwięzieni jesteśmy.. a musze iść do sklepu po białą bluzkę i jakąś spódnicę bo nie mam co na tyłek ubrać na obronę we wtorek...

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Kasiula!!! zabierzesz mnie ze sobą?:P strasznie mi się podoba jak facet śpiewa 😁 nawet w finale sms wysłałam na niego 😁

heh.. jestem po pierwszym endermomasażu brzucha 🙂 łał.... ale mnie skóra boli 🙂 ciekawa jestem czy pomoże 😁

czemu nigdzie nikogo nie ma?? pada deszcz i w domu uwięzieni jesteśmy.. a musze iść do sklepu po białą bluzkę i jakąś spódnicę bo nie mam co na tyłek ubrać na obronę we wtorek...

Gosia wklej jakieś zdjęcie ,tyle co Ty ruchu zażywasz to pewnie już laska jesteś,wylatasz się z dziećmi i jeszcze ćwiczysz.... 🙂u mnie coraz gorzej,znów zaczęłam ćwiczyć, zapierdzielam jak mały samochodzik w foliach a waga stoi 😞 i te moje wstrętne nogi nie chcą schudnąć.... 😞

• Mamusie
Cześć Mamusie 🙂
Ja też chcę na koncert.... 😉
Gosiu i Iwonko podziwiam Wasze zapały do ćwiczeń......ja ostatnio to tak się zleniwiłam, że nawet chodzić mi się nie chce - bez samochodu nigdzie się nie ruszam....więc wczorajsza podróż środkami komunikacji miejskiej była dla mnie niezłą wyprawą..... 😜
My po szczepieniu uff jak dobrze, że następne dopiero w grudniu.....Nadia mało przybrała na wadze - waży 8050g (czyli przez 3 tyg. tylko 100g) - ale niby waga prawidłowa. Mamy zacząć jeść mleczko Bepilon - zobaczymy czy się uda..?

• Mamusie
anita123 napisał(a):
Cześć Mamusie 🙂
Ja też chcę na koncert.... 😉
Gosiu i Iwonko podziwiam Wasze zapały do ćwiczeń......ja ostatnio to tak się zleniwiłam, że nawet chodzić mi się nie chce - bez samochodu nigdzie się nie ruszam....więc wczorajsza podróż środkami komunikacji miejskiej była dla mnie niezłą wyprawą..... 😜
My po szczepieniu uff jak dobrze, że następne dopiero w grudniu.....Nadia mało przybrała na wadze - waży 8050g (czyli przez 3 tyg. tylko 100g) - ale niby waga prawidłowa. Mamy zacząć jeść mleczko Bepilon - zobaczymy czy się uda..?

hej Anitko 🙂 ot tak kazała WAm zmienić? sama jestem ciekawa bo sama mam ochotę spróbować zmienić na własną rękę i zobaczyć, czy coś się będzie działo....

• Mamusie
ooo ale mi internet chodzi 🥴
Lekarka stwierdziła, że skórka ładna, kupki lepsze ...to spróbujemy .....mam podawać 1 porcję na dzień i obserwować kupki i skórę czy nie ma jakiś krostek.....dzisiaj po tym szczepieniu jeszcze nie będę kombinowała (bo jak by dostała np biegunkę to nie będę wiedziała od czego) - ale od jutra spróbujemy Bebilonu 🙂

• Mamusie
anita123 napisał(a):
Iwonko - Majeczka chyba pije Bebilon - też jest takie niedobre w smaku ?
I co z nosidełkiem - znalazłaś jakieś na allegro?

pije bebilon pepti -okropieństwo 😠 myślałam,że zmieniła Wam na takie, które można kupić normalnie w sklepie- nie na receptę, a tamto nie wiem jak smakuje, ja chciałabym spróbowac to bebilon HA ,gdyby wszystko było ok to nie musiałabym wreszcie biegać po recepty....

• Mamusie
nosiedełka oglądałam ale na oglądaniu się skonczyło...nic nie zamówiłam 😞 zapowiadają nieciekawą pogode u nas na niedzielę i chyba wyjazd trzeba będzie przełożyć.... 😞 jak będzie ładnie to wniesiemy ją w tym, w którym podróżuje samochodem, moze będzie jej jeszcze wygodniej 😉

• Mamusie
w ogóle to nie mam jeszcze pojęcia o Bebilonie (rodzajach) 🥴 - bo byłam do tej pory skupiona na Nutramigenie....
A no pewnie - będziesz razem z mężem to jakoś dacie radę, na zmianę nieść Majunie. Ja też gdybym nie dostała nosidełka - to nie wiem czy bym kupiła.....chociaż jest fajną i przydatną rzeczą 🙂