Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie zapomniałam :P jak można zapomnieć jak się ma rocznicę dzień po walentynkach :P
pisałam rano ale na diecie :P a potem mi z głowy wyleciało 🙂

w każdym razie dziękuję za życzenia 😘

Nasypało pół metra śniegu! 😞
jak nie więcej bo jak Maik stanie przy oknie co próg jest na równi z tarasem to śniegu jest prawie na wysokość Matika a ten przecież ma już ponad 80 cm... 😮
mój nie zdążył śniadania zjeść tyle mu odgarnianie zajęło... no i chyba nie rozpaliło m usię w piecu.. szlag by to trafił normalnie! Nie lubię zimy 😞

• Mamusie
ja rano wyjechać nie mogłam przodem to trzeba było tyłem 😁 😁 z górki po drodze musiałam jechać zatankować i jak przyjechałam to trochę odśnieżyłam bo Kamciowi rekawiczek nie założyłam i jak się wywalił to mu w raczki było zimno i zaczął płakać 🥴 miałam odkurzyć ale zasnął biedulek o 9 i nie mam jak 🤔

Gocha jak Adi?

Mi po wielu rudach udało się w picu w końcu rozpalić i robi się ciepło 🙂 poprasowałam i miałam sprzątać ale Mati jednak nie śpi więc posprzątam potem 🙂 obiad z wczoraj mam :P

• Mamusie
nie Kami jak widzi,że będę odkurzać to tylko czeka ,żebym zostawiła co by mógł sam odkurzyć 😁 😁 a jak widzi ,że mam zamiar podłoge myć zabiera mi mopa i się kłóci ,że nie da i chuj 😁 😁i muszę mu założyć szmatkę i myje dzielnie podłogę w jednym miejscu bo w jednym ale myje 😉 ciekawe czy okna będzie ze mną mył 🤔 Adziulka w jego wieku myła ze mną miała chusteczkę nawilżającą i myła to nic ,że wyszły jej mazy mamusia poprawiła i było git 😁

A to, że chce pomagać to też. Jak już przywyknie do szumu odkurzacza.. dlatego też wolę sprzątać jak śpi:P
wtedy przynajmniej szybko wszystko zrobię a nie takie bawienie się i babranie 😜

ej no wkurzę się chyba.. ja ma teraz czas żeby zaglądać i pisze, piszę i piszę a Wy nic 😞

Matik poszedł za karę do łóżeczka i zasnął 🙂 i dobrze bo mogłam iść do pieca bo już dogasało... a wczoraj się pomroziliśmy bo zapomniałam, że trzeba dołożyć ☺️