Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu poszalałaś 😁
Ja mam dla Ali sukienkę na Świeta taka Pani Mikołajowa 🙂 Potem będę miec nowa na roczek i na sylwestra ta sama bo to w domu a więc nie będę szaleć haha Poza tym mam kilka ładnych do wyboru na 1. i 2. dzień Świąt 🙂 Hmmm no własnie tylko Kasia przypomniałas mi, że buciki do tego potrzebne będą hahaha a więc oprócz sukienki i opasi trzeba buty zakupić 😁

Meldunek 😉
MOje dziecko w nocy tak samo Gosia tylko kaaszlu nie ma ale katar taki ze nie spałam nic bo jak ja ukochałam i zasneła nim zasnełam sama ta sie budziła od nowa 😮 😞 tak wiec wygladm jak zombe bo masakra;/ ale dostaje wapno witc sok z malin swojski do tego kropeli na ubranko kamforowe (juz mi od nich niedobrze:woohoo 🙂
i mascc majerankowa pod nos... biedne te nasze dzieciaczki 😞

Aaaaa Łuki boski przystojniaczek A GAbriella miała ślicznie przystrojony pokoik 🙂 i ślicznie wygladała z ta opasia na głowie ...:P miała takie same talerze jak myyyyy 😁 😁 i szklanki z kauflandu Marta?? bo ja tam kupiłam hahahahahahahahahahaha

• Mamusie
Witam 🙂

Oj to zdrówka życzę Alusi i Oluni i to jak najszybciej! 😉 Takie te pogody do dupy i dzieci chorują. Moja miała straszny katar niedawno i bardzo nam pomogły inhalacje z soli fizjologicznej. No a na noc tak jak Ola mówi dobra jest maść majerankowa a tych kropli jeszcze nie mam a muszę kupić. Oluś, ja nie kupiłam akurat tych kubeczków i talerzy w Kauflandzie ale też je tam widziałam 😁 😁

Co dzisiaj taka cisza?? Mini jeszcze pewnie z systemem walczy, Nina odsypia imprezkę 😜 a Pigusia śpi 😜 🙂

• Mamusie
Justi napisał(a):
Martus 🙂
przepraszam,ze sie wtracam wam do watku,ale mam jedno pytanie 🙂 do ciebie
gdzie napełniłas balony helem ??

PIEKNIE PRZYSTROILAS MIESZKANKO , TORCIK SUPER
NIC WIECEJ NIE NAPISZE , BO JESTEM POD DUUUUUUUUUUUZYM WRAZENIEM 🙂

Justyś, a Ty z Kalisza jesteś ??? No bo jeśli chodzi o napełnianie helem to robią to przeważnie tam w sklepach gdzie można kupić takie rzeczy okolicznościowe i gdzie zajmują się przystrajaniem sal kościołów etc. W Kaliszu robią to na Górnośląskiej ale nie wiem czy Ty z Kalisza jesteś więc nie pisze konkretnie 🤪 🙃

• Mamusie
witam i ja 🙂
Kaya dzis spala do 9 z jedna przerwa na mleko o 4.30 🤪
wyspalam sie 😁 😁 😁 dziecko mam zdrowe, ale sama gdzies sie zaziebilam, biore gripex extra, ale wciaz czuje sie fatalnie 😠 mam nadzieje, ze Kaya sie ode mnie nie zarazi, tylko czy to jest mozliwe? 🥴

• Mamusie
Justi napisał(a):
Martus 🙂 dziekuje za informacje 😉
niesttey nie jestem z Kalisza,ale twoja odpowiedz troszke mi pomogla 🙂
widzialam jeszcze takie aukcje na allegro

musze pomyslec nad taka niespodzianka 🙂

Nie ma za co 😉 W takim razie życzę udanej niespodzianki 🙂 🤪 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
witam i ja 🙂
Kaya dzis spala do 9 z jedna przerwa na mleko o 4.30 🤪
wyspalam sie 😁 😁 😁 dziecko mam zdrowe, ale sama gdzies sie zaziebilam, biore gripex extra, ale wciaz czuje sie fatalnie 😠 mam nadzieje, ze Kaya sie ode mnie nie zarazi, tylko czy to jest mozliwe? 🥴

Moja bez przerwy spała od "po 21" do prawie 9 rano także też się wyspałam 🙂 Oooo pardą 😜 Obudziła się koło 4 na herbatkę 🙂 Teraz dawałam jej jajko ale jakoś niechętnie i marudziła a jak zapytałam czy chce Monte i jej pokazałam to zaczęła się cieszyć jak szalona hahaha 😁 😁 😁

P.S. Jak ja byłam chora ostatnio a w zasadzie nic na przeziębienie brać nie mogę to młoda dostała tylko kataru ale dzięki Bogu z gardłem było ok 🙂 Inhalacje robiłam także myślę, że to pomogło 🙂

• Mamusie
hej 🙂 dzieki za mile komentarze 😉 Zosia jaka kuchara hihi męża nie pożyczam!!!! 😜 🤪 Getry rewelacja 🙂 Łukasz jakie oczy zabójcze laski beda na niego lecialy 😁 Martus ślicznie w rozu wszystko!!! Bosko. Zdrowka dla chorych maluchow 😘 musze uciekac ogarniac chalupke hihi 😉 a wogole mam malo czasu ostatnio, żeby tu posiedzieć bo ciągle Dominik coś chce i jak nadrobie to juz nie zdaże napisac 😞

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/269/obrazqw.jpg/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2905/obrazqw.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

moja w dniu roczku:P 🙃

• Mamusie
kasiak napisał(a):
Martus_D napisał(a):
kasiak napisał(a):
Kaya dzis po zjedzeniu platkow z mlekiem, zajadala sie platkami "na sucho" pomieszalam jej rozne smaki i najchetniej wyjadala te czekoladowe 😉

Kasia, Ty dajesz płatki z mlekiem krowim?

tak z krowim 🙂

Ano widzisz, a ja się cykam czy wprowadzić czy nie 😜

• Mamusie
Hej Hej Mamusie 😁
U nas noc jak zawsze dobra ale współczuje Mamom co musiały wstawać zdrówka dla Okruszków kochanych 😘
Mini walczy z komputerem cały czasy bo coś poważnie się popsuło niestety...
My dzisiaj może będziemy mieć gości- mariusza brat z żoną a chrzestną Ali 🙂
Martusia to zależy co cię dziecku już podaje do jedzenia, ale myślę, że mleko krowie już będzie oki 🙂 Ja Ali byduń gotuje na mleko krowim i tak jak Kasia pisała już od dłuższego czasu 😉