Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ile lat ma kuzynka?? 😉

Aga, on u mnie to głębiej sięga i ciągle cycy 😜 nie wiem co mu... wie co dobre 🙂
A jak przytyć, haha nie słuchałam 😉 ale jeść 5 posiłków. nie żadne fastfoody, tylko zdrowe jedzenie , ale jakie to nie pamiętam.
Agatę chyba lodówka wciągnęła 😉 ciążowe zachcianki 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
Ile lat ma kuzynka?? 😉

Aga, on u mnie to głębiej sięga i ciągle cycy 😜 nie wiem co mu... wie co dobre 🙂
A jak przytyć, haha nie słuchałam 😉 ale jeść 5 posiłków. nie żadne fastfoody, tylko zdrowe jedzenie , ale jakie to nie pamiętam.
Agatę chyba lodówka wciągnęła 😉 ciążowe zachcianki 😁

daje jej max 15 😁

wiecie co powiem wam coś,co pewnie uznacie za głupie i niedojrzałe,no ale mówi się trudno...
Wczoraj wieczorem po Lene przyjechał bardzo miły i widać było że kochający psy pan,z synami 13,i 17 letnim po naszą Lenke....
Zasadnicze powody z których oddaliśmy Lene były takie że :
* z własnej winy i braku czasu mało się nią zajmowaliśmy,nie dawaliśmy czułości,kontakt z nią był ograniczony do dania jedzenia i wody i czasem pogłaskania
* sąsiadka stale miała jakieś SI jak lena była mała to dzwoniła do szefa że Lena wyje,teraz nie dawno że lena zamiast spać w nudzie śpi na schodach (a kto jej kazał skoro miała ciepłą budę :angry 🙂
* każde wyjście z domu z dziećmi kończyło się praniem ubłoconych ubrań dzieci 😞
* wolała szczekać na koty sąsiadów niż na listonosza który czekał pod bramą
* niszczyła wszystko co dostała,i legowisko,i misia,i styropian z budy po całym podwórku rozniosła....
PAN KTÓRY JĄ ZABRAŁ TO NAPRAWDĘ PORZĄDNY CZŁOWIEK,PÓŁTOREJ GODZINY JECHAŁ W TE OKOLICE BO JAK POWIEDZIAŁ JAKIŚ DZIWNY SENTYMENT GO OGARNĄŁ GDY JĄ ZOBACZYŁ A NIE DAWNO STRACILI PIESKA KTÓRY ZE STAROŚCI ZDECHŁ...CHCĄ JĄ CHOWAĆ I W DOMU I NA DWORZE,DZIECIAKI I ON LEDWO JĄ ZOBACZYŁY TO JUŻ TULILI,A LENA WESZŁA SAMA DO SAMOCHODU,NAWET NIE ODWRÓCIŁA SIĘ W NASZĄ STRONĘ Z TĘSKNOTĄ TYLKO MŁODEMU NA KOLANA WESZŁA....
MYŚLĘ ŻE DADZĄ JEJ MIŁOŚĆ JAKIEJ MY NIE DALIŚMY.

naylaaa napisał(a):
A co do niedojrzałości to niedojrzałe mogło być to, że się NAPRAWDĘ nie zastanowiliście nad tą decyzją, tylko na szybkiego wzięliście psa.
No, ale cżłowiek uczy się na błędach.

wiesz wtedy myśleliśmy o tym że bałam sie zostawać sama,a nie wzięłam pod uwage ze mamy nawiedzoną sąsiadke animals,tego że pies żyje ok 16 lat nawet a co jak kiedys będziemy musieli się wyprowadzić...
no i szczerze mamy teraz cięzej finansowo a nie chcieliśmy by pies na tym ucierpiał n. gdy będzie chora itp 😞
wtedy były plusy bo szef też to poparł,a później własnie teraz i on i pawel mnie przekonywali że ona potzrebuje i czasu i nauki tresury itp...

• Mamusie
Kuzynka ma lat 11 🤪 🤪 😉 😉

Aga, myślałam że Wam lepiej finansowo, w końcu tam musieliście kupę kasy za wynajem płacić 🤢 🤢

A właśnie - jak z opieką nad dziećmi?? Nikt się nie zgłasza??
U nas dobrze, że nie wypaliło, bo i tak by nie wypaliło - Łukasz jest zazdrosny o inne dzieci w pobliżu mnie, także byłby straszny ryk.

naylaaa napisał(a):
Kuzynka ma lat 11 🤪 🤪 😉 😉

Aga, myślałam że Wam lepiej finansowo, w końcu tam musieliście kupę kasy za wynajem płacić 🤢 🤢

A właśnie - jak z opieką nad dziećmi?? Nikt się nie zgłasza??
U nas dobrze, że nie wypaliło, bo i tak by nie wypaliło - Łukasz jest zazdrosny o inne dzieci w pobliżu mnie, także byłby straszny ryk.
nie było telefonów zrezygnowałam,czynszu nie ale opał tez kosztuje ,wiec na jedno wyszło ☺️

naylaaa napisał(a):
A co z Twoją pracą?

leży w łóżeczku i teraz śpi a na co dzień drze pape gdy matka się kąpie i nie myśli by kto inny z nią został,póki co do póki sezon grzewczy się nie skończy mam siedzieć w domu 😞

• Mamusie
Sezon grzewczy zaraz się kończy 😜
u nas to samo... Łukasz by w życiu z nikim nie został, a jakbym go teraz do żłobka miała dać, to byłaby trauma jego i moja. No w sumie to tylko z teściową by mógł zostać, ale nie wiem czy by dał radę.
Także czekamy na przedszkole 😁 w sumie to powinnam go już chyba zapisać 😮 😮

mój brat mnie pociesza że zobaczy czy na sezon nie będą potrzebowali u niego w pracy do kuchni,i Paweł mógłby wtedy pomieszkać u niego,ale nawet nie wiadomo czy szef dałby mu urlop bezpłatny aby mógł wyjechać,bo oni są "zmiennikami" jak jednego nie ma drugi musi być 😞
w wiadomo funty na polskie to znacznie więcej niż tu można zarobić 😞

naylaaa napisał(a):
Sezon grzewczy zaraz się kończy 😜
u nas to samo... Łukasz by w życiu z nikim nie został, a jakbym go teraz do żłobka miała dać, to byłaby trauma jego i moja. No w sumie to tylko z teściową by mógł zostać, ale nie wiem czy by dał radę.
Także czekamy na przedszkole 😁 w sumie to powinnam go już chyba zapisać 😮 😮

Moja nawet z ojcem jęczy,jak wyjdę sama do sklepu to pół godziny płacze pod drzwiami wracam a tam giluny do kolan 🙃,mój mąż mówi że dopóki sezon się nie zacznie to i szef nie będzie ludzi przyjmował bo tak nie ma pracy 😞
już czasem mam dosyć zamiast szaleć to żyje się cicho spokojnie byle od ostatniego do ostatniego a jedna wyplata to teraz gówno znaczy 😠
owszem starcza na zabawki,ubranka,wyjazdy do mc donalda,ale to nadal nie to.... 😞

• Mamusie
Co za czasy, że trzeba wyjeżdżać za granicę... 🤨 🤨 my chcielibyśmy przepracować te 5 lat za granicą, żeby emeryturę sobie wyrobić zagraniczną i mieć w dupie te (niecenzuralne słowo) i ich emerytury... 67 lat skończę, 68 lat umrę i tyle z życia zostanie... i do tego emerytura 700zł 😜