Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

U nas także słoneczko ale wiatr zimny 🤢
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9855/37484440.jpg[/IMG]

te niżej dla Łukiego 🤪
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6198/img0263or.jpg[/IMG]

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mini, teściowa jest za przeproszeniem pojebana.
ZDJĘCIA super!! Gwiazdy 🤪 🙂
Sylwia, dawaj filmik jakiś 🙃
Kafii, nie martw się nadżerką bo na to się nie umiera, zapytaj lekarza i pozbądź się wątpliwości 🙂
Agata, ale u Was zimno brrr, u nas ponad 10 stopni ostatnimi czasy. Prezent dla teścia super pomysł!

Martus_D napisał(a):
Mini, teściowa jest za przeproszeniem pojebana.
ZDJĘCIA super!! Gwiazdy 🤪 🙂
Sylwia, dawaj filmik jakiś 🙃
Kafii, nie martw się nadżerką bo na to się nie umiera, zapytaj lekarza i pozbądź się wątpliwości 🙂
Agata, ale u Was zimno brrr, u nas ponad 10 stopni ostatnimi czasy. Prezent dla teścia super pomysł!

Marta nawet za nie przeproszeniem ona jest poje... 😁 🙃 🙃

• Mamusie
Mini, nie poniżaj się... nie jedź do teściów... takie jest moje zdanie.
Kaffi, mam nadzieję, że lekarz tak tylko Cię nastraszył i wyolbrzymił to, także trzymamy kciuki za cytologię 😘 😘 Ty to ostatnio ciągle pod górkę. A jak dzieciaczki?
Jutro wygrywam w Lotto 😁 😁 😁

• Mamusie
Krowa... nie wybaczę Ci tego !! Poszłaś sobie, wyszłaś po angielsku 😠 😠 🤨 🤨
Nie będę pisała sama ze sobą, więc się kładę 😉
Dobranoc 😁

Agata, prezent myślę, że będzie udany, na pewno 😁 fajny pomysł 🙂
Właśnie sobie uprzytomniłam, że Ty rodzisz za 2,5 miesiąca,a możesz i za 2 miesiące przecież, aż się podekscytowałam, jakbym to ja miała rodzić 😉 hahahha ale będziemy czekać na smsa kto tam wyskoczył 🙂 ale będą emocje 😁 a może na dzień matki bobo zrobi prezent 😁 ciekawe co mi Łukasz w tym roku kupi hahahhaa 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusie
Staram się myśleć pozytywnie … będę spokojna dopiero za tydzień, czyli jak nie zadzwonią, bo jak zadzwonią to będzie znaczyło, że jest bardzo źle. Aga masz tak śliczne córeczki, że można na nie patrzeć i patrzeć 😘 🙂 Nina Oli zdrowy 🙂 Maja ma nadal sporą niedowagę zrobiłam jej morfologię no i jest taka sobie 🥴 po niedzieli idę do lekarza z nią i zobaczę, co mi powie...

Wróciłam 😁
Nina odwiedziny u nich to jeszcze kwestia namysłu,szczerze nie wiem co zrobić,z jednej pojechała bym by zobaczyli Maje i Oliwkę i by im żal dupe ścisnął że są ładne i zadbane bo im to przeszkadza że dbam o dzieci i ich syna 😠
no i poza tym jeśli by się odezwali to bym ich zmiotła za złe słowo bo mam okres a wtedy włącza mi się agresor 🙃
a filmik widziałaś jak Maja się cieszyła do Łukaszka??
Marta napisałaś o nadżerce że od tego się nie umiera no i zonk bo zaniedbana i nieleczona nadżerka może bowiem doprowadzić do rozwinięcia się o wiele poważniejszych stanów chorobowych, jak np. choroba nowotworowa. A więc i taka zwykła nadżerka może źle się skończyć gdy jest nieleczona.....
Sylwia latem to będziesz śliczna piłka z córcią w brzuszku 🙂 ha ha a poważnie czuje że drugiego synka urodzisz 😁

• Mamusie
Hejoooo 😁

Idę się wykąpać i obejrzymy z mężem jakiś film przy piwku więc już pewnie dzisiaj nie zajrzę. Jutro się postaram oczywiście 🙃 🙃
Jestem wykończona po tygodniu pracy 🤢 Napisałam juz plan dydaktyczno- wychowawczy na cały tydzień więc zaraz wysyłam do Dyrektorki także mam laabbbbęęęę 🤪 🤪 Dwa dni zlecą i znowu jazda bez trzymanki hahaha 😁 😁 😁

Miłego piątku i spokojnej nocy 😉

P.S. No właśnie Sylwia, nie pamiętam jak pisałaś o reakcji rodziny o drugim dzidziusiu bo wiem że miałaś powiedzieć ale chyba przeoczyłam jak pisałaś jak ich powiadomiłaś 🙂
Agata, tak jak po poprzednim porodzie będę czekać na smsa od Ciebie jak już urodzisz 🤪 Urodziłaś w planowany termin mojej Gabi więc może teraz urodzisz w moje urodziny 20 maja hahaha 😁 😁 Teraz już z górki 😉

• Mamusie
Martus_D napisał(a):
Hejoooo 😁

Idę się wykąpać i obejrzymy z mężem jakiś film przy piwku więc już pewnie dzisiaj nie zajrzę. Jutro się postaram oczywiście 🙃 🙃
Jestem wykończona po tygodniu pracy 🤢 Napisałam juz plan dydaktyczno- wychowawczy na cały tydzień więc zaraz wysyłam do Dyrektorki także mam laabbbbęęęę 🤪 🤪 Dwa dni zlecą i znowu jazda bez trzymanki hahaha 😁 😁 😁

Miłego piątku i spokojnej nocy 😉

P.S. No właśnie Sylwia, nie pamiętam jak pisałaś o reakcji rodziny o drugim dzidziusiu bo wiem że miałaś powiedzieć ale chyba przeoczyłam jak pisałaś jak ich powiadomiłaś 🙂
Agata, tak jak po poprzednim porodzie będę czekać na smsa od Ciebie jak już urodzisz 🤪 Urodziłaś w planowany termin mojej Gabi więc może teraz urodzisz w moje urodziny 20 maja hahaha 😁 😁 Teraz już z górki 😉

Marta z USG mam termin na 20 maja 🤪

• Mamusie
Sylwia będziesz ślicznie wyglądać z brzuszkiem, jest tyle ślicznych bluzeczek letnich podkreślających brzuszek, to tak słodko wygląda, zresztą pani doktor jak mi holtera zakładała powiedziała "jak to jest że kobiety w ciązy są takie piękne?"

• Mamusie
aga_ta napisał(a):
Mini to takie zwykłe wózki do lalek? Majka chodzi i nie zostawia go? bo Zosia po domu weźmie i jakaś przeszkoda i rzuca 🤪

Kaya tez tak kiedys robila, a teraz jak jest jakas przeszkoda, to go lekko unosi nawet 😜
a na spacerze nie oderwiesz jej od wozka 😁
u nas zimnem dzis zawialo, wlaczylam ogrzewanie, bo tak nieprzyjemnie bylo...

• Mamusie
kasiak napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini to takie zwykłe wózki do lalek? Majka chodzi i nie zostawia go? bo Zosia po domu weźmie i jakaś przeszkoda i rzuca 🤪

Kaya tez tak kiedys robila, a teraz jak jest jakas przeszkoda, to go lekko unosi nawet 😜
a na spacerze nie oderwiesz jej od wozka 😁
u nas zimnem dzis zawialo, wlaczylam ogrzewanie, bo tak nieprzyjemnie bylo...

ona tak samochodik taki co sie siada i podpycha nogami bierze wysoko i mija przeszkody 🙂

• Mamusie
kurcze co Wy sprzątacie tak ostro że Was nie ma? Mnie dołem poboli i pachwiny i uda jakby zakwasy, lekarz powiedział ze wszytsko ok, po prostu małe uciska, ale już coraz częsciej zaczynam to w dzień odczuwać, wystarczy ze na chwile usiąde..brr dzisiaj chodze jak kalika 😠

• Mamusie
hej 🙂 ja dzis tak pozno ale jestm 🙂 Mini dziewczynki jakie śliczne na spacerku!!! Kafinka napewno nie zadzwonia do Ciebiee!!! A ja powiedzialam rodzinie o dzidzi juz dawno wszyscy sie ucieszyli 🙂 teraz w środe ide fo gina na szczescie juz do tego mojego to moze sie cos wkoncu dowiem 😁 no ja tez czuje,ze bedzie chlopak poza tym termin mam na pazdziernik a w nim tylko faceci w rodzinie sie urodzili hehe ( 1-mojego taty tata, 2- Paweł, 4- mojego taty brat, 28 moj tata, i 31 Pawla brat heheh- czyli bedzie facet 😉) chociaz chcialabym corcie nie ukrywam 😉 Marta jaki dobry film polecasz? My wlasnie oglądamy Księdza taki o wpampirach ale slaby dosyc tzn mi sie nie podobba 🙃 jutro pewnie zajrze wiec do uslyszenia 😜 😘

meldunek
odwiedziliśmy rodzinkę dopiero wróciliśmy 🙂 na szczęście teściowej nie było 😁 😁
dziewczynki padnięte ja też,poza tym kule skrzepów ze mnie wypadają i mdli mnie i boli kręgosłup i podbrzusze przy tym ☺️ ☺️
Agata moje dziewczynki mają 3 wózeczki (były 4 ale wydałam szwagierce),Oliwka ma swojego trójkołowca a Maja na spacerek parasolkę zwykłą z zapf creation bo żal mi na te błotne roztopy hello kitty jej dać ☺️
do połowy szła a później wyciągła lale i porzuciła wózek 🤪 😁 😁 🙃
Sylwia się nie dziwie że się ucieszyli bo planowaliście bobaska i się udało 🙂
Kura ko....ko....koniecznie coś napisać musiałam do ciebie 🤪 🙃 🙃

• Mamusie
no to druga....byłam w kościele ale wyszłam po kazaniu, mimo ze siedziałam słabo mi się zrobiło i koniec...jutro jakoś rodzice mi podadzą sokowirówke i biore się za sok z buraków, poza tym magnez musze uzupełnić bo skórcze w nocy mam okropne, poza tym cały czas mięśnie napięte, chodzenie sprawia odczucie bólu jak przy zakwasach, dalej się tak nie da, trzeba coś z tym zrobić,
a tu prosze mówiłam ze się przy swoim upre:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/dscn3079c.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/1623/dscn3079c.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Jakby ktoś miał wątpliwości to ja w wersji odtłuszczonej 🤪 (hehe kocham czarny kolor)
tylko brzuch jakoś tak nisko, z Zosią wysoko był, ale gin badał wszystko ok, po prostu jakiś mało jędrny i obwisły 🤪 🤪 🤪
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/39/dscn3081.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/6940/dscn3081.jpg[/IMG][/URL]