Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Agata i jak tam po wizycie?? 😘 😘
Dziewczyny, mam pytanie: czy zapalenie ucha może być prawie bez objawów? Mały się ostatnio ciągle drze, marudzi i do tego dzisiaj klepał się po uchu tym samym z 6 razy. Ale gorączki, ani wycieku w tym uchu nie ma.

u nas za 1 razem goraczka a tym razem gorączki nie było
my po wizycie
teraz poszło na gardło, dostała syropek, ampułki do inhalacji, rumianek do picia i kazał mi jej nogi wymoczyć w ciepłej wodzie z solą 🙂 po 5 dniach powinno puścić jak nie to przyjść

naylaaa napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie: czy zapalenie ucha może być prawie bez objawów? Mały się ostatnio ciągle drze, marudzi i do tego dzisiaj klepał się po uchu tym samym z 6 razy. Ale gorączki, ani wycieku w tym uchu nie ma.

Nina u nas nie było ani płaczu ani marudzenia,ale za to wysoka temperatura.
A szwagra Michaś przechodzi nawet bez temperatury 😮

aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):

u nas za 1 razem goraczka a tym razem gorączki nie było
my po wizycie
teraz poszło na gardło, dostała syropek, ampułki do inhalacji, rumianek do picia i kazał mi jej nogi wymoczyć w ciepłej wodzie z solą 🙂 po 5 dniach powinno puścić jak nie to przyjść

Agata dziecku moczyć nóżki z wodą solą?? 😮

• Mamusie
Hej.

Nina, u Gabi zapalenie ucha też tylko z temperatura jak Mini pisała natomiast beż żadnych innych objawów. Jak masz wątpliwości to leć do lekarza.
Sylwia, Ty to ciągle byś coś robiła hehe, ale Cię energia rozpiera 🤪
Agata, zdrówka dla Zosieńki 🙂

Dobrej nocy 😉

• Mamusie
hej 🙂 Marta energia wczoraj mnie nie opuszczałą hehe ale nie przesadzam umyłam tylko dwa okna (w tym jedno mniejsze) a Dominik robi tyle bałaganu, że ciągle jest coś do roboty zabawki są wszędzie najlepiej tam gdzie ja coś robie tam zabawki 🤢 Ruzia napisz cos wiecej bo dlugo Cie nie było!!! 🙂 Maluchy zdrowe? Ja dzis do lekarza jade wiec jak wroce sie odezwe 😁 buziaczki na dobry poczatek dnia 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
hej 🙂 haha Łaciata, mój tata tak często robił 😁
ale to dobry pomysł, żeby pani wstała z łóżka 🙂 dobrze, że z Ciebie naleśnika nie zrobił 😜
wołowy naleśnik haha.
ja wyzdrowiałam i znowu zachorowałam, gardło boli tak, że śliny przełknąć nie mogę 🤨 🤨
wczoraj umyłam okna - w końcu zobaczyłam świat 🤪 🤪 ale już jedna szyba brudna, bo książę przy niej siedzi 🙂
czekam na rozliczenie z pitów i będę lecieć do urzędu 🙂 już nie mogę doczekać się zwrotu 🙂

• Mamusie
A ja trzecia i wściekła jak fix, zaczęłam małą inhalować przez sen to tatuś zaczął dzwonić co go rozłącze to on znowu i obudził mi małą, a ja nie miałam za bardzo jak wyłączyć telefonu bo trzymałam ten durny inhalator ta się wierciła, a ten nie rozumie że jak rozłączam 1 czy 2 raz to znaczy że nie mam jak gadać 😠

• Mamusie
Agata, trzeba było szybko dźwięki wyłączyć, to by się obyło bez stresu 🙂
Ostatnio coraz mniej dziewczyn zagląda 😞
a to my na spacerze 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/401/004wqq.jpg/][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/8423/004wqq.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Nina ale to jakiś durny telefon(nokia c5-00) i nie ma takiej opcji, nie da mu się nawet wyłączyć całkiem dzwięków, kiedyś wziełam tryb milczący a tu telefon mi dzwoni na fula, brr, zwykle telefon mam bardzo cicho żeby małej nie budził to mm się złości bo dzwoni i ja nie słysze i nie odbieram i się martwi i obdzwania wszystkie telefony w domu:/
Zośke uspałam ale oszarpałam się przy tym, chciałabym wyjśc na dwór bo tak jak Mini sie czuje, ale u nas -5 i okropny wiatr 😞

aga_ta napisał(a):
Nina ale to jakiś durny telefon(nokia c5-00) i nie ma takiej opcji, nie da mu się nawet wyłączyć całkiem dzwięków, kiedyś wziełam tryb milczący a tu telefon mi dzwoni na fula, brr, zwykle telefon mam bardzo cicho żeby małej nie budził to mm się złości bo dzwoni i ja nie słysze i nie odbieram i się martwi i obdzwania wszystkie telefony w domu:/
Zośke uspałam ale oszarpałam się przy tym, chciałabym wyjśc na dwór bo tak jak Mini sie czuje, ale u nas -5 i okropny wiatr 😞

Bo musisz w telefonie do każdego profilu dopasować głośność,wyciszenie itp,dopiero wtedy możesz zmieniać opcje i jak weźmiesz milczy to rzeczywiście będzie cicho 😉 nie jedną nokie miałam i wiem że tak w nich jest od 3310 do tych nowszych ,ale zawsze wpierw musisz wejść w profil i go dostosować do nazwy i potrzeb 🙂
Nina Łukaszek ma nowy wózek znów?? a ty jaka chuda....

• Mamusie
jestem na chwilke 🙂
ostatnio wiele sie dzialo. postanowilismy nie czekac na decyzje o zmianie nazwiska i jednak zarejestrowac sie do slubu. bylismy, slub mamy 27.04. o 1.30 pm. 🙂
sukienke i buty kupilismy dzisiaj. jutro bedziemy szukac garnituru dla M. 🙂

• Mamusie
Katarzyno!!!!!!!!! Chcemy ZDJĘCIE SUKNI!!!!!!!!!!!!! TERAZ!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

Mini, wyślę Ci moje roznegliżowane fotki na komórę (tylko bykowi nie pokazuj 😜 ) i powiesz co to za sadło 😉 to tylko pozory. Chuda to Ty jesteś 😁
Łaciata dobrze mówi, ja mam tylko nokie, bo kocham tą markę, także musisz przystosować każdy profil do swoich potrzeb i uwierz mi/nam że wszystko można z nim zrobić 😁

kasiak napisał(a):
jestem na chwilke 🙂
ostatnio wiele sie dzialo. postanowilismy nie czekac na decyzje o zmianie nazwiska i jednak zarejestrowac sie do slubu. bylismy, slub mamy 27.04. o 1.30 pm. 🙂
sukienke i buty kupilismy dzisiaj. jutro bedziemy szukac garnituru dla M. 🙂
AAAAAAAAAAAA to gratuluje 🙂 teraz już wiem czemu nie zaglądasz 🙂 napewno bede liczyła na zdjęcia 🙂 dzień przed Oliwki urodzinami 😁
My robimy 31 albo 1 kwietnia urodziny Oliwki bo ma być mały kinder bal 🙂 zaprosiła już babcie,chrzestnych i kuzynkę 🙂
chcemy tort barbi,baloniki itp 🙂

naylaaa napisał(a):
Katarzyno!!!!!!!!! Chcemy ZDJĘCIE SUKNI!!!!!!!!!!!!! TERAZ!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

Mini, wyślę Ci moje roznegliżowane fotki na komórę (tylko bykowi nie pokazuj 😜 ) i powiesz co to za sadło 😉 to tylko pozory. Chuda to Ty jesteś 😁
Łaciata dobrze mówi, ja mam tylko nokie, bo kocham tą markę, także musisz przystosować każdy profil do swoich potrzeb i uwierz mi/nam że wszystko można z nim zrobić 😁
nie wysyłaj bo łaciata ma nadal dotyk zepsuty 😠nie odbieram ani sms ani nic oprócz połączeń,smsy itp pisze z byka telefonu,ale on znowu ma złe ustawienia mms.... zamówiłam nokie sobie zwykłą i już kurza twarz czekam tydzień 😠 😠
tej nie naprawiam narazie bo po co skoro od braciszka dostane nowy telefon w kwietniu lub gdy przyjedzie na tydzień we wrześniu do pl 😁

naylaaa napisał(a):
Krowa, Kasia bierze ślub w kwietniu, a Oliwia ma urodziny w marcu 😁 źle przeczytałaś 😘 😘

ha ha no to KASIA BIERZE ŚLUB DZIEŃ PRZED URODZINAMI MUĆKI 🤪 🤪