Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aga_ta napisał(a):
haa zajeb*** zdjęcie w tych okularach, moja woli ogórki kiszone 😁
oglądacie rozmowy w toku?

o czym jest mój oglada JAG i mi nie da tv chyba że dam komputer 🤪
ps.Dominik jaki Macho 😁

• Mamusie
Myślałam, że teraz każda zacznie wstawiać zdjęcia swoich ślubnych bukietów hih 😉 Kasiu, a jakie kwiaty lubisz? Jakiś kolor ulubiony? Może jakaś ekstrawagancja? 🙂
Ja miałam klasyczny bukiet, bo moimi ulubionymi kwiatami są białe róże, także je miałam.
Ten według mnie jest śliczny.
http://bukietykwiatowe.czest.pl/bukiet-slubny-jako-rekwizyt-panny-mlodej.html

• Mamusie
Każdy ma inny gust 🙂 Ja np. nie cierpię kalii i ich zapachu. A Sylwia ją zaproponowała 😁 mi się kojarzy niestety z pogrzebem 🤨
Musisz poszukać w internecie, na pewno coś znajdziesz 😁 idę kąpiel szykować.
Agata, Ty myślisz codziennie jakiej płci jest bobo, czy dałaś sobie spokój?? 😉
Sylwia, a macie coś w końcu dla dziewczynki? Imię 😁 chociaż i tak będzie Sebastian 😁 dwóch łobuzów będziesz mieć hihi. już Domino go ustawi 😁 albo na odwrót 🤪 🤪 🙃 🙃

naylaaa napisał(a):
Aga, nie miało być od 19 do 10 rano??
Pracuje 3 godziny dziennie??!!
już się poprawiłam 😁 miało być 2-10 😁 a w soboty ma na 1 (oczywiście w nocy) 🤨

• Mamusie
Mam pytanie: Wasze dzieci zasypiają w różnych miejscach?? np. siedzą na kanapie i nagle ucinają sobie drzemkę? 🙂 Dla mnie to słodkie strasznie 😁 Mój jednak tak nie robi... nie wiem jaki by był śpiący, by mnie zamęczył marudzeniem, muszę go położyć do łóżeczka bądź ekstremalnie wózka i dopiero wtedy zaśnie.

• Mamusie
padam na twarz, Zosia ani myśli spać 🤪
Nina mi to się ciaglę po nocach śni że jestem na usg i nie moge sie dowiedzieć jaka płeć, w dzien o tym nie myśle, wogóle nie myśle że jestem w ciązy, ale widać gdzieś to siedzi skoro mi się śni
co do rozmów poniekąd rozumiem te panie, sama odzyskałam ochote dopiero jak odstawiłam pierś i Zosi skonczyły sie kolki i inne takie i miałam w koncu chociaż chwile odpocząć, pewnie jakbym karmiła to bym nie odzyskała to był tragiczny czas dla mojego organizmu, człowiek zaczyna się sypać plus hormony ciążowe i niechce się żyć a co dopiero ugi bugi, zresztą tak szczerze to ja swobodnie (że się tak brzydko wyraże) na du*** siadłam pod koniec kwietnia, jak odstawiłam pierś i dostałam w koncu porządne leki, zagoiła mi się rana po nacięciu dopiero było ok 🙂

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Mam pytanie: Wasze dzieci zasypiają w różnych miejscach?? np. siedzą na kanapie i nagle ucinają sobie drzemkę? 🙂 Dla mnie to słodkie strasznie 😁 Mój jednak tak nie robi... nie wiem jaki by był śpiący, by mnie zamęczył marudzeniem, muszę go położyć do łóżeczka bądź ekstremalnie wózka i dopiero wtedy zaśnie.

e moja w życiu nie zaśnie w byle jakim miejscu, musi być bardzo padnięta żeby zasnąć u moich rodziców w domu, a tak jak jest na maksa śpiąca bierze mnie za ręke prowadzi do sypialni i wchodzi na łóżko 🙂 wózki kanapy i inne takie nie mają żadnych szans

• Mamusie
Agata, ale tam była kobieta która ma 1,5 roczne dziecko, więc nic ją nie boli po porodzie itd. sporo czasu minęło od czasu porodu!
Ja przez jakieś 2 miesiące myślałam tylko o dziecku, nawet mi w głowie nie były amory, ciągle to karmienie, ulewanie, przebieranie ubranka, to zaraz kupa i tak w kółko 😉 ale to na początku, potem cżłowiek wraca do siebie.
Jak dobrze, że miałam cc, nie wyobrażam sobie popękania 🤨 🤨

naylaaa napisał(a):
Lilie też mi się z cmentarzem kojarzą 🤨 🤨Odkąd mój tata umarł, to nie cierpię zapachu kwiaciarni, a kiedyś uwielbiałam 🤨 🤨

Mini, a wieczorem jak się kładzie spać to o której i o której wstaje?
Nocki są straszne 🤔 🤔

To tak mój byk kładzie się ok 20,często jest tak że do 21 już śpi jak bobas ☺️ a ja wtedy po nocach siedze....
czasem siedzi nawet do 23 lub 12 w nocy...w soboty jak ma na 1 w nocy to wstaje 00:20.
w tyg.gdy ma na 2 nad ranem wstaje o 1:20....

naylaaa napisał(a):

Maja potrafi zasnąć w fotelu,we wózku,nawet na dywanie ha ha co komicznie wygląda 🤪 🙃

aga_ta napisał(a):
padam na twarz, Zosia ani myśli spać 🤪
Nina mi to się ciaglę po nocach śni że jestem na usg i nie moge sie dowiedzieć jaka płeć, w dzien o tym nie myśle, wogóle nie myśle że jestem w ciązy, ale widać gdzieś to siedzi skoro mi się śni
co do rozmów poniekąd rozumiem te panie, sama odzyskałam ochote dopiero jak odstawiłam pierś i Zosi skonczyły sie kolki i inne takie i miałam w koncu chociaż chwile odpocząć, pewnie jakbym karmiła to bym nie odzyskała to był tragiczny czas dla mojego organizmu, człowiek zaczyna się sypać plus hormony ciążowe i niechce się żyć a co dopiero ugi bugi, zresztą tak szczerze to ja swobodnie (że się tak brzydko wyraże) na du*** siadłam pod koniec kwietnia, jak odstawiłam pierś i dostałam w koncu porządne leki, zagoiła mi się rana po nacięciu dopiero było ok 🙂

Mnie na początku seks drażnił,zwłaszcza wyciekające wtedy mleko ☺️ ☺️
a teraz się wściekam gdy ja chce a mój idzie spać 😁 🙃

naylaaa napisał(a):
Agata, ale tam była kobieta która ma 1,5 roczne dziecko, więc nic ją nie boli po porodzie itd. sporo czasu minęło od czasu porodu!
Ja przez jakieś 2 miesiące myślałam tylko o dziecku, nawet mi w głowie nie były amory, ciągle to karmienie, ulewanie, przebieranie ubranka, to zaraz kupa i tak w kółko 😉 ale to na początku, potem cżłowiek wraca do siebie.
Jak dobrze, że miałam cc, nie wyobrażam sobie popękania 🤨 🤨

na moje to chore jak mężatka za długo męża trzyma bez seksu,moja szwagierka sama się przyznaje że daje mężowi raz na pół roku 😲 😲
a znowu gdy facet nie chce seksu to myślę że z nim coś nie tak jest,zwłaszcza gdy żona zadbana laska a on nic 🤢

• Mamusie
hej 🙂 Wy pewnie wiecie, że Dominik zasypia tam gdzie popadnie hehe jak jest śpiacy nei ma bata musi iść spać i tyle nie ważne czy w krzesełku do karmienia czy na rowerku czy na bujaczce hehe 😉 Zajrze za chwile bo Dominik mi tu książki znosi więc muszę iść się z nim pobawić 😉