Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

Nina butki mi się podobają bo nawet mojego K namówiłam na podobne dla niego na zimę 😁
Ja mówię na rękawiczki miękkie łapki i wtedy Maja się cieszy 🙂
a ty chyba jesteś sado masochistka 😁

Sylwia jak by każda matka miała tyle energii co ty to by zaraz lepiej na świecie było 😁

Maja spala do 10.30 aż jestem w szoku 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry 😎
Ninka buty pierwsza klasa !! Na prawdę boskie !!
Ala ma już łóżeczko zabukowane odbierzemy po wypłacie 🤪 🙃 😎
Co do takich tabletów to moja Ala bardzo jest łasa na takie rzeczy elektroniczne i męczy nasze telefony i komputery i wiele rzeczy wie już jak zrobić m.in. jak wysłać sms do babci 😮

• Mamusie
hehe Dominik Pawła komórką robi zdjęcia i wysyła mmsy też hehe a te tablety dla dzieci widziałam są bardzo fajne, ale ja nie wiem czy Dominik go zaraz nei zepsuje 🤔 Nina buty są świetne podobne Dominikowi w deichmanie przymierzałam tylko noga mu nie weszła hehe ale mój Paweł ma zupełnie podobne i sobie chwali 🙂

• Mamusie
Dziś oddałam do reklamacji stare Nike Łukaszka i oddali mi pieniądze bez zająknięcia 🙂 Deichmann jest zawsze w porządku 🙂 Tyle, że to były jego ulubione buty i był krzyk, że mu inne ubrałam. Tablet już zamówiony, jutro będę czekać na kuriera 🙂 już się nie mogę doczekać. Jak mówicie, że ładne te kozaczki, to chyba się na nie zdecyduję, bo to właściwie i tak jedyne w które wszedł 🤢 🤢

• Mamusie
Hahaha, Kasia udało Ci się to o Sylwii 🤪 się niezłe usmialam 🤪 😁 Nina, butki naprawdę świetne 🙂 ten dziecięcy tablet, to ciekawa zabawka, ale niestety nie dla mojej Kayi. Ona doskonale sobie radzi z normalnym iphonem i ipadem . Włącza sobie co chce, pobawi się i oddaje . tylko iphona jak ma, trzeba pilnować , żeby nie zadzwoniła gdzie nie potrzeba. W tym dziecinnym tab. Zauwazylam, ze po dotknieciu ekranu, nic się nie zmienia na nim niestety.

• Mamusie
Hej 🙂
Kasiu, ja miałam o to samo spytać 🙂 jak to będzie z urodzinami 😜 niezręcznie pewnie będzie.
Łukaszek zachciał spać w łóżeczku, wchodzi i się kładzie jak duży chłopiec 🙂 na razie tak dwa dni, oby tak zostało, jak sam chce, bo we trójkę ciężko. Tylko mi tak dziwnie bez niego 😜

Rodzina p jak nie miała kontakt z moimi dziećmi tak nie ma nadal.
Zresztą nawet bym ich nie zaprosiła.
będą tylko chrzestni , ja, krzysiek , paweł, moi rodzice (myślę czy urodzin u nich nie zrobić w domu.)
czy nie zręcznie nie wiem bo przecież i tak w trójkę się nie pierwszy raz widzimy przecież dzielimy opiekę nad dziećmi i wtedy normalnie gadamy.
Powiem inaczej można rozstać się i drzeć koty i traktować byłego partnera jak wroga publicznego numer 1 a można myśleć o dzieciach które nadal kochają też ojca i starać się porozumiewać jak normalni ludzie.
nie mówię że nie mam ochoty chwilami mu sieknąć bo nie raz wytrąca mnie z równowagi ale przecież kontakt dzieci z nim i ich spokój jest ważniejszy.

• Mamusie
hej 🙂 hehe dobre to o mnie jest w tym trochę prawdy 😉 Nina daichman zawsze jest wporzadku jesli chodzi o reklamacje dlatego lubie tam kupowac buciki 🙂 A Łukaszek sam stwierdził,że już duży chłopak i z mamą nie chce spać 😜 Dominik tak jak Ala niszczy zabawki ale nie specjalnie tylko po prostu nie uważa na nie. Kasiu jakie ładne paznokietki!!! JA narazie mogę poamrzyć że pomaluje bo ciągle w garach i sprzątam przed tą imprezą 🤢 Mini ja sobie tak wczoraj pomyślałam o tym,że Maja już za chwilę dwa latka kończy!!! JEjku a niedawno dopiero rodziłyśmy (hehe no ja w sumie to niedawno 😜) A co do dobra dziewczynek napewno robisz dobrze,że nie utrudniasz kotaktu z P bo to ojciec jednak faktem jest,że trochę dziwna ta sytuacja, ale skoro wy się w niej odnajdujecie to napewno jest ok 😉 My dziś wieczorem do spowiedzi i na zakupy jeszcze wiec pewnie nie wpadne

Sylwia ja sama patrzę na Maje i myślę że tak szybko minęły te 2 latka 🙂

a sytuacja między mną k i p... hmm myślę że człowiek dopiero gdy staje przed takim faktem jest w stanie to pojąć. Bo tak to się wydaje mało realne by nie pozabijać się wzajemnie 🙂
A myślę że nie jedna kobieta wolała by rozstać się tak a nie inaczej

• Mamusie
Dzień dobry.
Ja mam urwanie głowy. Ciągle jakieś problemy i wszystko spada na mnie. Mój remont domu odchodzi na razie w zapomnienie i mogę tylko o nim pomarzyć dzięki rodzinie 🤔
Wczoraj dzwonił brat i przepraszał ... ma przyjść w piątek.
U mnie znów pranie jejku sąd się tego bierze to ja nie wiem ale pogoda dość ładna to wywieszę chociaż na moment na ogródek 🙂