Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej 🙂 no pewnie Mini masz racje lepiej się tak rozejść niż drzeć ze sobą koty o wszystko. KAsiu co do prania to się nie wypowiadam bo ja mam teraz tyle,że nie nadążam z prasowaniem a zimno na dworze więc codziennie piorę żeby w domu na suszarce schło 🤢 ja dziś sobie zaszalałam i moją mamę do miasta wyciągnęłam i pojechała ze mną i z chłopakami bo oczywiście nie miałam się jak na chrzciny ubrać 😜 no i kupiłam tunikę za 122 zł pokażę Wam foto po chrzcinach 🙂 A Marta co tak się rozpisałaś ??? 😉

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej Dziewczyny 🙂
Kasiu, masz piękne, kolorowe paznokcie 🙂 i obrączka śliczna. Ja czasem maluję, ale mam bardzo krótkie i delikatne paznokcie 😞
Sylwia, ciekawe jak się odstrzelisz 🙂 hihi. Adaś ma już prawie miesiąc 🤪 🤪
Pigi, na pewno jesteś przytłoczona tym wszystkim 😘 😘

• Mamusie
Nina, ja swoje paznokcie mam beznadziejne , ale robię sobie akryle regularnie. 😉 my dziś idziemy na 3 urodziny do Nikona, w prezencie odbieramy tort, który Paulina zamówiła i mamy tablice, Paulina chciała , żebyśmy tylko zapłacili za tort, ale tak przyjść do dziecka na urodziny bez prezentu dla niego? 😮
Ps. Miło , ze zwrocilas uwagę na obrączke 🙂 teraz popatrzylam, ze widać tam 1 diamencik, ogólnie sa 3, ale obrączka się przekreca 😁
Pamiętacie, jak kiedyś próbowałam pokazać wam filmik z tańcząca Kaya? Był zablokowany, a teraz zNalazlam program, który mi to przetworzyl, zmikaowal, jest inny podklad muzyczny, ale .... jest na co popatrzeć 😁

http://www.magisto.com/video/agBGagJWQGIKDUdn

• Mamusie
Hej Kochane 😘
Jesteśmy uratowani mam skąd wziąć kasę dla mamy 🙂 Także dzisiaj wiem, że żyje 🙂
Kasiu ja już filmiki widziałam na mamusie w uk 😘
Kurcze ja się zbieram na paznokcie i dotrzeć nie mogę bo swoje też mam bardzo delikatne i się łamią strasznie 🤨 Teraz zapuszczam ale jakoś ich nie widzę długich i równych bo lubią się łamać 🤨

Powiem tak... Świnia ciesz się że you tub mi nie działa 😁 ha ha
a ja znów sobotę spędziłam całą poza domem a dziś paweł przywiózł dzieci o 14 i mój brat był więc znów po weekendzie

• Mamusie
Kaya jaki informatyk 🙂 no i jak się giba 🙂 pocieszna jest 🙂
Pigi, jaki Krowa ma głoś przepity! No i te wymiona na wierzchu! Lafirynda jedna!
A gdzie Kaffi jest?
Łukasz coraz więcej mówi, także ruszył z mową 🙂 A jak nie umie czegoś powiedzieć, to przynajmniej się stara to wymówić 😁 nie wymawia R, bo ser to set itd.
Wiecie co? Ja już normalnieeeeee czujęęęęęę Święta! 🙂 idę jutro szukać ozdób na okno, bo już chcę coś mieć i już na Mikołaja sobie powieszę 😁

• Mamusie
Ja jeszcze nie czuję Świąt i nie wiem czy poczuję 🤔 Mama mnie wkopała po całości musiałam pożyczyć sporą sumę którą muszę oddać do Świąt i nie wiem tym samym za co je wyprawię 🤔 Nie mieliśmy w ogóle zamiaru robić Świąt bo już mamy zaproszenia do kogoś ale wkurza mnie ta sytuacją 🤨
ja wczoraj to się dusiłam z tego pierwszego filmiku o krowie hahaha myślałam, że obudzę M i Alicję na górze hahaha ale żeby nie było - to nie ja znalazła ten film tylko brat Agi 😁

• Mamusie
Hej 🙂 nadrobiła. KAsiu Kaya jest bardzo madra dziewczynką!!! Z komputerem radzi sobie lepiej niż niejeden dorosły hehe a tańczy jak to ujęła Nina pociesznie hehe chrzciny udane i ciesszę si ę że już mam za sobą, dziś jeszcze rodziców na poprawiny zaprosiliśmy na 16 wiec jutro napiszę coś więcej i pewnie foto Wam wrzucę 🙂

• Mamusie
Hej Piękne 🙂 Sylwia no to teraz Adaś już będzie grzeczniutki haha 🙃 U mnie bez większych zmian 🤢 Maja zaczyna broić i walczyć o swoje gryzie szarpie i robi wszystko, co się da ostatnio skoczyła OLiwierowi na plecy on jej nie utrzymał i oczywiście się przewrócili Oli limo dosłownie nad i pod okiem ,a Maja trzy plamki czerwone na policzku … od wczoraj nie mamy wody nie wiem czy za płytko wywiercone czy cała instalacja od wody poszła czekam właśnie na fachowca.

Hej hej 🙂

dziś szłam pozno spać za to rano miałam więcej sił by wstać 🙂

zdjęcie Alicji Odrazu pokazuje że czysty Łobuz z niej 🙂

Sylwia super że chrzciny udane 🙂 a jak wam idzie w roli rodziców dwojga malców 🙂