Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej piękne 🙂

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNYCH DWULATKÓW 🙂

Nina ja już też jadłambigos moja mama zrobiła 🙂 pyszny 🙂

Aga może faktycznie Oliwer albo ma wrażliwy żołądek i np coś źle i zaraz ma podrażniony albo coś innego bo jednak często ma kłopoty z brzuszekiem Zdrówka im życzę.

Kasia masz rację brat pewnie źle by się czuł zostawiając partnerkę w święta samą w domu. A raz nie zawsze tylko pilnuj jej 😁

Sylwia głębokie wyrazy współczucia 😞 i trzymajcie się.

My u mamy na noc zostaliśmy jak zawsze weekend cały poza domem 😞
wczoraj odwiedziliśmy też standardowo mamę k i radośnie oświadczyła że jej syn ładnie przytył na twarzy i widać że o niego dbam. 🙂 poza tym dała zabawki dla Majki i Oliwi 🙂

w środę będę kłębkiem nerwów w sumie już teraz jestem bo odbędzie się pierwsza rozprawa k 😞 a oboje chcą rozwodu z winy drugiego. On bo go okłamywała i wykorzystywała a ona bo ma kaprys i chce mu syna zabrać...

• Mamusie
Bry 😘
Czekam na pralkę hahaha ciesze się jak dziecko 😁

Mini będę na smyczy monike prowadzać hahaha i kieszenie sprawdzać hahaha

Nie czuję w ogóle, że to zaraz Święta 😞 W tym roku będą takie jakie będą i jeszcze świadomość, że Mama sama z babcią w Polsce to już w ogóle mi źle wiem, że pewnie ktoś tam do Niej zajrzy z rodziny ale tak mi przykro, że nie ma Jej przy mnie.

Odważyłam się i włożyłam zdjęcie Taty w ramkę i postawiłam na komodzie u góry. Do tej pory nie chciałam bo patrząc na zdjęcie zawsze płakałam teraz też mi przykro, ale postanowiłam, że czas najwyższy aby mogło Jego zdjęcie stać na zewnątrz 🙂

Krowa a Ty się do mnie odezwij ! 😜 Puszczaj mi sygnał jak będziesz na fb bo gg Ci nie działa 😉

aisak_89 napisał(a):
Bry 😘
Czekam na pralkę hahaha ciesze się jak dziecko 😁

Mini będę na smyczy monike prowadzać hahaha i kieszenie sprawdzać hahaha

Nie czuję w ogóle, że to zaraz Święta 😞 W tym roku będą takie jakie będą i jeszcze świadomość, że Mama sama z babcią w Polsce to już w ogóle mi źle wiem, że pewnie ktoś tam do Niej zajrzy z rodziny ale tak mi przykro, że nie ma Jej przy mnie.

Odważyłam się i włożyłam zdjęcie Taty w ramkę i postawiłam na komodzie u góry. Do tej pory nie chciałam bo patrząc na zdjęcie zawsze płakałam teraz też mi przykro, ale postanowiłam, że czas najwyższy aby mogło Jego zdjęcie stać na zewnątrz 🙂

Krowa a Ty się do mnie odezwij ! 😜 Puszczaj mi sygnał jak będziesz na fb bo gg Ci nie działa 😉

czekaj momento wejde u brata na gg :P

• Mamusie
hej dziewczeta. nie wiem jak sie tu dostalam ale udalo mi sie z tableta 🤪dziekuje za zyczenia dla mojej OLi 😘 Wczoraj minely dwa latka , ale szybko 😮 szok. My takze zyczymy wszystkim maluchom samych radosnych chwil i mnostwa prezentow
U nas wszystko w porzadku dziewczyny zdrowe i rosna.Ja tez bez zmian wciaz z Tarzanem na lianach sie bujamy hahahahahahaha
alez jesrem ciekawa co u was slychac.mam nadzieje ze jak raz mi sie udalo tu wejsc bez problemow to i nastepnym razem tez sie uda

Witaj Małgorzato 😁 ha ha oczekujemy jakiś zdjęć jak tam Paulina i młodzieńczy bunt? No i jak bunt 2 latka u Oli 🙂

Aguś może to jak Oliwer się źle czuł ma z tym związek?

Ja jestem strzępkiem nerwów w nocy nie spalam prawie a jak już zmrużyłam oko to czułam się tak jakbym na jawie śniła 😞 dziś pewnie będzie to samo bo jutro k sprawa rozwodowa i jestem pewna że będzie kosztowała nas mnóstwo nerwów 😞

• Mamusie
Oli kiedyś miał tak chyba na truskawki, z tego co kojarzę. Może ma uczulenie na wiele rzeczy i ciężko stwierdzić na co... 😞 kiedy idziecie do szpitala?
Pigi, widać jaki masz "szacunek" do szwagierki hahaha, jej imię specjalnie z małej litery 😁 zwiąż jej te lepkie ręce hahaha 🙂
Mini, to już jutro! Ciekawe co tam będzie się działo 🤪
Czita, jakbyś tak codziennie wpadała, to byłoby super 😁
Jeszcze 4 dni i mój Mężuś przyjedzie 🙂 ahhhhhh 🙂
Prezenty prawie wszystkie spakowane. Także doczekać się poniedziałku nie mogę 🙂

• Mamusie
hej,
przede wszystkim spoznione zyczenia urodzinowe dla maluszkow 😘 😘 😘 😘
Sylwia wyrazy wspolczucia 😘 😘 😘 😘
swieta pewnie beda inne niz mysleliscie 😘
Gosia, sssssuuuuupppeeeerrr ze sa duze szanse, ze bedziesz u nas czesciej 🤪
Mini, skoro oboje chca z orzeczeniem o winie strony przeciwnej, to sie pewnie bedzie ciagnelo i bez swiatkow tez sie nie obedzie, duzo sily zycze 😘 , pierwsza sprawa, to jeszcze bedzie bezbolesna raczej, to taka "rozpoznawcza" sprawa, sad sprawdza, czy sa jeszcze jakies szanse na uratowanie zwiazku, co maja do powiedzenia i ustala termin nastepnej sprawy. skoro bedzie ciezko, to moze pomyslcie o pomocy adwokata? nie wszyscy sa drodzy, a naprawde moga pomoc 😘
nie pamietam co jeszcze mialam napisac ☺️
Kaya juz zdrowsza, zaczyna rozrabiac, jeszcze ma antybiotyk. ja jestem w trakcie ostatnich przygotowan do wyjazdu, fryzjer zaliczony ( bo juz mialam straszne odrosty ☺️ ) dzis mam jeszcze kosmetyczke i paznokcie, a potem tylko wybranie ubran, odswiezenie ich w pralce, prasowanie, pakowanie, wymiana pieniedzy i kupno kilku drobiazgow..... 🙃

• Mamusie
Hej Hej 😁
Ninka hahaha jaka spostrzegawcza 😁 Nie zasługuje na dużą literę haha ale co zrobić to brata wybór ehhh
U mnie wczoraj praleczka została podłączona chodzi jak rakieta haha ma super funkcje których nie zauważyłam przy kupnie - nawet wstępne prasowanie ubrań 😉
GOSIU WITAJ !!!!! Pisałaś, że jak weszłaś to Ns nie ma, ale tutaj ostatnio Dziewczyny zabiegane i są rzadko na wątku 😉 Pisz co u Was??
Dziewczyny zaraz Święta a mnie nic nie cieszy. Martwię się jak to będzie cały styczeń za wypłatę podstawową M gdzie tydzień dłużej trzeba za nią żyć - nie było by problemu gdyby nie długi Mamy 😞 U nas Święta skromnie. Zero prezentów. Ala dostanie tylko prezent no i jeszcze Jej impreza urodzinowa przed nami 🙂

• Mamusie
zhej to znowu jaaaaaaaa. chyba cos sie naprawilo z moim netem 🤪
Sylwia bardzo wspulczuje straty dziadka,przykre jest stracic kogos blisskiego.
Kaffi ty biedaku ciagle masz jakies problemy ze zdrowiem rodzinym 🤨,ale z Olim napewno beie ok.trzymam kciuki.
Mini a Tobie i K napewno sie uda,malo wiem bo mnie tu nie bylo,ale cos niecos wiem.Twoj i jego rozwod i WASZ SLUB 😉
Kasia a ty pewnie na Ukraine lecisz.czy do Polski 🤨niewazne napewno swieta z rodzina beda suuuper.
Kuro a ty na koguta czekasz?Oj bedzie sie dzialo haaaha
Kasia z kasa jest masakra,wszystko jest strasznie drogie,ja tez nie moge sobie pozwolic na wiele rzeczy.wyczytalam ze zmieniliscie z Mankiem mie szkanie na dom-gratuluje.ja mieszkam nadal w 46 m 2,.ale caly czas szukamy.jedno mieszkanie ogladalismy w kamienicy 63 m2'ale okazalo sie ze kamienica ma wlasciciela i dalismy sobie spokoj
A co u mnie? mmmmm po staremu,fotek nie moge wstawic bo nie wiem o co chodzi w imageschack.jak bede miala wolny laptop i troche czasu to mnie poinstruujecie i moze mi sie uda wtedy cos wstawie.
a tak w ogole to moja Ola nie chce slyszec o nocniku lub o sedesie-tylko pieluchy,no i wreszcie zaczyna mowic
no ale sie rozpisalam 😉

• Mamusie
wybaczcie z literowki ale na tablecie nie wygodnie.
a i nie dziwne ze macie czasu siedziec na forum,przy dzieciach i obowiazkach ciezko znalezc chwile dla siebie.
a co do swiat to wigilia jest u mnie w tym roku choc ja nie stety pracuje 24 ale do 15 . prezenty juz mamy,Pauli kase,Oli klocki drewniane Tomkowi perfumy CK i dla mnie tez CK kupil 🤪 choinke ubierzemy w sobote i swieta juz beda u nas: -) 🤪 🤪 😘
no to penie moj ostatni wpis dzis wiec do jutra albo czwartku , dobrej nocki 😘

• Mamusie
Gosiu Kasia leci do Egiptu jak dobrze pamiętać wielbłądy ujeżdżać 😁 😁 Dobrze Jej 😁 😜 😎

U mnie z kasą cienko bo Mama narobiła długów i teraz ja za Nią te długi spłacam a to ponad 7 tys zł 🤔 Do końca marca to spłacę na szczęście.

Tak dom zmieniliśmy teraz już na swoim praktycznie 🙂 Jesteśmy w trakcie remontów a raczej teraz zrobiliśmy ściany w salonie i na zimę postój latem zaczniemy spowrotem 🙂 Dom ma jakieś 100m2 , 3 sypialnie, salon, kuchnia z aneksem jadalnym, dwa korytarze, łazienka z wc na dole, parking i ogród za domem a więc jest co remontować 🙃

Gosiu ciesz się, że ta praca jest bo teraz ciężko w Polsce strasznie.

Chcecie kupić mieszkanie czy wynająć ?? My w maju do Polski notarialnie Mama przepisuje mi mieszkanie swoje ale my i tak nie chcemy zjechać do Polski.

• Mamusie
hej! No Gosiu może nareszcie będziesz u nas codziennie!!! Jutro pogrzeb więc pewnie nie zajrzę wcale. U nas prezenty dosyć bogate w tym roku hehe tzn. Dominik dostanie ten traktor co sobie wybrał, my sobie nic nie kupujemy bo laptop to wspólny prezent. Choinkę pewnie w piątek albo sobote rano ubierzemy i trochę światełek przed domem powiesimy, chociaż jakoś teraz te Święta nie cieszą.... Dziś nie byłam na różańcu bo dostałam temperaturę i strasznie bolały mnie plecy od nerek i znowu zaczynają boleć 😞
KAfinka dawaj znać co z Olim, trzymam kciuki!!!! Moja siostra najmłodsza też dostaje strasznych alergii a na testach wyszło,że na nic nie jest uczulona hehe a napewno na pyłki brzozy od paru lat, a teraz dostał jakieś dziwne bąble jak z zimnego do ciepłego wchodzi 🤢

• Mamusie
Właśnie Kafi zapomniałam o Olim co tam się dzieje? Pojechaliście do tego szpitala?

Sylwia przykro mi bardzo 😞 Pogrzeby sa takie przygnębiające mało, że umiera ktoś bliski to jeszcze trzeba przejść przez te wszystkie ceremonie pogrzebowe. Ja z pogrzebu Taty nic nie pamiętam tylko troszeczkę mszy a raczej, że siedziałam w kościele, kawałek drogi jak szliśmy na cmentarz i na cmentarzu to tylko jak koleżanki z klasy mi kondolencje składały a resztę przepłakałam i nic nie pamiętam. Później dostałam zapaści nerwowej i ponad tydzień z łózka nie wychodziłam..... a to już ponad 7 lat 😞