Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Kasia no właśnie nasza też robiła demolkę,no i ta sąsiadka 😠
styropian po całym podwórku lata,non stop po starym lokatorze znajdowała śmieci (czeka kupka do wywiezienia na wiosne jak kontener przyjedzie ) i na schody znosiła puszki po piwie,butelki po wódce WYGLĄDAŁO JAK BY PATOLOGIA MIESZKAŁA 😠
no na dworze stale skałą na dzieci dla tego napisałam o kurtkach które wiecznie były do prania,no i stale Maja w błocie by leżała ☺️
nasza wina że nikt nie podjął się tresury,mój m miał to robić ale wolał poświęcić ten czas by dłużej popracować i więcej zarobić wiadomo....

Daisy tez robila rozpierduche w ogrodzie, trawe kepami wyrywala, a teraz bedzie cieplej i Kaya potrzebuje tego ogrodu, jakas piaskownica, itp....
jak Daisy oddawalismy, to uwierzcie, ze wcale nie byla zmartwiona, ona byla szczesliwa, ze ktos okazal jej zainteresowanie, bo tam od razu kilkoro ludzi sie nia zajelo i nawet nie pozegnala sie z nami. ja ryczalam a ona miala w dupie, ale to dobrze 🤔

Obejrzałam filmik i zdjęcia,widać że chyba trochę tęskni,nasza znowu sama wsiadła praktycznie do auta,i jeszcze chłopcu na kolana się położyła czyli myślę że wybrała już sobie nowego pana,poza tym ich radość w porównaniu z naszym podejściem sprawiła że aż piszczałą łasząc się do nich ☺️ ☺️
teraz nie mamy żadnego zwierzątka bo chomiczek zdechł 😞 wiadomo one długo nie żyją,i póki co żadnego innego zwierzątka nie chce wystarczy pająk w piwnicy 😁

kasiak napisał(a):
mini23 napisał(a):
Kasia no właśnie nasza też robiła demolkę,no i ta sąsiadka 😠
styropian po całym podwórku lata,non stop po starym lokatorze znajdowała śmieci (czeka kupka do wywiezienia na wiosne jak kontener przyjedzie ) i na schody znosiła puszki po piwie,butelki po wódce WYGLĄDAŁO JAK BY PATOLOGIA MIESZKAŁA 😠
no na dworze stale skałą na dzieci dla tego napisałam o kurtkach które wiecznie były do prania,no i stale Maja w błocie by leżała ☺️
nasza wina że nikt nie podjął się tresury,mój m miał to robić ale wolał poświęcić ten czas by dłużej popracować i więcej zarobić wiadomo....

Daisy tez robila rozpierduche w ogrodzie, trawe kepami wyrywala, a teraz bedzie cieplej i Kaya potrzebuje tego ogrodu, jakas piaskownica, itp....
jak Daisy oddawalismy, to uwierzcie, ze wcale nie byla zmartwiona, ona byla szczesliwa, ze ktos okazal jej zainteresowanie, bo tam od razu kilkoro ludzi sie nia zajelo i nawet nie pozegnala sie z nami. ja ryczalam a ona miala w dupie, ale to dobrze 🤔

Moja zrobiła to samo i czułam się trochę z tym źle że mnie olała,mój mąż obiecał też że jak b.będzie tęskniła itp to ją odbierze tak się umówili z nowym panem Leny...
ale ona już tam ma swój świat,bawią się z nią śpi przy wejściu do domu mimo ocieplonej budy,i jeszcze ją do domu biorą....a u nas mowy by o tym nie było ☺️

• Mamusie
my nie chcemy juz nawet rybek w akwarium. NIC.
oddanie Daisy odebralismy jako totalna porazke i brak odpowiedzialnosci i nie chcemy zeby to sie kiedykolwiek powtorzylo 😠 dobrze, ze Kaya jest na tyle mala, ze nie odczula i nie bedzie pamietac. bo to rozniez jest totalnie awychowawcze - oddac zwierze.
dlaczego myslisz, ze teskni? ja zauwazylam, ze jest jej tam ok.

kasiak napisał(a):
my nie chcemy juz nawet rybek w akwarium. NIC.
oddanie Daisy odebralismy jako totalna porazke i brak odpowiedzialnosci i nie chcemy zeby to sie kiedykolwiek powtorzylo 😠 dobrze, ze Kaya jest na tyle mala, ze nie odczula i nie bedzie pamietac. bo to rozniez jest totalnie awychowawcze - oddac zwierze.
dlaczego myslisz, ze teskni? ja zauwazylam, ze jest jej tam ok.
po oczach 🙂 ale ta rasa ma takie dziwne już chyba niczym puszek okruszek ze shreka 🙂
Mysle że lepszy dom gdzie będzie czas i miłość a nie stale zostaw,nie wolno co zrobiłaś itp 🤢

• Mamusie
tak, ona takie oczy ma 😉
po zachowaniu widac, ze jest ok 🙂
a swoja droga, popatrz, jak wszystko jest dobrze zorganozane w tym schonisku. to, ze ktos psa zarezerwowal nie jest rownoznaczne z tym ,ze go wezmie. oni sprawdzaja jeszcze warunki, jada do potencjalnych wlascicieli, rozmawiaja.... gdzie takie cos pl?

kasiak napisał(a):
tak, ona takie oczy ma 😉
po zachowaniu widac, ze jest ok 🙂
a swoja droga, popatrz, jak wszystko jest dobrze zorganozane w tym schonisku. to, ze ktos psa zarezerwowal nie jest rownoznaczne z tym ,ze go wezmie. oni sprawdzaja jeszcze warunki, jada do potencjalnych wlascicieli, rozmawiaja.... gdzie takie cos pl?
W pl to można jedynie apartament dostać za śmierć dziecka 😠
ja też już nie chce zwierząt,może kiedyś gdy dziewczynki będą duże,a teraz za dużo czasu i pracy trzeba włożyć.
podziwiam Nine i Gosie bo dla mnie najgorsze wydawało się zawsze co z psem jak się urodzi małe dziecko tzn,pies chce na dwór a tu maluszek po kąpieli 😮

kasiak napisał(a):
pozdrow Pigi 😘 sa jakies szanse, ze z nami popisze?

eeeeeeeee...za jakieś 1,5 tygodnia zajrzy 🙂
tzn.leci do angli,sama bez Alicji po rzeczy i będą próbowali porozmawiać....

właśnie niech czytają
😎
😞
🙂
😁
😆
😉
😜
😠
🥴
😲
🤔
🤨
😁
🙃
😮
☺️
😘
🤪
🙃
🤢

a teraz od końca
🤢
🙃
🤪
😘
☺️
😮
🙃
😁
🤨
🤔
😲
🥴
😠
😜
😉
😆
😁
🙂
😞
😎

• Mamusie
mini23 napisał(a):
właśnie niech czytają
😎
😞
🙂
😁
😆
😉
😜
😠
🥴
😲
🤔
🤨
😁
🙃
😮
☺️
😘
🤪
🙃
🤢

a teraz od końca
🤢
🙃
🤪
😘
☺️
😮
🙃
😁
🤨
🤔
😲
🥴
😠
😜
😉
😆
😁
🙂
😞
😎

hahaha 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kasiak napisał(a):
pozdrow Pigi 😘 sa jakies szanse, ze z nami popisze?

eeeeeeeee...za jakieś 1,5 tygodnia zajrzy 🙂
tzn.leci do angli,sama bez Alicji po rzeczy i będą próbowali porozmawiać....

czyli jeszcze nie do konca wszystko stracone..... pewnie po czasie ochloneli, przemysleli.... tylko czasem jak za duzo zostanie powiedziane....
w kadzym razie pozdrawiam 😘

• Mamusie
Mi się wydaje, że Daisy się tam podoba 😁
Krowa, u Gosi jest jeszcze córka i tarzan, a ja sama musiałam z psem wychodzić. A teściowa wtedy małego przypilnowała. Wieczorem wychodziłam z nim dopiero jak mały spał. A jak teściowej nie było w domu, to wychodziłam z dusza na ramieniu... i co chwilę musiałam wracać, by zaglądać i posłuchac czy wszystko ok i tak spacer na 5 razy.
Robię obiad, ale zaraz wychodzimy z teściową do szwagierki 😁 a mały do kuzynki.

• Mamusie
Mi się wydaje, że porozmawiają, ale o tym jak będą żyć osobno, jak z Alą i w ogóle jak ich życie osobno będzie wyglądac. A nie tak jak Kasiu myślisz, że jeszcze się pogodza. To jak będzie Krowa?? zresztą Kasia pojedzie i sie okaże co to będzie pewnie.

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Mi się wydaje, że porozmawiają, ale o tym jak będą żyć osobno, jak z Alą i w ogóle jak ich życie osobno będzie wyglądac. A nie tak jak Kasiu myślisz, że jeszcze się pogodza. To jak będzie Krowa?? zresztą Kasia pojedzie i sie okaże co to będzie pewnie.

moze i masz racje, nie pomyslalam w ta strone 🙂

naylaaa napisał(a):
Mi się wydaje, że Daisy się tam podoba 😁
Krowa, u Gosi jest jeszcze córka i tarzan, a ja sama musiałam z psem wychodzić. A teściowa wtedy małego przypilnowała. Wieczorem wychodziłam z nim dopiero jak mały spał. A jak teściowej nie było w domu, to wychodziłam z dusza na ramieniu... i co chwilę musiałam wracać, by zaglądać i posłuchac czy wszystko ok i tak spacer na 5 razy.
Robię obiad, ale zaraz wychodzimy z teściową do szwagierki 😁 a mały do kuzynki.

TYLKO NIECH DIDI NIE SZSZUKA 🤪

kasiak napisał(a):
naylaaa napisał(a):

moze i masz racje, nie pomyslalam w ta strone 🙂

No w sumie o to właśnie chodzi,by ustalić co i jak,lepiej rozmawiają jako przyjaciele.
poza tym Ala nie ma już paszportu ważnego. a na niego się czeka....