Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka kochane 🙂

Mam dużo pracy i do tego w domu z małą więc jakoś czasu nie miałam wejść na neta. W dodatku chodzę na 6:30 więc wieczorem chodzę spać koło 22 🙂
Teraz staram się Was nadrobić bo dzieci mają leżakowanie więc mam chwilę czasu bo potem trzeba zjeść obiad i trochę ogarnąć 🙂
Wychodzę o 14:30 także jeszcze dużo dnia mi zostanie 🙂 O 18:30 mamy pociąg i jedziemy do teściów na wieś się odchamić i wrócimy pewnie w niedzielę. Będę gotować tam niedzielny obiadek hehe. U mnie niedziela bez rosołu, drugiego dania z 3 dodatkami nie istnieje 😜 W sobotę idziemy do kuzyna Rafała także cieszę się, że trochę zmienimy otoczenie bo potrzebuję tego jak ryba wody 😁 🤪

No to czytam ale nie wiem czy uda mi się skomenować bo jak dzieci zasną to ruszam z ogarnięciem sali 🙂

Jakby co to miłego weekendu 🙂

Jestem wściekła jak nic!! od tygodnia czekam na list priorytetowy bo zamówiłam telefon!! poza tym miałam pendrive wujka,u nas działał zabrał go w sobotę zeszłą czy jakoś tak,i dziś się okazało że nie działa 😠 😠
no ale ja miałam go ostatnia więc skoro miałam go i działał to teraz wezmę odkupie 8 🤢

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Jestem wściekła jak nic!! od tygodnia czekam na list priorytetowy bo zamówiłam telefon!! poza tym miałam pendrive wujka,u nas działał zabrał go w sobotę zeszłą czy jakoś tak,i dziś się okazało że nie działa 😠 😠
no ale ja miałam go ostatnia więc skoro miałam go i działał to teraz wezmę odkupie 8 🤢

Mini dobić Cie? gdzieś kiedyś czytałam że priorytet moze iść do 14 dni roboczych

• Mamusie
Kasiak, sukienka piękna a Ty wyglądasz cudownie! A to tylko przedsmak bo jak dojdzie fryzura i kwiaty to będzie rewelacja! 🤪 Co do kwiatów po pierwsze kwestia koloru ... wtedy mogę zasypać Cię propozycjami haha. A mój ślubny Ci się podobał ??? Zajrzyj na NK 🙂

Mini, ja bym nie wytrzymała takich żartów aczkolwiek pobudza to do zazdrości a to potrzebne w związku. Wszystko w granicach oczywiście a to Wy musicie je ustalić 🙂 To kiedy ślub kościelny ?? 🤪

Sylwia, ja od początku byłam za tym byś poszła od razu do prywatnego bo wtedy byłabyś spokojna. Kasa to rzecz nabyta, a spokój Twój - bezcenny 😉

• Mamusie
Kasiu, ilu Ty masz znajomych 🤪 🤪 dopiero zauważyłam 😁

Muszę się pochwalić iż moje dziecko pierwszy raz przespało całą noc bez pobudki! 🙂 Lepiej późno niż późno, ale zawsze coś 😁 oczywiście nie oczekuję, że tak będzie zawsze 😉 a jak w nocy się przebudza, to nie płacze, tylko marudzi pod nosem, muszę go wtedy podnieść, przytulić i idzie dalej spać 😉 czyli ogólnie czynność zbędna 😉

A JA W NOCY OSZUKUJE MAJE I DAJE JEJ PICIU A NIE CYCOLA 😁
NINA ZWYKŁĄ NOKIE BEZ APARATU ITP,BO RAZ NAPRAWA MOJEGO JEST W KOSZTACH 100ZŁ,GDZIE ZA TYLE PRAKTYCZNIE BRAT MI ODSPRZEDAŁ JAK LECIAŁ DO ANGLI 🤪
A DWA Z ANGLII DOSTANE OD NIEGO TELEFON 🙂 I TO JAK ON MÓWI WYPASIONY JEST A WYSYŁKĘ ZROBI ALBO MI NA URODZINY ALBO JAK WE WRZEŚNIU PRZYJEDZIE NA URODZINY MAMY 🙂
NAWET ONA NIC NIE WIE ONA LICZY ŻE W LISTOPADZIE ON PRZYJEDZIE NA TYDZIEŃ A ON ZROBI JEJ NIESPODZIANKE WE WRZEŚNIU 15 PRZYLECI 🙂

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Kasiu, ilu Ty masz znajomych 🤪 🤪 dopiero zauważyłam 😁

Muszę się pochwalić iż moje dziecko pierwszy raz przespało całą noc bez pobudki! 🙂 Lepiej późno niż późno, ale zawsze coś 😁 oczywiście nie oczekuję, że tak będzie zawsze 😉 a jak w nocy się przebudza, to nie płacze, tylko marudzi pod nosem, muszę go wtedy podnieść, przytulić i idzie dalej spać 😉 czyli ogólnie czynność zbędna 😉

No to Nina- gratulacje! Cieszę się, że w końcu udało się przespać całą noc !! 🙂
Oby takich nocek było jak najwięcej 😉 🤪

• Mamusie
hej 🙂 Dominik wlaśnie padł zasnął na dywanie tym razem hehe 😉 nabił sobie najpierw niezłego guza 😞 ja robie pizze na obiadek wiec wpadlam sie tylko przywitac. Marta odpoczywaj u tescio bo taka okazja to wiesz trzeba korzystac 😉 ja po obiedzie tez jak maly wstanie jade do mioch rodzicow bo Pawel idzie dalej jeszcze do pracy meble konczyc a samej z młodym nie chce mi sie siedziec 🙃 No może Czita dziś zajrzy co??? A Nina gratuluje 🙂 Dominik nie śpi mi całej nocki chociaż i tak nie jest źle bo już od sierpnia w nocy nie je i nie pije, tylko przebudza się albo kręci bo chce smoczka, tak czasem raz albo dwa razy w nocy, muszę go odzwyczajać powoli 🤢 w dzień już mu chowam bo jak nie widzi to jest ok i się nie upomina, ale jak gdzieś zauważy smoczka to koniec musi go mieć 😉 lece 😘 😘 😘

• Mamusie
jestem, więc tak, kupiłam Zosi zwykły wózek parasolke za 25zł w sklepie i Zosia szalała z nim na dworze ile wlezie, no i kupiliśmy dla koleżanki dziecka ślicznego żółwika, na grzbiecie ma lusterko, w jednej łapce piszczałke, w drugiej szeleści a tynle dzwonią myśle że to ok prezent dla 6 miesiecznego dziecka które nie ma zadnych zabawek 😞
dopiero 18 a ja padam, a wogóle to dzisiaj sie dobiłam czuje sie jak słoń żebym nawet miała ochote na ugi bugi to mi brzuch przeszkadza że nie wspomne o tym ze o sexi bieliźnie moge zapomnieć, normalnie słoń
pocieszam się że przynajmniej w maju jak będę rodzić to całe forum będzie w stresie czekać czy dałam rade czy nie 🤪 🤪 🤪 hehe pamiętacie jak w grudniu rodziłyśmy i jak przeżywałyśmy każdej poród? chyba bardziej jak swój, kurcze kiedy to było...

naylaaa napisał(a):
Niespodzianką jest Czita albo Pigi? 😁 🙂 🙂 🙂 🙂

Ty wszystko musisz wiedzieć 😜
a ja nic nie powiem czy to ktoś,czy to coś,bo wtedy to nie niespodzianka 😁