Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SylwiaC napisał(a):
hej 🙂 Kasiu mały Thomas jest sliczny!!! Duży chłopiec gratuluje 🙂 A te które spać nie mogą pewnie rano mają problem z łóżka wstać 😜 hehe no ciekawe co u Agaty 🤔 myślę, że się nie obraziła tylko ciekawe czemu nie zagląda....
SYLWIA PUDŁO JA NIE ŚPIĘ OD 7 😁 😁
TYLE ŻE WPIERW SPRZĄTAM ITP A PÓŹNIEJ ZAGLĄDAM 🙂
ZA KAFI NIE PORĘCZE O KTÓREJ WSTAJE 😁 😁

KASIU MAŁY THOMAS JEST PRZEŚLICZNY UWIELBIAM NIEMOWLĘTA 😘 😘 😁

Ładnie Kaya śpi mama powinna korzystać i spać z nią ha ha 😁

Maja ma katarek i kicha 😞 w nocy spała ze mną i się budziła stale płakała i wołała cie dida 😞 ,to pewnie przez niedzielne wyjście a było brzydko 😞
zrobię jej inhalacje z soli będzie lepiej się jej oddychało....

• Mamusie
Mam nadzieję, że wszystko w porządku i że to przez to, że jest zajęta nie wchodzi 🤨 🤨 jeszcze ma miesiąc do rozwiązania, ale wiadomo że to może się zdarzyć w każdej chwili. My zrobiliśmy zakupy na wyjazd, wchodzimy do domu, a do męża dzwonią że.... wyjazd dopiero w niedzielę!! 🙂 mogli wczesniej zadzwonić, no ale jedzenie takie, że się nie popsuje. Ale się cieszymy 🙂
Kasiu, a nie ma ciuszków po Nikodemie? Jak poród Pauliny? Chyba szybki, co? 🙂

Ja też mam nadzieje że Agata tylko z netem coś ma czy cuś bo na facebooku też jej nie ma 😮

Mnie nie będzie od 30.04-1-2.05 😁 będę ze świnią się kochać 😁 😁
ale to nie będzie ostatnie spotkanie bo już mam w planach następne co miesiąc z inna żeby życie miało smaczek 😁 🙃 🙃

Majki mi histerie robi,wszystko wszystkim ale tak od rana,Oliwka sobie grała w rozbieranki a ta cyrki cały czas,ma katarek ale nie jest tak mocny żeby dać sobie na głowę wejść....

SylwiaC napisał(a):
no to sie Nina cieszysz hehe 🙂 a Mini jakie plany super 🤪 wrzuc nam jeszcze Alusi foto 😁

ok już napisałam do Pigi by wysłała mi Ale 😁
no a ja nie ukrywam że później chce się spotkać z dilerką 🙂
tylko muszę miesiąc z jedną miesiąc z drugą bo mój nadal zbiera mi na laptopa mimo że mi nawet już przychodziło do głowy by kupić zamiast tego bujawke ogrodową itp 🙂

tan ta ran 😁 ALUSIA 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/28/alusia.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4609/alusia.jpg[/IMG][/URL]

HA HA HA ŚLICZNE ZDJĘCIA PIGI I ALI MOGĄ TYLKO PODZIWIAĆ ZNAJOMI 😜 😜 🙃 TYLE JEŚLI CHODZI O PODGLĄDYWANIE 🙃 🙃

ale się wkórw..... jak można być takim podłym mimo że się tej osobie pomagało gdy miała ciężką sytuacje materialną 😠 😠
pare tygodni temu znajoma pytała czy mam może jakieś ciuchy po sobie dla niej a dziś dojebała że każdy ma to na co go stać bo ona wybuduje dom a ja nie!!!!
a sytuacje ma kiepską zniszczone meble,stale pomoc rodziców,ale ku... ona będzie się budowała a ja nie 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
Ale śliczna Ala!!!! Zmieniła się i jest śliczną dziewczynką 🙂 Mini nie denerwuj się bo tacy ludzie przecież się nie pobudują bo za co? Kredyt? A kto im da a nawet jeśli to nie będą z czego mieli spłącać i wtedy koniec zabiorą im 😉 więc wrzuć na luz 😘 wiem, że łatwo mówić no ale tak mi się wydaje 😉