Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
No Mini ale gafa przeciez Nina juz nie ma psa. KAsiu nie sugeruj się narazie prognozą długoterminową bo oni teraz nie są w stanie przepowiedzieć najwyżej na dwa dni do przodu, a reszte strzelają 😉 ja tam myślę, że pogoda się poprawi 🙂 Dominik śpi już prawie dwie godziny, bo przed 19 juz spal, narazie spokojnie, ale dostał syropek mam nadzieje, że da dziś pospać 🙂 Myślę, że Agata nie odpoczywa od forum tylko coś się dziej bo ani jej na nk ani na fb nie ma 😮 oby nic złego

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasiak napisał(a):
Mini, jak to gdzie? juz dawno wyslane 😎 nie dostalyscie jeszcze??? 😮 😮 😮 no niemozliwe..... trzeba bedzie zaskarzyc post office i poczte polska 😠 😜
eee to wyśli jeszcze raz 😁

• Mamusie
Myślę, że doszło z bramki. Ja zawsze o czymś złym myślę jak ktoś się nie odzywa, zwłaszcza że się źle czuła.
No, psa już nie mam, ale mam często kontakt ze szwagierki psem.
Kasiu, zobaczysz że będziecie mieć piękną pogodę 🙂 a w razie czego możesz zamówić teraz na ebayu piękne parasolki hiihi 😁
Córka dobrze się czuje po porodzie? 🙂 nie jest w szoku, że jednak chłopak?

naylaaa napisał(a):
No właśnie!! Gdzie nasze zaproszenia i bilety?? 🤪 🤪 😠 😠
przypomniała sobie gUpia 😠
tak dbasz z tym pierzastym zadem o nasze przywileje 😠 😠

• Mamusie
Jestem 🙂

Kupiłam Gabi niekapek za 30 zł 🤪 Z tej firmy austriackiej co ma butelkę. Podoba mi się design tej marki 🙂
Ja jeszcze dwa dni w pracy i weekend. Dzisiaj był komplet bo 14 dzieci także było co robić. Jutro wybieramy się na spacer 🙂

Nina, to jestem w szoku że jesteś uczulona na psa! 🤪 Kto by pomyślał... No i kota, chomika... Jakie to życie zaskakujące.

Kasia, no właśnie, jak poród Pauliny, szybko poszło? I zaskoczona pewnie, że chłopak ? 🙃

Ja myślę kupić wózek ale też z tej formy co mam obecny czyli z Baby Design (chyba 😮 😜). Byłam oglądać i bardzo mi się podobają. Koszt ok. 300 zł więc źle nie jest 😉

Piję piwko i oglądaj You Can Dance, potem jest film z cyklu horrory w środowe wieczory więc ciekawe czy dam radę obejrzeć...

Dzisiaj nie było już dzieci o 16 więc wyszłam godzinę wcześniej do domku 🤪 Ta zmiana mi się podoba hihi 😁

Ogólnie to trafiłam fajne adidasy Nike dla Gabi za 50,99 zł 🤪 Są śliczne! Biało fioletowe 🙂 Jeszcze jakieś ciemne muszę jej kupić ale chyba też Nike bo inne firmy jakoś mnie słabo przekonują 🙃

A u nas w Big Starze wyprzedać spodni za 20 zł a druga para za 50% taniej więc za dwie pary zapłaciłam 30 zł 🤪 Majątek 😁 😁

No nic, to się pochwaliłam zakupami hehe, ostatnio sobie nie pamiętam kiedy coś kupiłam bo zawsze sobie żałowałam. Wolałam wszystko wydać na Gabi 🙂

Martus_D napisał(a):
A Agata nie urodziła. Pisała mi wiadomości na NK ale więcej nie napiszę. W każdym razie nie dziwię się, że odpuściła na trochę.

Dobranoc 🙂
sorry ale jeśli się obraziła to dobrze że ci dala znać a resztę lasek zlała zwłaszcza te co smsy pisały np. Nina czy ja....
a focha nie ona pierwsza jak coś strzeliła,nie tylko my jej pisałyśmy że ma iść do lekarza więc bez przesady a by chociaż napisała głupie "dziewczyny nic nam nie jest"
Bo ja się tez martwiłam a skoro ktoś się martwi to chyba do cholery nie pisał wcześniej by dojebać tylko też dla tego że się martwił....

Sama Marta też pisałaś że warto by poszła ale teraz piszesz nie dziwie jej się no bomba.....

• Mamusie
Nie dziwie sie bo wyszlo na to ze wszystkie narzucilyscie jej swoje zdanie, ja napisalam ze na jej miejscu bym poszla do lekarza czy cos w tym stylu i ze ma prawo byc zmeczona itd.
Nie wiem o co znow ta wojna ...
Zle sie czuje i tyle, we wtorek idzie do lekarza i bedzie wiadomo co i jak.

Martus_D napisał(a):
Nie dziwie sie bo wyszlo na to ze wszystkie narzucilyscie jej swoje zdanie, ja napisalam ze na jej miejscu bym poszla do lekarza czy cos w tym stylu i ze ma prawo byc zmeczona itd.
Nie wiem o co znow ta wojna ...
Zle sie czuje i tyle, we wtorek idzie do lekarza i bedzie wiadomo co i jak.
NIKT WOJNY NIE ROBI TYLKO PO PROSTU KAŻDA SIĘ MARTWIŁA!!
CIĄŻA TRWA 9 MIESIĘCY KAŻDY MOŻE SIĘ CZUĆ LEPIEJ LUB GORZEJ ALE JAK GORZEJ JEST BARDZO CZĘSTO TO CHYBA DLA DOBRA DZIECKA WARTO IŚĆ DO LEKARZA - POWIEDZ SAMA WPROST CZY TY CZĘSTO CZUJĄC SIĘ ŹLE ZWLEKAŁA BYŚ Z WIZYTĄ??
JA PAMIĘTAM JAK Z MAJĄ SAME RADZIŁYŚCIE MI JECHAĆ BO CZUŁAM MAŁO RUCHÓW,NIE OBRAZIŁAM SIĘ O TO POJECHAŁAM I CO?? I SIĘ OKAZAŁO ŻE SZYJKA JEST OSŁABIONA I LUTEINE DOSTAŁAM!

I KAŻDA BEZ WYJĄTKU TERAZ NIC JEJ NIE CHCIAŁA DOJEBAĆ TYLKO SIĘ MARTWIŁA CZY Z NIĄ WSZYSTKO DOBRZE I DZIECKIEM A TO CHYBA ZNACZY COŚ??

• Mamusie
Wiem że każda chce dobrze dla każdej z nas ale Agata odebrała to może inaczej, ja w każdym razie czułabym się chyba z tym źle... Ja już pisałam, że ja na miejscu Agaty bym pewnie pojechała do szpitala ale to jej decyzja, ja jej nic nie narzucam. Nie jest pierwszy raz w ciąży, czuje ruchy dziecka i pewnie twierdzi że jest ok. Staram się być obiektywna i stwierdzam, że wiem że chcecie dobrze ale Agata też może i miała prawo czuć się źle jak każdy jej narzucał i sugerował, że może jest coś nie tak.
Dobrej nocy 🙂

Martus_D napisał(a):
Wiem że każda chce dobrze dla każdej z nas ale Agata odebrała to może inaczej, ja w każdym razie czułabym się chyba z tym źle... Ja już pisałam, że ja na miejscu Agaty bym pewnie pojechała do szpitala ale to jej decyzja, ja jej nic nie narzucam. Nie jest pierwszy raz w ciąży, czuje ruchy dziecka i pewnie twierdzi że jest ok. Staram się być obiektywna i stwierdzam, że wiem że chcecie dobrze ale Agata też może i miała prawo czuć się źle jak każdy jej narzucał i sugerował, że może jest coś nie tak.
Dobrej nocy 🙂
Marta nie ona pierwsza i nie ostatnia się obraziła,tyle że o nią diewczyny pytają i się martwią.
owsszem nie pierwszy raz jest w ciązy ale każda ciąża jest inna a każdy objaw i złe samopoczucie powinno być odbierane jako alarm dla matki...
ech nie będę się wysilać ona wie lepiej tylko szkoda że nie próbuje nas zrozumieć może jak by działała by nie było później problemów z depresją itp tylko cieszyła by się pogodnym macierzyństwem,musi zrozumieć że czasem rady nie są po to by szkodzić ale pomóc i nie każdy chce być kur... która chce ją dobić ale może chce pomóc jej wstać to na tyle....
czas dorosnąć....zwłaszcza że drugi maluch już czeka przy wejściu 🙂

Martus_D napisał(a):
Staram się być obiektywna i stwierdzam, że wiem że chcecie dobrze ale Agata też może i miała prawo czuć się źle jak każdy jej narzucał i sugerował, że może jest coś nie tak.
Dobrej nocy 🙂
Martuś ale mogła napisać pieprze wasze rady mój brzuch moje dziecko moja sprawa a nie znikac i olewka 😉

Żeby nie było to :
tak nie mam co robić po nocach tylko pisać 😁
tak jestem nocnym markiem 😁
tak rano mam oczy jak żaba ale mimo to wstaje 😁
tak będe błagała by dzieci pospały dłużej niż 7 😁
tak MOWIE DZIEŃDOBEREK JESTEM ZNOWU PIERWSZA A WY MUSICIE WCZEŚNIEJ WSTAWAĆ 😁

• Mamusie
Hej.
Nie rozumiem zachowania Agaty... Ja się martwię, zachodzę w głowę, szukamy z Mini jej postów ostatnich, gdzie było napisane, że czuje się fatalnie i co mamy sobie myśleć, jak jej nie ma? Mogła napisać: dajcie mi spokój, wiem co mam robić, już nie chce mi się was słuchać,a nie po prostu zniknąć. Jak widać miałyśmy dobre intencje, a wyszło, że jesteśmy najgorsze 😠 😠 Mam nadzieję, że Agata przyjdzie i sobie to wyjaśnimy.
W każdym razie dobrze, że wszystko z nią i maleństwem dobrze 🙂
Marta, zaszalałaś na zakupach 😁 nie ma to jak kupić fajne rzeczy za grosze 😁
Ja dziś idę na 12 do ortodonty 😜 ale trzymam fason i nie panikuję 😉 jestem podekscytowana hehehe.
Agnieszki (Kafii & Krowa) prowadzą nocne życie i piszą tu do nas przed pójściem do PRACY hahahaha 🙂 kto inteligenty, ten zrozumie o co mi chodzi 🙂 hahaha 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusie
hej 🙂 ja nie skomentuje takiego zachowania sorry,ale to jest nie fair z jej strony, dobrze,że z nimi wszystko ok. Marta no takie zakupy to każda by chciała zrobić hehe 😁 ja ostatnio sobie tez nic nie kupuje, wole małemu coś kupić zresztą jestem w ciąży więc zaraz w nic się nie będę mieściłą i i tak będę musiała coś kupić na lato 😉 Nina trzymam kciuki za wizytę, dawaj znać jak już wrócisz!!! a Agnieszki są okropne 😠 😜 😉 nie dadzą szansy żeby któraś z nas była pierwsza!!! 😁 🙃 Dominik w nocy znowu się rzucał po łóżeczku i kręcił, a do tego rano wstał z jakimś katarem i czasem pokasłuje poczekam do jutra jak będzie gorzej to pojade do lekarza, ale może to od tego zęba co się przebija...

hello 😁

mężuś wstał wcześniej więc spalam ja do 9 i śniadanie nawet mi zrobił 😁
Nina wydało się nasze nocne życie w świetle latarni 😁 🙃 🙃
co do tego napisałaś to święta prawda obie wczoraj szukałyśmy postów i nawet na Facebooku i nk np.jej męża by napisać co z nią 😠
Dobrze że nic im nie jest ale swojego zdania co do tego co twierdziłam nie zmienię do wtorku jest jeszcze kupa czasu,i dla mnie to dość nie odpowiedzialne ale dobra koniec tematu,może po prostu nam macierzyństwo za bardzo dodało rozwagi i mamy inne odczucia 🙂
ja przy Oliwce już bardziej stąpałam twardo na nogach,ale jak chce to umiem i pożartować itp Oliwkę urodziłam mając 21 lat ale byłam wtedy już bardzo odpowiedzialna i zachowaniem nie przypominałam nic a nic teraz tych panienek nie których w tym wieku 🤢 🤢....