Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć i ja się zamelduje na dworze ślicznie więc dziś z Oliwką na rowerek a z Majką na spacerek pójdziemy 🙂
dała bym jej wózek ale po kilku minutach sama bym go pchała bo ona by biegała za pieskiem,za kotkiem a matka pchaj wózeczek 😁
Paweł przywiózł mi moje ulubione ciasto z kremem,galaretką i truskawkami,oraz roladę więc mmmmmmmm 😁 😁

Marta ja bym ubiła przedszkolankę flirtującą 😁 ale ja już jestem taki zazdrośnik jak chodzi o mojego bo wiem że on lubi poflirtować i on nie widzi w tym nic złego bo to "tylko żarty" no ale żarty w druga stronę mu się nie podobają dobrze że do północy pisze z kobietami bo jak by był facet to już by chodził oburzony pewnie 😁

co do niedojrzałości to dużo dziewczyn zachowuje się czasami jak rozpieszczone gówniary chcesz dobrze powiesz coś szczerze to pierdolną fochy i odchodzą milion pięćset sto dziewięćset razy z forum... coś o tym wiem 😠

Dziś zaczęłam się coraz bardziej martwić moją nadżerką 😞 w środe musze iść koniecznie do lekarza czy będzie miejsce czy nie chugo mnie to obchodzi 😠

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Cześć i ja się zamelduje na dworze ślicznie więc dziś z Oliwką na rowerek a z Majką na spacerek pójdziemy 🙂
dała bym jej wózek ale po kilku minutach sama bym go pchała bo ona by biegała za pieskiem,za kotkiem a matka pchaj wózeczek 😁
Paweł przywiózł mi moje ulubione ciasto z kremem,galaretką i truskawkami,oraz roladę więc mmmmmmmm 😁 😁

Marta ja bym ubiła przedszkolankę flirtującą 😁 ale ja już jestem taki zazdrośnik jak chodzi o mojego bo wiem że on lubi poflirtować i on nie widzi w tym nic złego bo to "tylko żarty" no ale żarty w druga stronę mu się nie podobają dobrze że do północy pisze z kobietami bo jak by był facet to już by chodził oburzony pewnie 😁

co do niedojrzałości to dużo dziewczyn zachowuje się czasami jak rozpieszczone gówniary chcesz dobrze powiesz coś szczerze to pierdolną fochy i odchodzą milion pięćset sto dziewięćset razy z forum... coś o tym wiem 😠

Dziś zaczęłam się coraz bardziej martwić moją nadżerką 😞 w środe musze iść koniecznie do lekarza czy będzie miejsce czy nie chugo mnie to obchodzi 😠

Mini, no co Ty ! Ja tez znam kogoś takiego 😉 hahaha a właściwie to dwie osoby.
no, no Marta jak tak będziesz zaczepiać tatusiów, to będą częściej przychodzić 😁
Mój aniołek drzemkę robi, także odsapnę 😁
Marta, do kościoła nikogo nie zaciągniesz 😁
Jak mały wstanie, to jedziemy na cmentarz, bo dziś 1 rocznica śmierci mojego taty 😞 😞 😞 ahhh gdyby można było cofnąć czas i wiedzieć, że tak się stanie, to byłoby wszystko inaczej. Matka pewnie nawet nie pójdzie na cmentarz... życie...

naylaaa napisał(a):
Łaciata, Ty to masz dobrze, możesz się objadac ciastami do woli i żadnych skutków bocznych w postaci sadła 😞 ja też tak chcę 😞

Nina ty też sadła więc nie mów głupot!!!! 🙂
No mogę się objadać do woli nie bojąc się bo i tak nie przekroczę 52 kilo chyba że w ciąży bym była ale nie ma takiej opcji 😁

ha ha też znasz takie osoby no co ty 😁

• Mamusie
ale jestem wkurwiona......... ta szmata, która kiedyś była moją matką zadzwoniła do mojej szwagierki i pytała ją kiedy idę na cmentarz, bo nie chciała mnie spotkać, bo idzie z trzecim gachem od śmierci taty na cmentarz!!!!!!!!! 😠 😠 zaraz ekspolduję!!
Ostatnio miała 18 lat młodszego menela i zrobiła z chaty metę, a teraz ma nowego ch wie skąd.... Mój tata się w grobie przewraca.

• Mamusie
I w ogole się wypytywała o mnie, małego, ogólnei o moją rodzinę. Dzwoniłam do niej przez 10 minut non stop, aż w końcu odebrała. ALe ją wyzwałam ☺️ ☺️ ale zasłużyła za to co mi zrobiła... Taki chojrak była przed szwagierką i się wypytuje o mnie (jakim prawem?), a bała się oderbać telefon ode mnie!

• Mamusie
Mini, Ty to się najesz słodkości 🤪
Nina, to już rok???? !! Pamiętam jak mi smsa pisałaś jak Twój tata zmarł a to już tyle czasu minęło... A co do Twojej matki to szkoda słów... ! Ech, nie rozumiem tego.

Zjedliśmy rosół a zaraz zjemy drugie i lecimy obejrzeć działkę z rodzicami bo tata chce kupić mamie na 50- te urodziny 🙂

hej hoooooooooo 🙂 my po spacerku 🙂

Nina współczuje ci a twój wybuch,cóż nazbierało się w tobie żalu i dobrze że go wylałaś niż by miała serce się tym truć 😘 przytulasy dla was..... 😘

no dobra dam wam zdjęcia mojej chudej dupy może i za chudej ale chyba lepsze to niż sumo ☺️
nawet z dwójką dzieci można być i mamą i kobietą....

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/2083/img1064xv.jpg[/IMG]
[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/1707/img1066zg.jpg[/IMG]
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/6664/img1070hv.jpg[/IMG]

naylaaa napisał(a):
Na tym ostatnim zdjęciu masz fryzurę jak ta babka z reklam Tesco hahahahah 😁

http://wn.com/Tesco_Wielkanoc
ha ha no wiesz to ona ma taką jak ja a nie na odwrót 😁 🙃

Moja mała Misss 😘 dla Łukaszka 😁
[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9664/img1083r.jpg[/IMG]
[IMG]http://img513.imageshack.us/img513/6365/img1088tm.jpg[/IMG]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/515/img1090nw.jpg/][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/6065/img1090nw.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Cześć moje Miłości !! 😁
Melduje, że żyje 😁
U nas wszystko dobrze 🙂 5 maja wracam do UK do nowego domu i tak na prawdę życia 🙂 Mariusz się bardzo zmienił. Mogę wręcz powiedzieć, że jest teraz mężem jakiego sobie wymarzyłam 🙂 Wiadomo każdy ma wady, których nie da się wykluczyć z życia i to one powodują, że ktoś jest w pewien sposób indywidualnością i orginalny w swój sposób i ale albo się je toleruje albo trzeba się rozstać. Mariusz nad sobą pracuje ja w jakiś sposób też bo wina nigdy nie leży po jednej stronie. Alusia jest zdrowa i coraz bardziej rozkapryszona haha 🙂 Jest kochana bo wiadomo, że jest moja 😁 Mariusz wynajął dom taki o jakim marzyłam teraz przede mną sprzątanie i wielkie urządzanie wnętrza czyli to co kocham 😁 Na pewno Krowa powiedziała, że 31 się do Niej wybieram także wióry polecą hahaha 😁 Niedługo wrócę do domku i będę pisać częściej 😁 Na razie Was całuje i przepraszam, że nie komentuje, ale nie mam jak Was podczytywać.:*:*:*:*:*

aisak_89 napisał(a):
Cześć moje Miłości !! 😁
Melduje, że żyje 😁
U nas wszystko dobrze 🙂 5 maja wracam do UK do nowego domu i tak na prawdę życia 🙂 Mariusz się bardzo zmienił. Mogę wręcz powiedzieć, że jest teraz mężem jakiego sobie wymarzyłam 🙂 Wiadomo każdy ma wady, których nie da się wykluczyć z życia i to one powodują, że ktoś jest w pewien sposób indywidualnością i orginalny w swój sposób i ale albo się je toleruje albo trzeba się rozstać. Mariusz nad sobą pracuje ja w jakiś sposób też bo wina nigdy nie leży po jednej stronie. Alusia jest zdrowa i coraz bardziej rozkapryszona haha 🙂 Jest kocha bo wiadomo, że jest moja 😁 Mariusz wynajął dom taki o jakim marzyłam teraz przede mną sprzątanie i wielkie urządzanie wnętrza czyli to co kocham 😁 Na pewno Krowa powiedziała, że 31 się do Niej wybieram także wióry polecą hahaha 😁 Niedługo wrócę do domku i będę pisać częściej 😁 Na razie Was całuje i przepraszam, że nie komentuje, ale nie mam jak Was podczytywać.:*:*:*:*:*
trafiłam na świnie 😁 zdjęcia SOBIE OBEJRZYJ 😁

naylaaa napisał(a):
Łukaszek dziękuje za fotki 😁 Maja jest taka delikatna. A Ty co jej ubrałaś na nogi?? 😉 chodzi o te białe firanki,to coś 🙂

to skarpetki z taką ozdobną koroneczką ha ha 🙃 😁 😁
bo chciałam by miała ciepło w stópki 😁

świnia ty ważysz 51i nie musisz chudnąć a i tak jesteś śliczna więc nie narzekaj że jesteś tłusta 😘

to samo kura a jeszcze coś to wam wpierdole 😠 😁