Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hehe jestem i ja 🙂 ale Domi mi pomaga pisać więc krótko. Tez dzis basenik wystawiamy bo wczoraj juz bylo tak fajnie goraco, ze hej 😉 Marta prezent świetny!!! Ja porobie Dominikowi moze dzis jakies fotki to wam wstawie pozniej. Ogólnie wczoraj miałąm biegunke jeszcze do bólu brzucha, dziś rano jeszcze też mnie przeleciało ale brzuch nie boli juz wiec narazie pije duzo i sie oszczedzam mam nadzieje, że już mi minęło bo już czuje się dobrze. My juz po pierwszym spacerku tzn. mały juz w piasku sie wyszalał, z psami koniami i ptakami pobawił a teraz jest zmeczony wiec mam nadzieje ze poleży cichutko a może nawet zaśnie bo wstaje ciagle przed 6 dzis np 5.40 a poszedł spać o 22.... a tak w zasadzie to właśnie zasnął mi na kolanach hehe myślałam, ze patrzy jak pisze hihi wiec lece go polozyc i zajrze pozniej 😘

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A JAK TERAZ W TE UPAŁY WYCHODZICIE Z MALUSZKAMI?? JA STARAM SIĘ TERAZ WYJŚĆ OK 10-11 NA SPACER NP. DEO SKLEPU A PÓŹNIEJ DO 16 W DOMKU ORAWIE ☺️

• Mamusie
Hej 🙂 ja tylko się przywitam i malutko odpowiem.
Marta, prezent świetny, tez marzy mi się działeczka 😁 Tyle marzeń ma człowiek... ah 🙂
Sylwia, pewnie coś Ci zaszkodziło 🤨 😘
Aga, ja wychodzę tak mnie nogi poniosą 😁 wczoraj o 8 byłam już w Realu ☺️ 🤪 🤪 🙃 🙃 hahahha
Ale zazwyczaj ok. 10 idę na pierwszy spacer, potem przychodzimy na drzemkę do domu, jemy obiad i znowu wychodzimy 🙂
Łaciata, czyli ogółem jedna wielka miłość z Pigi?? 🙂 Oliwka miała żywą Barbie hahahaha 😁

• Mamusie
ja wychodze ostatnio przed 8 z malym schodzimy na sniadanie Pawla na 9.30 pozniej z reguły jeszcze na chwile na dwor bo maly zasypai tak kolo 11 wtedy w domu do obiadu i kolo 15 znowu wychodzimy, chociaz jak taki skwar to wczoraja jednak wiecej w domu, dzis jest przyjemniej wiec pewnie caly dzien na dworze 😉

naylaaa napisał(a):
Hej 🙂 ja tylko się przywitam i malutko odpowiem.
Marta, prezent świetny, tez marzy mi się działeczka 😁 Tyle marzeń ma człowiek... ah 🙂
Sylwia, pewnie coś Ci zaszkodziło 🤨 😘
Aga, ja wychodzę tak mnie nogi poniosą 😁 wczoraj o 8 byłam już w Realu ☺️ 🤪 🤪 🙃 🙃 hahahha
Ale zazwyczaj ok. 10 idę na pierwszy spacer, potem przychodzimy na drzemkę do domu, jemy obiad i znowu wychodzimy 🙂
Łaciata, czyli ogółem jedna wielka miłość z Pigi?? 🙂 Oliwka miała żywą Barbie hahahaha 😁

tak nasz status zmienił się na przyjaciółki mimo że kiedyś wychodziłam z założenia że nie ma przyjaciół tylko znajome twarze 🙂 taką siostrę mogę mieć 🙂

Pigi mi oddala swoją ukochaną bransoletkę 😁

Nina jak bym miała blisko real to i ja bym latała 🙂

kasiak napisał(a):
super macie, piekna pogoda.... a nas co? ciagle deszcz i zimno 😠 😠 😠 😠 😠
Kasia później będzie znów na odwrót ostatnio u was było cieplutko a u nas zimno 🙂

• Mamusie
zgadza sie za chwile będzie już na odwrót 😉 Ja już wykąpana, Dominik spi już prawie od godziny, dziś ciągle na dworze byliśmy więc się opaliliśmy 🙂 może jutro Wam wrzucę fotki i pochwalę się jakie rybki dziś ładne złowiłam u moich rodziców na stawie a Dominik jak je wyściskał hehe 😁 Lece teraz pooglądać tv z Pawłem 😉 a Mini między Wami (Tobą a Kasią) zawsze była mięta i się dogadywałyście więc nic dziwnego,że w realu okazało się faktycznie fajnie i mam nadzieję, że ta przyjaźń przetrwa wiecznie 🙂

SylwiaC napisał(a):
zgadza sie za chwile będzie już na odwrót 😉 Ja już wykąpana, Dominik spi już prawie od godziny, dziś ciągle na dworze byliśmy więc się opaliliśmy 🙂 może jutro Wam wrzucę fotki i pochwalę się jakie rybki dziś ładne złowiłam u moich rodziców na stawie a Dominik jak je wyściskał hehe 😁 Lece teraz pooglądać tv z Pawłem 😉 a Mini między Wami (Tobą a Kasią) zawsze była mięta i się dogadywałyście więc nic dziwnego,że w realu okazało się faktycznie fajnie i mam nadzieję, że ta przyjaźń przetrwa wiecznie 🙂
Dziękuje 😘

• Mamusie
No to ja druga 🙂 my sie juz szykujemy na wyjazd hehe jedziemy do babci mojej tam mieszka kuzynka z córką ktora w grudniu 3 lata skonczyla, Dominik lubi sie z nia bawic i przyjechal jeszcze kuzyn z dziecmi chłopcy są juz starsi 14 i 6 lat chyba a Zosia ma dwa latka wiec beda sie bawic maluchy 😉

• Mamusie
Trzecia 🙂
Sylwia, udanego wypadu 🙂
Mini, jaki piękny awatar 😁 Majki mina wygrywa 😁 i ta kitka z trzech włosów ha,haha 🙂
Lecę na zakupy 🙂
Kasiu, u Ciebie tez była wiosna, a u nas wtedy zimowe kurtki 😜
Trzeba było na majówkę do Polski przyjechać 😁
Jak się czujesz jako żona? 🙂

moja Bella wcina płatki 🙂
w baseniku nagrzewa się woda 🙂

wczoraj mój osioł wpieprzył mnie w ciuchach do lodowatej wody 🤢 😁

Nina zmieniaj avatar na cieplejszy 😁

naylaaa napisał(a):
Chciał ostudzić Twój temperament hahaha 🙂
Czy Wasze dzieci chodza za Wami jak cień? 🤢 🤢 mój mi nic nie pozwala zrobić.... jak gdzieś się ruszę, to rzuca zabawki i leci za mną. Pod wc wali w drzwi ... masakra 😜

Majce ten etap minął teraz ja mam chodzić za nią łapie mnie za ręke i ciągnie bo ona "ce tio"

Majka dziś wołała ce dida no więc jej wyciągam dałam do buzi a ona uśmiech pociągła i wypluła,a ja mówię no masz chcesz dida a ona "NIE" 😁
czyli pewnie nasza piersiówka zakończona 🙂

• Mamusie
Hej 🙂 mam nadzieję, że po majówce ruszy się tu coś 🙂
Aga, widzisz sama zrezygnowała 😁 uznała, że jest już duża. Albo zapamiętała jak mama mówiła, że do 1,5 roku chce ją karmić 😁
Ja wczoraj popiłam 😉 ale w granicach normy 😉 ze szwagierką, szwagrem i teściową 😁
A Mały jak szalał z ich psem 😁 szkoda, że już nie mamy psa, ale i tak nie będziemy mogli go mieć 🤨 🤨

naylaaa napisał(a):
Hej 🙂 mam nadzieję, że po majówce ruszy się tu coś 🙂
Aga, widzisz sama zrezygnowała 😁 uznała, że jest już duża. Albo zapamiętała jak mama mówiła, że do 1,5 roku chce ją karmić 😁
Ja wczoraj popiłam 😉 ale w granicach normy 😉 ze szwagierką, szwagrem i teściową 😁
A Mały jak szalał z ich psem 😁 szkoda, że już nie mamy psa, ale i tak nie będziemy mogli go mieć 🤨 🤨
No też możliwe teraz musze spróbować podawać jej mieszanki 🙂 muszę umyć podłogę i odpocząć bo coś dziś nie wyspana jestem i zmęczona ale wesoła 🙂

• Mamusie
moje dziecko od kilku dni chodzi i powtarza - "nepakala" myslelismy ze chodzi jej o nieplakala, ale mowi to w tak roznych kontekstach , ze nie mam pojecia o co jej chodzi 😮 😮
mowi np. lala nepakala 😁 😁 😁 😁, a jak ja do niej mowie - lala nieplakala, to ona sie tak dziwnie na mnie patrzy i smieje 🤨 🤨 😁 😁 😁

• Mamusie
hej 🙂 u nas ciagle cos hehe jak nie my gdzies ruszamy to ktoś do nas i nie mam czasu na komputer teraz chłopcy moi śpią więc chwilke mam bo ogarniałam już troszkę w taką pogde zaniedbałam troche sprzatanie bo nie miałam i sił i chęci ... no ale juz wracam do normy hehe Nina u mnie tez juz ten etap minal i Dominiktylko jak jest zmeczony to stoi mi przy nogach i na rece chce hehe a tak woli miec mnie w zasiegu wzroku. Wczoraj do basenu wlalam mu wody no a i poszedl w ta zimna wode od razu hehe ale na szczescie nic mu nie jest. Fotki po weekendzie jakies dam 😉 Kasiu to ciekawe o co chodzi Kayi z tym nowym słówkiem hehe 😉 lece przygotować coś na obiad

kasiak napisał(a):
moje dziecko od kilku dni chodzi i powtarza - "nepakala" myslelismy ze chodzi jej o nieplakala, ale mowi to w tak roznych kontekstach , ze nie mam pojecia o co jej chodzi 😮 😮
mowi np. lala nepakala 😁 😁 😁 😁, a jak ja do niej mowie - lala nieplakala, to ona sie tak dziwnie na mnie patrzy i smieje 🤨 🤨 😁 😁 😁

u nas znowu jest czas na słowo "GOGI GOGI" chodzi Majka bawi się i nagle GOGI GOGI 😁 😁