Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia, Ty to już nie rób ochoty na pyszne jedzenie bo ja właśnie zjadłam kebaba a miałam się odchudzać 🤪 😜 Nie wyszło hehe. Kusisz i kusisz 😁

Kasiak, oj to ja bym zdecydowanie wolała zmianę od 13 - stej hehe. 😜 Podziwiam że dajesz radę w środku nocy wstać i iść do pracy 🤪

Nina, mogę jedynie podejrzewać jaki to koszmarny ból 🤢 Ale to wszystko ma piękny finał więc wierzę, że dasz radę 🙂 Ja oprócz Apapu nic brać nie mogę a po Ketonalu to chyba bym się od razu przekręciła 🤨 Ważne że Apap na mnie działa 🙂

My mieliśmy dzisiaj Dzień Mamy i Taty w pracy i było super!!! Stresowałam się jak nie wiem ale sama Pani Dyrektor stwierdziła, że dobra robota a mama jednego z dziecka płakała ze wzruszenia. Ogólnie byli wszyscy oprócz jednych rodziców małej Igi. O kurcze, wierzcie mi, że byłam dumna z tych moich szkrabów, że tyle się nauczyli 🙂 A po wszystkim był...szampan 🤪 Oczywiście sama kadra 🙂 🙂

Mąż do pracy a ja posprzątałam, Gabi śpi więc wypiłam piwko i niebawem odlecę chyba także Dobrej Nocy 😉 😉 😉

• Mamusie
Nina, nawet nie moge sobie wyobarzic jaki to bol 🤨 🤨 🤨 🤨 naprawde wspolczuje 😘 😘
a co do wstawania, to sprobujcie kiedys wstac na chwile ok 2 giej - napewno bedziecie sie dibrze czuly 😉 ja mam problem ze wstawaniem po 5 rano, wtedy jestem nieprzytomna 😁
a tak - ide spac kolo 22- 23, wstane ok 2 i juz kolo 9tej jestem w domu i mam caly dzien dla siebie i Kayi, super uklad i naprawde nie meczacy 😉
dzis bylam od 13 do 18 i jest juz wlasciwie caly dzien stracony, jutro ide na 4.30 do 8.30 a wiec super 😜 no ale nie bede wam zanudzala moim grafikiem 🙃 🙃. dzis bylo naprawde goraco ale i tak wole taka pogode niz deszcz i zimno 🤪 🤪

• Mamusie
Marta jak się odchudzasz to zrzuć za mnie też jakieś 2 kg prosieeee 😁
Kurcze trochę Wam zazdroszczę już tej pracy. Też bym już chciała chociaż z 3-4 dni w tygodniu albo na pół etatu chociaż, ale M mówi, że na mnie jeszcze nie pora i mam siedzieć w domu haha poza tym M od 24 czerwca zaczyna szkolenie kolejne i znów awansuje a raczej przejdzie na tzw. kolejny poziom wtajemniczenia pordukcji alkoholi hahaha i wtedy znów podwyżka 😁 Ale jednak chciałabym mieć swoje a raczej świadomość, że to ja sama zarobiłam.
Marta super, że dzień miałas udany 🙂 Kebaba też gratuluje ja się z tym pilnuje bardzo a i tak nie chudnę bleee 🤨 🤔
Kasiu a Ty Nam tutaj opowiadaj o swojej pracy jeśli masz tylko ochote. Powedź jeszcze co Ty tam robisz bo pewnie mnie nie było jak o tym pisałaś sorry 🤨 ☺️

• Mamusie
Martus_D napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAA i ważna wiadomość od AGATKI NASZEJ!!!!!!! Zgadnijcie !!! 🤪 🙂 🙂 🙂 Urodziła DZISIAJ PIĘKNĄ CÓRECZKĘ 🤪 🤪 🤪

O JAAAAAAAAAAAAAAAA GRATULACJE DLA AGATY !!!! Martuś jak coś będziesz więcej wiedzieć dawaj znać 🙂 Kurcze mogła poczekać jeden dzień urodziła by w Dzień mamy 😁

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Martus_D napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAA i ważna wiadomość od AGATKI NASZEJ!!!!!!! Zgadnijcie !!! 🤪 🙂 🙂 🙂 Urodziła DZISIAJ PIĘKNĄ CÓRECZKĘ 🤪 🤪 🤪

O JAAAAAAAAAAAAAAAA GRATULACJE DLA AGATY !!!! Martuś jak coś będziesz więcej wiedzieć dawaj znać 🙂 Kurcze mogła poczekać jeden dzień urodziła by w Dzień mamy 😁

Dam znać jak Agatka odpisze 🙂 A i swoją drogą też myślałam, by Amelcia poczekała do jutra hehe 😁

• Mamusie
Martus_D napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Martus_D napisał(a):

Dam znać jak Agatka odpisze 🙂 A i swoją drogą też myślałam, by Amelcia poczekała do jutra hehe 😁

A to Amelka jest 🙂 Ładne imię już kilka koleżanek dało tak swoim córeczkom na imię 🙂
Ok ja już mówię dobranoc Mamusie 😘

• Mamusie
Hej 🙂 nie było mnie przez ten brak prądu, ale powracam 😜 ok to biore sie za nadrabiania 😁
haah Kasiu Ala z Dominikiem by mogłą hymn śpiewać bo on ciągle woła koko koko 😜 Nina trzymam kciuki za prace dla męża a moze właśnie to nie głupi pomysł żebyś z nim wyjechała? Co do smoczka mały był ze dwa dni bez teraz bo mu chowałam, no ale co z tego skoro zęby mu znowu coś ruszyły i był taki marudny, ze nie szło wytrzymać i dałam mu znowu poczekam jeszcze troche ale na dzień będę chowała. Nina Łukaszek duuuuży chłopak 😁 a Twoje włosy wyglądaja fajnie pasuje Ci taki kolorek i mam wrazenie jakbyś kiedyś już takie miała hehe co do opalenizny to ja juz sie ładnie opaliłam chociaz troche unikam słońca wiadomo 😉 no ale u rodzicow moich siedzielismy w dzien ostatnie dwa dni nad stawem i rybki łowiliśmy więc się ślicznie opaliliśmy 😁 ale mnie słoneczo ogólnie lubi i szybko opala. Marta gratuluje sukcesu w pracy!!! To musi być wspaniałe uczucie gdy nauczysz taka grupke maluchow czegos 😁 gratuluję i podziwiam!!!! Nina Tobie bólu współczuje ... 🤢 😘 oooo gratulacje dla Agaty!!!!! Mały właśnie wstał i do mnie przydreptał więc już tak szybko nadrabiam hehe chociaz zajecie dostał skarbonke i drobne od mamusi hihi i siedzi obok cichutko 🙂 no nic dziś u nas znowu piękna pogoda się zapowiada więc muszę lecieć pranie wrzucić bo mam przez te pare dni sterte i do prasowania też 🤢 a dziś dzień matki wiec pozniej do tesciowej i do moich rodzicow chyba na noc dziś pojedziemy, zeby nie ciągnąć małego po nocy do domu 😉

• Mamusie
daje moje fotki zgodnie z obietnica robilam przed chwila 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/214/sam1279k.jpg/][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1539/sam1279k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/560/sam1276i.jpg/][IMG]http://img560.imageshack.us/img560/5929/sam1276i.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/sam1282u.jpg/][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/5808/sam1282u.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Sto laaaaat Mamusie kochane i pociechy z naszych Maluszków !!!!! 😘 😘 😘

Sylwia powiem Ci, że zmieniłaś się na twarzy strasznie nie, że gorzej czy lepiej poprostu nie umiem okreslić jak ale inaczej wyglądasz 😉 Dominik to łysolek na tym zdjęciu co teraz dałaś 😁

U mnie też upał niesamowity akurat w godzinach popołudniowych mam słonko na podwórko to dzisiaj chyba poleżakuje i się poopalam za darmo hahaha 😁

• Mamusie
hehe KAsiu pewnie wygladam inaczej przez ta fryzure bo kolor troszke inny i długosc 😉 Dzieki za komplementy hehe narazie jeszcze dosyc wygodnie chociaz czasem wydaje mi sie olbrzymi ten brzuszek na ten tydzien , a konczy sie 21 dopiero 😮 bede jak słoń duza hehe 😉

• Mamusie
DROGIE MAMUSIE! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA MARZEŃ 😘 😘 😘
Nina bardzo ładnie ci w tym kolorze 🙂 Marta przekaż GRATULACJIE dla Agaty 🙂 Sylwia wyglądasz pięknie 🙂 Moja Maja ostatnio źle sypia i przez to jest potem cały dzień marudna chodzi za mną jak cień. Zaczęła wyłazić z łóżeczka (mam turystyczne) nie chce w nim spać drze się strasznie już nie wiem, co by tu zrobić, aby spała w nim ....

• Mamusie
Oj biedna Maja pewnie coś jej dokucza może ząbki? Dominik śpi w tapczaniku zasypia w nim i rano sie budzi to do nas przychodzi tak około czasem 4.30 i wtedy chwile śpi między nami a czasem normalnie po 5 jak już jest gotowy do zabawy hehe teraz właśnie też sie położył i mam nadzieje, ze pójdzie spać 😁

• Mamusie
Hej 🙂
Sylwia, Kasia mi to z ust wyjęła 😁 dokładanie to samo miałam napisać, że się zmieniasz i na każdym zdjęciu inaczej wyglądasz 🙂 normalnie prawie inna osoba 😁 a brzuszek piękny, okrąglutki 😁 A Dominiś pozuje na starszego brata 😁
Kaffi, może i to zęby, zresztą sama pewnie wiesz czy to zeby, czy chce spać z wami po prostu. Czuje się bezpieczna i może się boi sama spać.
Pigi, Ala jak w końcu śpi? Tzn. z kim 😁
Ja dziś byłam u fryzjera... denerwowały mnie moje długie włosy, więc się wkurzyłam i poszłam, obcięłam na krótko (jak na mnie) ledwo kitkę zrobiłam, ale jestem bardzo zadowolona 😁 troszkę mniej niż do ramion. Zdjęcia dam niedługo.

• Mamusie
Ninuś Ala śpi ze mną i Mariuszem na szczęście łóżko jest wielkie 😁 Ale czasem zdarza się, że prześpi całą noc sama w łóżeczku 🙂
Ja cały dzień czuję się słabo myślę, że mam anemie i musze kupić sobie żelazo bo lekarza się o badanie krwi nie mogę doprosić 🤔 🤨
Ninka czekam na fotki 😁

• Mamusie
No kurde czkam na te fotki Nina i nic,zawiodłam się hehe 😁 Jak jesteś zadowolona to najważniejsze 🙂

Info od Agtay 🙂- Amelka urodziła sie wczoraj w okolicy godziny 13, porod byl straszny, a raczej koszmarny jak napisala Agarta tj. bole parte 20-30 sek i oczywiscie nie mozna bylo przec. Mala byla okrecona pępowiną, waży 3460 i ma 58n cm 🙂 🙂 🙂